Polisen vill ha hjälp med att lösa fler ouppklarade mord


BROTTSLIGHET. Polisens kalla fall-grupp i Syd vill ha hjälp med att lösa fler gamla mord. De publicerar nu ytterligare 15 fall. Känner du till något som du inte tidigare har berättat för polisen. Kontakta polisen!

Gängen darrar av skräck…

E-post: kalla.fall-region.syd@polisen.se
Tipsformulär: Polisen i polisregion Syd
Telefon: 114 14, be om att få prata med Polisens Kontaktcenter (PKC) om kalla fall i polisregion Syd.

I polisregion Syd (polisen i Blekinge, Kalmar, Kronobergs och Skåne län) arbetar en grupp brottsutredare vid regionala utredningsenheten i Malmö med ouppklarade mord och dråp, så kallade kalla fall.

Här är de mord som vi nu vill ha hjälp med tips och information om:

Mer information om alla publicerade mordfall.

-Pettersson ser att bortalaget leder överlägset med 12 – 4, det som är förvånade är att ledningen inte är så stor som brukligt.

Läs gärna om det överlägsna bortalaget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


14 responses to “Polisen vill ha hjälp med att lösa fler ouppklarade mord

 • Grune

  100% av alla brott som har begåtts i världen har begåtts av religiösa varelser.

  Gilla

 • Grune

  Är dessa illgärningar brott mot de kristna. Annars är det ingen mening att anmäla dom.
  Om det är brott mot människor som inte går till kyrkan varje Söndag så är det ingenting att bry sig om.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Det värsta gänget som bör knäckas är väl våra korrupta politiker som har lotsat in dessa gangsters på våra gator och torg . Ett långt tåg till Finspång med alla dessa politiker och gangsters . Mvh Sjöström

  Gilla

 • robbcos

  I ett land där det är lättare att köpa en pistol kl 23 en fredagskväll än ett sexpack starköl, där horder av unga importerade killgäng kan dra omkring ostörda på kvällen o råna svenne ungar på telefoner samtidigt som pappa Svensson får P bot när han är på bio och kamera böter för 15 km fortkörning på en väg utan andra bilar, i samma land kan det ta timmar att komma fram till en polis och kanske 10 timmar tills de kommer och kollar vad som hänt. att i det landet tro att man skall lösa kalla fall när man skiter i heta fall, där man vet var förövaren finns men av pk finkänsliget inte åker dit och ger vederbörande bambu massage tills all fakta är på bordet och åklagaren kan häkta… glöm kalla fall, satsa på att klara upp brotten direkt. men det vill man inte då det är socioekonomiska faktorer som gör tyckasyndom mohamed fridlyst.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Är det så här ?
  Om det är svenskar som gjort brotten, så vill de ha hjälp, och då döms det stenhårt.
  Om det är kulturberikare som gjort brotten, så är det säkert fel, och så läggs allt ner, eller möjligtvis dom till lägsta, lägsta.

  Verkligheten !?
  Den verkliga sanningen måste döljas, på order ifrån de som säger att det blir en vinst för samhället.

  Moder Svea, det är så synd om dig, du är mycket sjuk, och i stället för hjälpa dig, så häller de ansvariga, salt i dina sår, och ger dig ännu fler sjukdomar, och ger sig inte förrän du är död och begraven.

  Tack för vad du varit, älskade Moder Svea 😢

  Ps. Finns toppen poliser som vill ha ordning, men de får inte en chans till det.
  Tack till er rakryggade poliser !

  Gilla

 • Suzie

  Om polisen slutar vara pk och socialistregimens lydiga lakejer och går direkt ut med tydligt signalement på förövare så är det självklart att allmänheten kan vara behjälpliga med att hitta brottslingarna som Löfvenligan vill skydda.

  Det är helt uppenbart att vad Löfven menar med att ”gängkriminaliteten” skall knäckas, betyder på vanlig svenska att de är nationalism och de nationellt engagerade som han anser vara kriminella för de har Eu politibyrå sagt åt honom att tycka och rapa som en galen papegoja för kampen står mellan globalister och nationalister och det är blodigt allvar nu.

  Gilla

 • Nizze

  Enligt Jerzy Sarnecki har kriminaliteten minskat så det måste ha varit hemskt att bo i Sverige förr i tiden.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Och stackars de som levde med kriminaliteten på 1800-talet, då nästan alla var fattiga och det var hungersnöd. Då måste kriminaliteten ha frodats?
   Eller?

   Gilla

 • Olof.p

  Förbjud islam istället.

  Gilla

 • fete

  Släng ut alla muslimer från landet NU…….

  Gilla

 • Helge.

  Nu börjar morden tillhöra vardagsbrott liksom inbrotten.
  Då kan de prioriteras ned, och avskrivas.

  Gilla

 • AF

  Polisen hae konstiga metoder. De har kallat en bosnisk muslim till ‘jobb intervju’ han jobbar i Burlövs kommun med arbetslösa och själv riskera bli arbetslös. Han lilnar jätte mycket till Almir. Det kan vara nära kusin. Tänker polisen om ilska och vrede när han fattar varför polisen vill ha en jätte religiös Muslim på jobbet. Lek inte med folk. Det ger inte bra resultater och listan blir bara längre. Serber som har med Serbien att göra vill ej Polisen anställa för vi har hivudet att tänka med i runy om 90%.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Mycket mord i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: