Jag hoppas – men tror inte – ni vet vad ni gör

MASSPSYKOS. ”Eko-Pippi”, den 16-åriga klimataktivisten Greta Thunberg kunde inte hålla tillbaka tårarna när hon talade inför EU-parlamentet på tisdagen. – Jag vill att ni agerar som om ert hus brann, sa fröken Thunberg. 

Det blev ett känslofyllt sådant, med många uppmaningar till världens ledare och beslutsfattare. – Många politiker har sagt till mig att panik inte leder till något bra. Och jag håller med. Panik om man inte behöver är en dålig idé. Men om ditt hus håller på att brinna ned och du vill ha kvar det kräver det ett visst mått av panik, sa Greta enligt Expressen.

-Pettersson säger att detta påminner om masspsykosen när lille Alan drunknade i Medelhavet. När politiker, journalister och föräldrar dyrkar en liten flicka som verkar livrädd och skräms till tårar av en annalkande klimatkatastrof som inte finns då är vi illa ute.

Alla vuxna, föräldrar, journalister, politiker, lobbyister, aktivister, gudsmän och kvinnor som höjer ett barn till skyarna som om Greta är en återuppväckt Jesus, jag hoppas ni vet vad ni gör…

Alan Kurdi, 3 år, drunknade i Medelhavet sensommaren 2015 och det ledde till en sällan skådad masspsykos. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Jag hoppas – men tror inte – ni vet vad ni gör

  1. Man kan inte annat än beundra pupitörerna som gång efter annan skickar stora delar av västvärlden in i masspsykos. Önskar att min sida hade samma drivenhet. Det finns dock några stycken de inte rår på, Trump och Putin är de enda med reell makt som verkar stå emot dem. Men dem som [över]lever får se.

  2. Jag får tårar i ögonen när jag tänker på att hennes
    omdömeslösa föräldrar utsätter henne för detta?
    Att låta henne fara runt i Europa med ett par inövade
    meningar? jag tror att hon till slut kommer att bryta ihop
    över alla den uppståndelse som skapats runt henne

    Hon är ingen Mesias, och inte hennes föräldrar heller!

  3. Greta har drivit Sverige till kollektivt vansinne och nu ska hon ut och frälsa hela världen med sin mission.

  4. Jag trodde inte ens i min livligast fantasi att det 2019 fanns så mycket människor på jorden som var så otroligt dumma i huvudet så att dom trodde på sådana här religiösa irrläror. Det gjorde man på Jesus tid ända tills det kom en klok man och dömde honom till korsfästelse. Det borde man göra med Greta också innan hon förstör hela planeten.

      • Ja Tanten,min tyvärr bortgångna hustru var djupt troende katholsk,men likväl normal längst upp. Hon hade en gång upplevt samma som nu tydligen Greta.
        Bland 100.000 andra från alla delar av jorden,trängdes dessa i timmar på Petersplatsen.
        Min fru brukade berätta att det var timmar hon aldrig glömmer,detta p.g.a. att hon behövde gå på toa efter någon timma,och sådan fanns inte !!
        Nu behöver väl inte profeter och helgon som Greta,utföra något sådant världsligt.I varje fall framgår detta inte av PK-organens jublande reportage.

  5. Hur långt ska detta jäkla jippo pågå. Folk som tar detta på allvar borde nästan sinnesundersökas.

    • De som tror på denna Greta ( Jesus ) behöver inte sinnesundersökas, det är uppenbart att dom är idioter.
      Jag har lösningen på klimatproblemet: Skicka lilla Greta med en raket till solen i syfte att flytta den några tusentals mil från jorden så får vi ett s å bra klimat här så att alla människor dör.

  6. Det märkliga är att alla som jobbar inom media är lika lågbegåvade som politiker…!?

    Beror det på syrebrist vid födseln?
    Åt deras mamma någon medicin under graviditeten?

  7. Varför tar inte denna klimatguru tag i sanningen, våran planet börjar bli överbefolkad. Det går hand i hand miljö och befolkning, att flytta folk från miljöförstörande delar till miljömedvetna delar av planeten hjälper föga.

    Allt detta är för att folkförflyttningen och överbefolkningen ska mörkas in i det sista, kaos ska skapas så dom rika blir rikare. Kanske det är agendan med det hela?

  8. Det blir bara värre och värre med propagandan. Även i radion, lyssnade förut mycket på P1 i stidiesyfte. Sedan de fick statsbidrag har det blivit så illa att man orkar bara inte höra….

  9. Dags att göra en orosanmälan till socialförvaltningens barn och ungdom angående olämplig förälder (Malena Erman med make) som driver sina sinnesslöa Aspberger/ bipolära dotter till avgrundens rand genom sin ekonomiska agenda . Barnet far ju uppenbarligen mycket illa . Sitter och gråter runt om i hela Europa över ngt icke existerande som de uppdiktade klimatproblemen. Sätt Greta i ett hem med friska fosterföräldrar så kanske hon kommer ur psykosen hennes sjuka föräldrar försatt henne i.

    • Inför klimatmötet i Katowice spelade hon teater inför tomma bänkar, efter att åhörarna gått hem.

Kommentera