Över 1000 angrepp på kristna kyrkor i Frankrike under 2018

KRISTENDOM. Otaliga kyrkor i hela Västeuropa blir vandaliserade, kränkta och brända. I Frankrike angrips två kyrkor om dagen i genomsnitt. Enligt PI-News registrerades en tysk nyhetssajt, 1.063 angrepp på kristna kyrkor eller symboler, (kors, ikoner, statyer) i Frankrike år 2018. Det motsvarar en ökning med 17% jämfört med föregående år. Liknande rapporter kommer från Tyskland.

Vem är det som främst ligger bakom dessa pågående och ökande angrepp på kyrkor i Europa?

“Kors är sönderslagna, altare krossade, biblar förstörda, dopfunter sönderdelade och kyrkdörrarna utsmyckade med islamiska uttryck som” Allahu Akbar. “”

Gärningsmännen är ofta unga upprorsmakare med muslimsk migrationsbakgrund.

Läs vidare…

-Pettersson säger att denna artikel var skriven innan branden i Notre Dam. Vi kanske också ska fundera på om det sker 1000 angrepp i Frankrike, hur många sker det då på kristendomens födelseplats i Mellanöstern?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Över 1000 angrepp på kristna kyrkor i Frankrike under 2018

 1. Om sådant får man inga rapporter från Statstelevisionen inte,
  men rapporter från Långtboristan får man dagligen? Viktiga
  nyheter tycker SVT, men det intresserar inte mig.

 2. Inte ett ord om hur branden uppkommit. Man börjar nästan misstänka mörkläggning. Att muslimer vill bränna kyrkor är ju ingen hemlighet. Man är väl rädd för hämndaktioner om nån obekväm sanning kommer fram.

 3. Ja, vem vet om det var en muslim som tog chansen att sätta eld på Notre Dame med hjälp av byggnadsställningarna. Elden startade några minuter efter stängningsdags. Om det var så så skulle journalistasen försöka dölja det “för att inte ge högerextremister ammunition.”

  • Det spelar ingen roll om det var en olycka eller mordbrand. Rasistkortet kommer dras fram oavsett. Det är svaret på allting.

   Om det var en muslimsk mordbrännare kommer kritiker utmålas som rasister och manifestationer mot rasism att hållas.
   Om det var en olycka kommer alla som hade fel att utmålas som rasister och manifestationer mot rasism kommer hållas.

   rasistkortet är svaret på allt

Kommentera