Manifestation till stöd för säkerhetsrisk


Gävle moskés imam, Abo Raad, som nyligen omhändertogs av SÄPO, gjorde det p.g.a. att han enligt dem utgör ett hot mot rikets säkerhet.

Abo Raad besitter en historik som borde få varje svensk politiker, myndighetsutövare och hederlig medborgare att reagera.

Han har hyllat IS, förespråkat dödsstraff för homosexuella, visat med all tydlighet att kvinnor är andra klassens medborgare och pekats ut som den militanta islamismens förgrundsgestalt i Sverige. En skön juvel som varken passar in i Sverige eller något modernt västerländsk land.

Expressen

Nu ska han förhoppningsvis utvisas till det ökenland han kom från, men detta gillas inte av Gävles muslimer. Igår arrangerades en demonstration till stöd för imamen och hundratalet deltagare sågs marschera från Gävle moské till ett av stadens torg. På plats krävde de att utvisningen ska stoppas.

Bild från SVT Gävleborg 2019-05-03

Om muslimerna i Gävle visar sitt stöd för imamen Abo Raad, visar de väl samtidigt sitt stöd för det han står för? Kan det då bli tydligare att muslimer i Sverige värderar unken människosyn, sharialagar och extremism högre än de värderingar det här samhället byggts upp av?

Något att diskutera i riksdagens plenisal och på medias redaktioner?

SVT

Känd islamist-imam gripen, riskerar utvisas. Från bloggen


13 responses to “Manifestation till stöd för säkerhetsrisk

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: