Trump friad i Rysslandsutredningen


MEDIA. De etablerade vänstermedierna i Sverige och USA har i två år talat om att USA:s president Donald Trump kommer att åtalas för samröre med Ryssland, till om med riksrätt och avsättning har nämnts. Nu har utredningen avslutats, utan något åtal mot presidenten.

Ovala rummet i Vita Huset.

Robert Mueller, speciell åklagare, har i nära två år utrett om det amerikanska presidentvalet var utsatt för otillbörlig påverkan. Anklagelser och insinuationer har haglat och fått spridning i hundratusentals artiklar. Men nu avslutas utredningen, utan att några bevis funnits mot presidenten eller republikanska partiet.

Sju amerikaner har redan åtalats och fällts, men det har då handlat om att enskilda personer ljugit under ed eller skattebrott, alltså om agerande som inte alls har med Donald Trump eller presidentvalet att göra. 26 ryssar har åtalats för dataintrång, men utan koppling till Trump.

Många i medie- och kändisvärlden är chockade och besvikna, rapporterar Fox News.

-Pettersson säger att det börjar bli tjatigt, men Trump har faktiskt ofta rätt, trots att ”seriösa” medier som Aftonbladet, Expressen, TV4, SVT, CNN, New York Times med flera utpekat Donald Trump som en valfuskare, men troligen kommer fejk-media att fortsätta sprida falska nyheter av politiska skäl.

Nu har utredningen avslutats utan att några som helst bevis hittats mot presidenten, republikanska partiet eller att presidentvalet varit utsatt för otillbörlig påverkan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Trump friad i Rysslandsutredningen

 • Balder

  Ja nu misstänker jag att utredningen om den verkliga ‘collusion’ mellan demokraterna och Ryssland kommer att börja. Många huvuden kommer att rulla med bl.a Hillary, Comey, Brennan, Clapper, Lynch, Stroke, Page m.fl. kanske tom mr Zero ‘O’

  Mycket intressant.
  Go Trump!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Vad utredningarna däremot visat, UTAN ATT DET INGÅR I RAPPORTEN, är att det är CLINTONS valkampanj som sökt olika brottsliga samarbeten med ryssar. Några är åtalade för sådant, men detta hålls separat.

  Givetvis kommer Fake Media att hålla tyst om utredningens resultat, samt fortsätta ljuga om Trump!

  Gilla

 • ossie

  Så tråkigt för SVT. Nu kan inte Carina Bergfelt glädjestrålande rapportera om att Trump är skyldig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: