Dörrmattan morrar igen…

INSÄNDARE. Nu är Jonas ”Dörrmattan” Sjöstedt igång och försöker spela viktig igen. Hotar med att fälla regeringen tillsammans med M och KD om förslaget om en uppluckrad arbetsrätt genomförs. Vem kan ta den karln på allvar! Det var ju en av punkterna i Januariöverenskommelsen – en förändring av arbetsrätten.

Då hade Dörrmattan chansen att stänga dörren för den nya regeringen med extraval som resultat, men backade ryggradslöst ur och hänvisade till ett hemligt papper han och Svetsarn hade totat ihop. Dörrmattan får nog inse att han bara är just en dörrmatta så länge han bara piper som en mus och inte törs gå från ord till handling.

Ego Lego

Steget efter

7 thoughts on “Dörrmattan morrar igen…

 1. Lööf och Björklund lovade att avsätta regeringen, med SD´s understöd, om inte Jöken genomfördes och Sjöstedt lovade samma sak om Jöken genomfördes. Det tyckte Björklund var en stabilare regeringskonstellation än en Alliansregering med, mer eller mindre, passivt stöd från SD.

 2. Går aldrig att ta den hycklande råkommunisten J.Sjöstedt på allvar !
  Företräder man som J.S gör en av historiens vidrigaste ideologier så gör man.

 3. Tyvärr så är Vänsterpartiet mäktigare än mandatet visar eftersom det har stöd från stora delar av Sveriges skatteförsörjda journalistkår.

 4. Precis som dom andra sju, så är dom alla pålitligt opålitliga, vi vet och har garantier för att dom ej går att lita på!
  Dom är landsförrädare och driver ett fruktansvärt terror och skräckvälde i Sverige!

 5. Ja Tomma Tunnor skramlar mest, lille Jonas kommer inte att fälla en Sosseregering, då hamnar han ju på samma sida som SD, och ska
  han som kommunist spela fisförnäm med bättre människosyn än SD,
  trots att han anammar ett system som utrotat flest människor på
  jorden, ja då kan han inte hamna på samma sida som SD.
  Så ett säkert tips, Jonas bara skramlar med ärtbössan, han
  fäller inte en Sosseregering.?

Kommentera