Jonas Gardell plockar ut 179 miljoner, Queen of fucking everything

EKONOMI. Jonas Gardell, 55, har gjort ett bländande bokslut. Efter omfattande försäljningar av tillgångar i sitt aktiebolag kunde författaren och komikern plocka ut hela 179 miljoner kronor i en enda utdelning.

Gardell kallar det själv för att ”dödstäda”. För pengarna ska han bland annat säkra sina barns kostnader och boende tills de fyller 25 år, enligt Expressen Dina pengar.

-Pettersson noterar att Gardell säger att allt är betalt, skattat och klart och att han och Mark har två barn. Själv skulle jag nöjd mig med ett par miljoner som starthjälp av far och mor, med det enda jag fick av farsan när jag drog var “kom inte hem och begär hjälp om det blir kärvt, det finns jobb”… 

Jonas Gardell Produktion AB

Jonas Gardells senaste show heter The Queen of fucking everything och det kan man förstå. Grattis Jonas, Mark och barnen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Jonas Gardell plockar ut 179 miljoner, Queen of fucking everything

 1. Man hjälper inte sina barn att curla dem med nästan obegränsat med pengar. Resultatet blir bortskämda, otacksamma, egoistiska barn som sedan tar med sitt vidriga beteende till vuxenvärlden. I Sverige ser man fler och fler med en präktighet, självgodhet, det fullständiga hycklandet samtidigt som man har ett äckligt egocentriskt egocentriskt beteende. Jag är fullständigt övertygad att det är resultatet av att man fått en bortskämd uppfostran och inte någon gång behövt ta ansvar för sina handlingar som barn. När första vågen nu blivit vuxna så märks det direkt på klimatet. Alla ska hjälpa till på Facebook och instagram och vara präktiga. Verkligheten är totala motsatsen.
  Barn behöver en ”tuff” uppfostran där de får lära sig att inte ta allt för givet.

  • Med klimat menar jag naturligtvis inte miljöklimatet utan klimatet hur vi behandlar varandra och hjälper till när någon verkligen är i nöd på riktigt. Idag kan man förvänta sig att det står 10 pers runt en person som fått hjärtattack, hjärnblödning, epilepsianfall eller råkat ut för en allvarlig olycka. Däremot hjälper inga till utan de filmar för egen vinning eller för att visa upp att alla andra inte hjälper till när de är lika dåliga människor.
   Råkar någon ut för en trafikolycka så filmar man eller helt enkelt åker förbi och låtsas som man inte såg något.
   Sverige är sjukt, riktigt sjukt!

 2. Ser jag fel, eller står det komikern jonas gardell??
  I vad består komiken? Är det komik att ligga på rygg på en scen skrika och sprattla med benen?
  Vem tycker att det är roligt? 1-2 åringar möjligtvis!

 3. Jag har i alla fall rent samvete har mig veterligen inte bidragit med en Kr till hans förmögenhet.

 4. Han tillhör ju den “goda” vänstern, och de har en jävla förmåga att fylla sina konton…

 5. Hur kan man tillåtas sätt upp en show med pansexuellt budskap. Det innefattar pedofili, zoofili och alla vedervärdiga perversioner som kan tänkas. Varför skriker inte moralkärringarna rakt ut?

  Måste vara att Gardell ej betraktas som vit man utan en medelålders kärring. Tantslem = bra.

  Om en vit man (utan sexuella perversioner) gått ut med “the king of fucking everything” så hade ni fått höra på ramaskri från msm.

Kommentera