Stäng

Var var Stefan Löfven?

PENSIONÄRER. I onsdags demonstrerade organisationen ”Vid din sida” i Stockholm för att försöka förbättra fattigpensionärernas villkor i Sverige. Jimmie Åkesson (SD) var den enda partiledaren som ställde upp. 

”Var fan är Löfven?”, frågade Jeanette Höglund, som organiserat protesten, när hon skulle lämna över namninsamlingen med 74.000 namn för hemlösa pensionärer. De arrogante statsminister gömde sig någonstans med svansen mellan benen. Han svarade inte ens på Jeanettes inbjudan.

Idag ställde Jimmie Åkesson frågan i riksdagen ”Var var Stefan Löfven?”….

Onsdag den 24 april demonstrerade organisationen ”Vid din sida” för gamla och hemlösa. Deltagarna samlades först i Humlegården där vi först får möta Tommy Westman som anser att skatten bör avskaffas för de pensionärer som har lägst pension. Många pensionärer har varit frustrerade över orättvisor och har luftat sin irritation på Facebook.

Denny Abrahamsson har just avslutat en rättegång där han stod anklagad för hets mot folkgrupp. Han menar att den unga generationen inte törs säga sin mening i känsliga frågor och att han inte tänker låta sig tystas. Vi träffar sedan Madeleine Forsgren som menar att vi behöver en ny Gustav eller Gustava Vasa som kan kanalisera ilskan och ena nationen.

När demonstrationståget ger sig av mot Mynttorget är det väldigt långt. Gissningsvis mer än en kilometer långt. Väl framme på Mynttorget talar bl. a. organisationens ledare Jeannette Höglund och den hemlösa Lars Bick. Mia från ”Vid din sida” berättar om en kvinna som kort efter att hon kommit in på sjukhus, för ett armbrott, fick sin plats på äldreboendet uppsagd. Politikerna har bjudits in att tala vilket hade hörsammats av Elisabeth Svantesson (m) och Jimmie Åkesson (SD).

Politikerna kunde inte säga mer än att de ska ta upp och jobba med dessa frågor. Svantesson fick möta en hel del burop. Jeanette hade hoppats kunna överlämna 75.000 namnunderskrifter till Stefan Löfven, men han uteblev tyvärr. Efter demonstrationen gjordes intervjuer med Jeanette Höglund, Lars Bick, volontären Sara Johansson och det tidigare hemlösa paret Ulf Björk och Monica Narinder som fått bostad genom organisationen.

Från Svensk webbtelevision

-Pettersson misstänker som svar på frågan om var Stefan Löfven var att han prioriterar annat, kanske de afghanska männen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Var var Stefan Löfven?

 1. I dag den 13/9-19 fick jag reda på att jag måste få 85% högre pension för att få vara med i pensions höjningen som den sämsta regeringen på jorden skryter med. Alla som har en pension över 17 000 kronor i månaden får ett tillskott som räcker till ett par liter mjölk i månaden. jag har 9000 kronor och min fru har 6000 kronor i månaden så vi funderar stark på att sluta betala skatt i detta världens i särklass sämsta land.

 2. …kan man inte se i Rövéns kalender vad han hade inbokat vid detta tillfälle. Skulle inte förvåna mig om det står där att han hade möte med någon muslimsk förening.

 3. Sanslöst vilket svammel av Steffe, han pratar sämre än en tandlös 90 årig gubbe. Har du nallat i spritskåpet Steffe? Ulla borde ha koll på sin gubbe.
  Han är så patetisk och osäker så att det är en guldgruva för islamister att härja i landet, ingen kontroll eller straff ändå.
  Vi har ingen ledare. Vi har en marionettdocka. En lealös svagbegåvad globalist och islamist lakej

 4. Statsministern satt i ett väldigt viktigt möte hela dagen, möter avsåg beslut att förbereda mottagandet av ytterligare hundratusen migranter närmaste året. Statsministern menar att möjliggöra importen av ytterligare horder av pensionsräddare hjälper svenska pensionärer mer än en löjlig namninsamling som startats av bruna krafter från 30-talet. Dessutom menar statsministern att kulturberikningen är ett positivt tillskott samtidigt som vi knäcker kommunernas ekonomi( ops menar stärker).

 5. Hörde vår svamlande statsminister i en frågestund idag och han svamlade även då, de och att vara socialdemokrat verkar vara det enda han kan, svetsare blev han ju aldrig.

 6. Folket har ju röstat fram denne fåntratt till stadsminister så vad fan gnäller folket på?

 7. Socialistledaren Löfven stod bara och svamlade knappt hörbara floskler som vanligt när det gäller de mest utsatta i samhället i dag.Han vet förbannat väl vilka som byggt upp det här landet och vilket högt pris de fått betala för att bli grundlurade.Verkligen illa att en sk statsminister står och svamlar och ljuger på det viset när hundratusentals svenska pensionärer lever långt under Eu s fatigdomsgräns,inte har råd med tandvård,mediciner och läkarbesök,alltfler blir dessutom hemlösa och letar mat och pantburkar i soptunnor,detta är så förfärligt skamligt gjort av Löfven och hans sjukklöverliga som systematiskt hela tiden gjort livet svårare och sämre för våra fattiga pensionärer.
  JÅ kunde varit betydligt hårdare och tuffare i riksdagsdebatten mot Löfven, JÅ borde frågat Löfven varför regimen fortsätter att premiera all världens gamlingar med allt gratis,sjukvård,tandvård,hemtjänst, hyra,el betald plus många tusen över till mat och annat när dessa främlingar aldrig bidragit med en enda krona i Sverige,de är inte ens medborgare i landet när de kommer hit som anhöriginvandrare men får allt serverat på silverfat ändå.Löfven Dessa äldre anhöriginvandrare får högre äfs än våra fattigpensionärer som inte får något basbehov gratis alls. äldre anhöriginvandrare skall försörjas av sina familjer inte av svenska folkets skattemedel. Där kan sparas många miljoner kronor som ska ges till våra gamla fattiga pensionärer som jobbat och slitit ett helt liv och inte fått en skälig pension, de skall ha gratis sjukvård,tandvård mm.

 8. Det är hög tid att det blir ändring på prioriteringarna nu innan Sverige är totalt fördärvat.
  Psss…..kul förresten att när svetsarn talar om demonstrationen så kallar han det ”upproret”

 9. Fäll regeringen, avsätt svetsarn och låt oss få ett nyval utan fusk.
  Det är hög tid att det blir ändring på prioriteringarna nu innan Sverige är totalt fördärvat.
  Psss…..kul förresten att när svetsarn talar om demonstrationen så kallar han det ”upproret”

 10. Nu började faktiskt ”svittsaren”,att stamma i talarstolen…
  Som vanligt undvek han svar på direkta frågor. Därför gissar Stenbock att ledaren i går var upptagen med vin-prövning,eller galalunch hos något av de företag,som sponsrar Socialisterna.
  Att denna lite efterblivne ”statsminister” skulle bekymra sig om de sämst ställda i samhället,tror inte Stenbock en sekund på !
  Han har fullt upp med att flyga jorden runt,och fördela ut gåvor som våra nu äldre rejäla svenskar,knegat samman.

 11. Det är egentligen bra att demonstrera för sådant som traditionellt sett varit frågor för sossaras väljare då man som nu visar hur lite sossarna egentligen bryr sig om sina egna ”kärnväljare”.
  Man räknar antagligen kallt med att de som alltid röstat på sossarna kommer fortsätta göra det oavsett så man koncentrerar sig hellre på de nya väljargrupperna som kanske inte ser det som lika självklart att rösta på dom.

 12. Tror Stefan blev lite orolig, när han såg hur mycket folk, känslor och kritik detta skapade. Speciellt mot socialdemokraterna som har svikit varenda pensionär i landet, men egentligen så går ingen fri ifrån regeringen för detta. Det blir fel när man ska skapa en ny väljer grupp som kostar så ofantligt mycket mer än vad vi har råd med, man fick helt enkelt välja invandring eller pensionärer. Snart är det svenska folkets tur att känna på klingan från regeringen, och tro mig den kommer att komma.

 13. Svetsarn myglade till sig makten 2018-2019.När han presenterade sin ”regering” då lovade ta tag ökade brottsligheten.Sedan blev det som vanligt det händer ingentig.Man ser inte röken av honom utom när muslimer blev skjutna på New Zeland då blev det presskonferens, handhjärtan,ring runt moskeer osv.Förra veckan blev flera hundra kristna dödade på Ceylon,ingen presskonferens, lnga handhjärtan.Svetsarn är värsta katastrofen som drabbat Sverige i modern tid.AVGÅ FORT SOM FAN.

  1. Så bra skrivet….detta var den verkliga sanningen !

   Att inte fler svenskar förstår detta är beklagligt 😢 då de själva (och deras nära och kära) kommer bli drabbade av detta helvete av brott och terror i Sverige, som sker dagligen.

 14. Fy fan om det stamde det han sa skulle allt vara gjort for dom gamla det har hande inte over en natt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: