Stäng

LO-ekonom sågar S, LO och PK-eliten

INVANDRING. Torbjörn Hållö är ekonom på LO och menar, precis som onda och rasistiska ”högerextremister” att PK-eliten är faktaresistent mot massinvandringens negativa påverkan på Sverige: ”Problemet är att många i politiska eliten övertygat sig själv om att flyktingmottagning är ekonomisk vinst. Och tror man att det är vinst, ja, då behöver ju inte kommunerna mer pengar…”

-Pettersson undrar vad herr Hållö har sagt till chefen…LO-basen: Flyktingarna kan göra Sveriges rikast i Europa och ge oss superekonomi

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “LO-ekonom sågar S, LO och PK-eliten

  1. ”grisvladsson” är en ”yrkespolitiker” som aldrig gjort något ärligt hantverk i hela sitt STORA liv. han skor sig på medlemmarna, frotterar sig med ”politiska” höjdare (läs landsförrädare). äter och frodas gott på zåzze-politiken. dennes ”ideologi” är frånvarande från verkliga Svenskar

  2. Allt – ”beror på en liten grupp (rödgröna) människors dumhet och en stor grupp människors oförmåga att ta in information.”

  3. Vilka FLYKTINGAR ? Petter´s kompis, Göran Persson redde ut begreppen för en del år sen : ”Social turism har vi ingen glädje av” ! Petter ; låt poletten trilla ner först innan du börjar glappa med dubbelhakorna .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: