SSU, det går bra när vi struntar i skatten…


SKATTER. Ni minns säkert Leif Östlings, ordförande i Svenskt Näringsliv, bevingade ord ”Vad fan får jag för pengarna?” Östling betalar runt 20 miljoner i skatt varje år i Sverige. Leif Östling har dock bott och arbetat utomlands och de pengarna har han naturligtvis inte betalat skatt för i Sverige. 

Margot Wallström har tjänat många miljoner under sin tid i Europaparlamentet. Socialdemokraterna som parti har varit tydliga och 2009 sade man följande i ett pressmeddelande: “Alla inkomster ska beskattas. Skattereglerna för de svenska EU-parlamentarikerna bör inte avvika från dem som gäller för de svenska riksdagsledamöterna”. Margot Wallström har dock valt att inte följa den officiella linjen och har därför kunnat roffa åt sig mer pengar än hon egentligen borde. Hon betalade varken skatt i Belgien eller i Sverige.

Margot Wallström undvek att betala skatt

Dennis Dus Slotteborn twittrar om SSU:s brist på tänkande, de ljuger dessutom, Wallström undvek allt vad skatt innebar i Bryssel…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “SSU, det går bra när vi struntar i skatten…

 • Onkel Björn

  Ibland undrar jag över vilka jag blir mest sur på. Dessa morallösa penninghungriga och oansvariga politiker eller de mina medmänniskor som röstar på dessa politiker.
  Livet är inte lätt att förstå alla gånger.

  Gilla

 • Inte islamist (eller feminist), men...

  Reblogga detta på Inte islamist (eller feminist), men… och kommenterade:
  Visdomen från SSU flödar…

  Gilla

 • Hasse

  En girig häxa och barnen hade fri skola genom EU spektaklet

  Gilla

 • ossie

  SSU s hjärntrust har talat.

  Gilla

 • Bosse

  Mycket tänkvärt från radio.bubbla. Som vanligt
  Förklarar mycket av utvecklingen i västvärleden under senaste århundradet

  https://radio.bubb.la/onsdag-17-april-2019/

  Gilla

 • grunehetgrot

  Felet var att stänga mentalsjukhusen och släppa ut alla sossar.

  Gilla

 • vaxholmseric

  ”Det är OK, när vi gör det”!…

  Gilla

 • Billy Boy

  Uppdrag Granskning SVT har ägnat massor med tid och resurser på att djupgranska utländska skatteparadis på Malta & Bermuda (Paradisläckan) samt (Panamadokumenten) etc där svenska lagar (inkl. svensk skattelagstiftning) inte gäller.

  F d ordförande i Svenskt Näringsliv Leif Östling placerade delar av sina inkomsterna i ett bolag på Malta vilket inte ens var olagligt. Inkomsterna hade han tjänat utanför Sverige och de var därmed inte beskattningsbara i Sverige. Han åtalades aldrig och dömdes därför aldrig för något skattebrott.

  Han ifrågasatte också vad man fick för skattepengarna, som betalas i Sverige och blev då hudflängd av både SVT:s journalister samt finansminister Magdalena Andersson (S) m fl. De hårda påtryckningarna på Leif Östling både från MSM-media och från den S-ledda regeringen m fl fick honom att avgå från ordförandeposten i Svenskt Näringsliv trots att han inte gjort någonting olagligt.

  Regim-media i form av SVT UG har alltid föredragit att prioritera ”avslöjanden” om diverse lagliga affärer i flera utländska skatteparadis än att granska den ständigt pågående inhemska storsvindeln med skattepengar i skatteparadiset Malmö …

  Bild/Foto: SVT Design

  … där handeln t ex på den svarta marknaden i Malmö kommun orsakar gigantiska skattebortfall på c:a 2,2 miljarder kr varje år (sannolikt ännu större idag 2019) beroende på den utbredda svarthandeln som pågår i den sosse-styrda kommunen Malmö.

  Varken polisen, kommunledningen, skattemyndigheterna lokalt / centralt eller den S-ledda Löfven-regeringen har gjort någonting åt detta vansinne och deras passivitet fortsätter år ut och år in.

  Gilla

 • nosferatu

  Ha-ha-ha-ha

  Gilla

 • valentin

  Ssu, sveriges sniknaste ungdomar,, alltid nån annan som ska betala, även åt ardalan en ssu prins

  Gilla

 • Kent

  Lära ut är en sak men att leva som man lär ut är en helt annan sak hälsar Margot. Jag tillhör numera den socialdemokratiska högadeln med våra egna privilegier och regler låter Margot hälsa.
  Jag tillhör också de jämlikaste av de jämlika och det måste naturligtvis ersättas rejält säger hon också.

  Gilla

 • Bosse

  SSu har oftast haft otur när de försöker att tänka

  Gilla

 • Tony

  Sossar är som dom är, och kommer aldrig att bli bättre,
  Dom tror att Sossar är lika med Sverige, det är bara att det sista
  svaret över hur IQ befriade dom är.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: