Ny muslimsk video från Nigeria

Den muhammedanska gruppen ISIS i Nigeria har släppt en ny “avhuvningsvideo”, för att visa att man också kan!

Förvisso lite mer amatörmässigt , än vad deras trosfränder i de arabiska delarna av mellanöstern och nordafrika  brukar  få till, men dom lär sig säkert!

 

Koranen 9.5: 

“När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och [villighet att] förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.”

 

12 thoughts on “Ny muslimsk video från Nigeria

 1. Hmmm…
  Om det nu i framtiden skulle visa sig att Nigeria lyckades komma tillrätta med det här problemet och ställa ansvariga inför rätta rätta vad skulle då hända om gärningsmannen lyckades rymma till Sverige?

  Hur många armband skulle delas ut?
  Hur stora lägenheter skulle dom få tillgång till?
  Hur stor ekonomisk ersättning skulle dom få varje månad?
  Hur många generationer bakåt skulle dom ha rätt att återförenas med?
  Hur många gråtande aktivister skulle uppträda på TV och plädera att det är Sveriges skyldighet att ta hand om dessa mördare?
  Hur många #grupper skulle skapas på Facebook för att sympatisera med dessa mördare?
  Och till sist – hur många av dessa beskyddare av mördare skulle stå upp och säga “Om det går fel så tar jag personligen ansvar för vad som händer!”

  • Om Nigeria har dödsstraff eller om de riskerar tortyr eller “omänsklig behandling” kan dom inte utvisas. Så galet är deet

 2. Inga problem Svenskarna har röstat för en generös invandring och då får man hit dyligt pack.
  Varsågod Svensson.

 3. När anländer denna vidriga parasit och ISIS-mördare till det trygga och heligt mångkulturella Sverige som hedersgäst hos 7 klövern och extremvänstern ?

  • Hoppas i sådana fall att du som fångvårdare får ta hand om honom. Det vore en passande arbetsuppgift för dig.

   • Ta hand om ?
    Tyvärr, har från 1/4-2019 gått i pension efter 35 år som fångvaktare och slipper nu se och höra dagens mångkulturella vidriga lekstuga innanför murarna !

 4. Fortsätter vi släppa in alla IS trogna i landet så har vi säkert även denna bödel här i landet. Förstår inte att vi kan tala om tolerans om dessa människor, terrorister är inte människor Anders Lindberg. Här har vi kräk som skall avrättas. Tror själv inte på dödsstraff men när det gäller dessa brott så är man nära att ändra sig

  • Frågan är om inte dödsstraff är för lindrigt för en sådan varelse. Utdragen tortyr med långsam stympning torde vara det bästa straffet.

Kommentera