Annie Lööf mot terrorism, ibland, flip-flop, flip-flop


TERRORISM. Idag har det gått två år sedan det avskyvärda terrorattentatet på Drottninggatan. Inga ord eller minnesstunder kan någonsin få tillbaka de som togs ifrån oss. Det sår som attacken rev upp i vårt samhälle kommer aldrig helt att läka. Människorna som vi förlorade kommer inte tillbaka.


Ebba Åkerlund
Lena Wahlberg
Maïlys Dereymaeker
Chris Bevington
Marie Kide

Vi ska aldrig glömma er. Vårt samhälle går fortsatt med rak rygg, men med djup sorg i hjärtat. Jag sänder mina tankar till offren och deras anhöriga. Kampen mot terrorismen får aldrig sluta. ❤️, skrev Annie Lööf på Instagram i går.

-Pettersson noterar att centerledaren inte tänker så långsiktigt, för några år sedan, mitt under krisen hösten 2015 var Annie Lööf emot gränskontroller, enligt Expressen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Annie Lööf mot terrorism, ibland, flip-flop, flip-flop

 • Agneta

  Den där narcissisten röstade ja till 11000, ljugande, insmugglande män från Afghanistan som saknde asylskäl och som vi skattebetalare tvingas försörja.

  Gilla

 • Anders

  Jag skulle egentligen skriva att denna damen är livsfarlig för Sverige, men jag byter ut ordet damen mot satkärringen som fladdrar som en vindflöjel utan någon kontakt med verkligheten.
  Det övergår mitt förstånd hur hon kan vara partiledare, men, men de sex övriga är ju inte så mycket bättre.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Ingen skillnad mot Stefan Löfven. Säger vad sm helst för att få röster, åtgärdar aldrig någonting.

  Gilla

 • Ståfräs

  Dom orden lånar gärna IS resenärerna som sina egna vid hemkomsten till Sverige, stort grattis alla Centerpartister och regeringen i synnerhet. Jag tycker dock att Ni borde anklagas för mord.

  Gilla

 • Tony

  Vilket satans skitsnack hon kör med, hon sitter i en regering som inte ens kan få rättsmaskineriet till att få stopp på en uppenbart sjuk individ, som gång på gång skändar den lilla Ebbas grav, först får hennes familj uppleva sorgen efter sin Dotters lemlästning, sen en sjuk människa som förstör hennes grav, och ovanpå det politikernas skitsnack om att” kampen mot terrorismen aldrig får sluta”??? Är det därför ANNIE vi ska öppna gränserna på vid gavel ?? Ja Jisses vilka stolpskott!

  Gilla

  • Grune

   Jag tror att hela 7-klövern består av ättlingar till dom som släpptes ut när mentalsjukhusen stängdes.

   Gilla

 • ossie

  Den där vidriga otäcka rödskrikan är ett hot mot alla oss vanliga svenskar. Må fanskapet brinna i helvetet.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Ansvariga politiker glömmer alltid bort att berätta att det faktiskt vad dom som var ansvariga.

  Gilla

 • Lellegoo

  Vad vidrigt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: