Manifestation till stöd för säkerhetsrisk

Gävle moskés imam, Abo Raad, som nyligen omhändertogs av SÄPO, gjorde det p.g.a. att han enligt dem utgör ett hot mot rikets säkerhet.

Abo Raad besitter en historik som borde få varje svensk politiker, myndighetsutövare och hederlig medborgare att reagera.

Han har hyllat IS, förespråkat dödsstraff för homosexuella, visat med all tydlighet att kvinnor är andra klassens medborgare och pekats ut som den militanta islamismens förgrundsgestalt i Sverige. En skön juvel som varken passar in i Sverige eller något modernt västerländsk land.

Expressen

Nu ska han förhoppningsvis utvisas till det ökenland han kom från, men detta gillas inte av Gävles muslimer. Igår arrangerades en demonstration till stöd för imamen och hundratalet deltagare sågs marschera från Gävle moské till ett av stadens torg. På plats krävde de att utvisningen ska stoppas.

Bild från SVT Gävleborg 2019-05-03

Om muslimerna i Gävle visar sitt stöd för imamen Abo Raad, visar de väl samtidigt sitt stöd för det han står för? Kan det då bli tydligare att muslimer i Sverige värderar unken människosyn, sharialagar och extremism högre än de värderingar det här samhället byggts upp av?

Något att diskutera i riksdagens plenisal och på medias redaktioner?

SVT

Känd islamist-imam gripen, riskerar utvisas. Från bloggen

13 thoughts on “Manifestation till stöd för säkerhetsrisk

 1. Så sikt kanske det vore idé att hela församlingen för följa med honom ut ur Sverige? Är nog billigare i längden att bekosta en flygbiljett nu.

 2. Titta på denna information och skicka vidare, om Islam och deras krig.

  Upplys!! skicka vidare!

 3. Ni är på fel plats vänner- i fel land. Följ er imam till Saudi eller liknande så blir det bäst för alla!

 4. En gång, för en tid sen, växlade jag några ord med en sån där vandrande sopsäck. Hon hade två, självgående, små knattar med sig. Dessutom drog hon på en barnvagn av senaste modell, med en unge i. Inte nog med det ; Kroppshyddan gav prov på en rejäl bulle på jäsning. Frågade lite nyfiket, utan att vara oartig, hur familjen levde sitt liv med jobb och försörjning. Men något jobb var det ju inte tal om. Utan Sverige hade ju GETT dom ett “Bättre liv”. Frågade då igen : “Men hur kan ni sätta barn till världen när ni inte har någon egen ordnad försörjning” ?
  Då pekade hon på Magen och sa : “DETTA ÄR MIN FÖRSÖRJNING”.

 5. Nej,de kommer att tömma mob.förråden och ge till de jävlarna.
  Sen bygger de en moske i hela jä.la Sthlm…
  Du gagar!
  Do you feel me??
  Läs Koran och Talmud och lär.
  Det MEST rasistiska texterna som finns,i min bok.
  Läs och lär Pettersson.

 6. Dags att utvisa Abbo Raad och hans demonstranter.
  Hur många av de hundra är självförsörjande och inte belastar samhället I övrigt?

 7. Allt som har med moskeer att göra är ett hot mot rikets säkerhet. Har inte här att göra överhuvudtaget

Kommentera