Mediernas bevakning av Donald Trump har varit en ”oerhörd smutskastning”

MEDIA. Trots all avsaknad av bevis har fabrikationen av Russiagate upprätthållits i två år av såväl det demokratiska partiet som av huvudfåran i amerikansk media. Det visar en politisk och medial klass som helt tjänar sina egna intressen och som därmed blir systemskadliga, skriver Jens Stilhoff Sörensen, docent och lektor i globala studier på SvD Debatt. Tyvärr bakom betalvägg. 

Stilhoff Sörensen anser att det har saknats belägg för att Trump var i maskopi med Putin. Att medierna har framhärdat med anklagelserna har gjort att presidenten inte kunnat fullgöra sina uppdrag och att trovärdigheten för FBI, CIA och amerikanska medier har försvagats, tillägger han.

”I stället för kritisk granskning valde etablerade medier att haka på den demokratiska smutskastningskampanjen. Kanske var den ekonomiska vinningen av att sälja lösnummer eller locka tittare och därmed annonsörer alltför stor.”

-Pettersson säger att denna smutskastning gäller precis lika mycket svenska “kvalitetsmedier”…

Tidigare: Trump friad i Rysslandsutredningen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Mediernas bevakning av Donald Trump har varit en ”oerhörd smutskastning”

 1. Här gäller ju “Orwellska” språkbruket. När olika vänsterblivna MSM/Public Service resp PK-etablissemang kallar något “kvalitét”, så vet vi gräsrötter att det handlar om propaganda, ensidighet, mörkningar, antidemokrati, alltså tvärtemot vad stora massorna avser med “kvalitét”

 2. En av dom största hatarna av D. Trump är väl Karina Bergfäldt
  hennes rapporter kan ju inte dölja hennes och vänstermedias
  hat mot USA s President, detta samtidigt som den yr Tocke
  som ska föreställa Sveriges högsta benämns i hovsamma ordalag?

  Mår illa av Svensk nyhetsrapportering.

 3. Svenska “kvalitetsmedier” som de kallar sig har en så låg kvalite att de knappt duger som toapapper. Minns dagen då Trump vann valet det var som en ren likvaka i SVT o TV4 jag njöt i fulla drag hela dan.

 4. Medier med agendajournalistik har svårt för att förstå det.

  De tappar allt för ofta bort bokstaven O, i sin partiskhet.

Kommentera