Visa respekt mot dem som inte älskar hbtq och mångkultur


Insändare från VLT.se

Jag brukar läsa ledare i de stora tidningarna och även följa skribenternas twitter. Det som slår mig är den respektlöshet de visar mot oliktänkande. Är du inte 100 procent feminist är du en mansgris som vill tillbaka till 1800-talet.

Ställer du inte upp på en väldigt generös invandringspolitik är du rasist och kanske till och med nazist. Uttrycker du en tvekan för klimathotet är du en foliehatt. Listan kan göras lång på alla nedvärderande saker som sägs om de som inte har samma världsbild som journalister.

Det klagas ofta på ett polariserat samhälle men vilket ansvar har de ledande medierna? I mina ögon är det stort. Det går inte att spy galla över folk som lever i en annan verklighet och sedan förvänta sig blommor i gengäld. Ta det ansvar ni kräver av andra! Behandla människor med respekt trots att de inte älskar mångkultur, hbtq och genuspedagogik!

En som tröttnat


7 responses to “Visa respekt mot dem som inte älskar hbtq och mångkultur

 • Tony

  Det är därför jag tjata om mitt recept när det handlar om media,
  när dom fortsätter att pissa på köparen,”säg upp bekantskapen ”
  klarar dom sig utan köpare, ja då är dom duktiga.
  Det ska svida hos åsikts förtryckare!

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Nej, tänk om vi hade ett helt fritt samhälle, där ALLT, PRECIS ALLT kunde mötas, och konfronteras, men med respekt för yttrandefrihetsrätten. Eller, vill ni PK:are inte ha ALLAS lika värde, utan bara era omhuldade. Tänk på det! Bort med begränsande sjuka lagar när det gäller ORDET. Släpp det helt fritt, så länge det inte blottar och kränker en enskild människa. Det är ALLT som behövs!

  Gilla

 • Sofia.

  Jag skiter i vad folk gör i sängkammaren, men lämna mig ifred.

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…
  För mig är det omöjligt att respektera en människa som ÄLSKAR mångkultur, hbtq och genuspedagogik! Inte många vassa knivar i deras lådor.

  Gilla

  • svenskfinnaren

   Om de respekterar tillbaks så. Men det gör de ALDRIG!!! Och då faller deras förtjänst av respekt från mig. Vänstern respekterar INGEN, ABSOLUT INGEN, förutom dem själva.

   Gilla

 • Tore

  Tölpar och patrask har aldrig kunnat visa hyfs,
  Feminism och genus finns inte i resten av världen det är något som får folk från utlandet att skratta åt oss.
  Dessa två pajas företeelser är dom största hindren för att migranter ska vilja intrigeras och, vilja leva och ta åt sig våra sk grundvärde.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: