Stäng

”Israel existerar och kommer att fortsätta att existera till dess att Islam utplånar det”

MELLANÖSTER. Ledarna för den palestinska terroristorganisationen Hamas, uppmanar regelbundet Gazas befolkning att ”bryta ner gränsstaketet och riva ut deras hjärtan”. Det uttalade syftet med protesterna som nu har pågått ett år är alltså massmord. Vilket också står i Hamas stadgar. 

Den orättvisa fördelningen mellan judar och muslimer. Det syns tydligt hur mycket muslimskt land judarna har ockuperat. 

I stadgans inledning finns ett citat som tillskrivits det muslimska brödraskapets grundare Hassan al-Banna och som säger att ”Israel existerar och kommer att fortsätta att existera till dess att Islam utplånar det”.

I dokumentet återfinns också många antisemitiska myter som att judarna styr världen och hålls ansvariga för alla krig, särskilt första världskriget. På grund av att judarna inte ville acceptera Koranen, och därmed förolämpade Allah, förtjänar de endast att leva ett liv i förödmjukelse och misär.

Här följer några utdrag ur stadgarna: ”Israel existerar och kommer att fortsätta att existera till dess att Islam utplånar det.”

”Det finns ingen lösning för den palestinska frågan förutom genom jihad” Artikel 13

”Att genom jihad befria Palestina är en individuell plikt” Artikel 15

”Att lämna kampen mot Sionism är högförräderi” Artikel 32

”Profeten, Allah välsigna honom och ge honom frälsning, har sagt: ’Domedagen kommer inte komma förrän muslimer bekämpar judar, när juden kommer att gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden kommer att säga O muslimer, O Abdulla, det finns en jude bakom mig, kom och döda honom.’” Artikel 7

”Den sionistiska planen är gränslös. Efter Palestina kommer sionisterna fortsätta från Nilen till Eufrat. När de etablerat sig där kommer de fortsätta att expandera” Artikel 32

”Med sina pengar tog de kontroll över världens medier, nyhetsbyråer, press, bokförlag med mera…de låg bakom den franska revolutionen, den kommunistiska revolutionen och de flesta andra revolutioner vi hört talas om, här och där. Med deras pengar skapade de hemliga sällskap som Frimurarna, Rotaryklubbar, Lions och andra i olika delar av världen med målet att sabotera samhällen och uppnå sionistiska mål. Med deras pengar kunde de kontrollera imperialistiska länder och få dem att kolonisera många länder för att utnyttja deras resurser och sprida korruption.” Artikel 22

Nu tror jag varken UD:s Margot Wallström, DN:s Erik Ohlsson eller SR:s Cecilia Uddén själva kastat sten eller brandbomber i protest mot någonting, någonsin, men ändå tycker de på något sätt att det är helt normalt när palestinier gör det. Och Israels helt naturliga självförsvar mot människor som bokstavligt talat har uppmanats att riva ut deras hjärtan, är oproportionerlig våld.

 

Den som vill ha en motvikt till den svenska medierapporteringen från konflikten mellan palestinierna och israelerna kan läsa Paul Widens rapporter.

Medan hårda ord, granater, raketer, stenar, kulor och brandbomber haglar så pågår ett propagandakrig för fullt, som syftar till att påverka världsopinionen åt det ena eller det andra hållet.

En intressant inblick i denna kamp fick man igår, när de Israeliska försvarsstyrkorna, IDF, omhändertog två 8-åriga palestinska pojkar som hade lyckats ta sig över gränsen till Israel från Gaza, varav en var beväpnad med kniv.

Det som hade kunnat sluta i en tragedi – två ihjälskjutna barn – och därmed en palestinsk propagandaseger, slutade istället i en israelisk propagandaseger: de två pojkarna fotograferades och filmades när de drack vatten och småpratade med israeliska soldater, som vänligt klappade dem på huvudet innan de fördes tillbaka till Gaza via gränsövergången Erez.

-Pettersson hoppas de inte straffades för att de inte dog martyrdöden…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “”Israel existerar och kommer att fortsätta att existera till dess att Islam utplånar det”

 1. Kartan är fel. Flera ”röda” länder är SEKULÄR. T.ex. Azerbajdzjan. Dessutom är det tryggare där än Sverige, och utöver detta så daltar man inte med IS-terrorister där, och ej heller med Salafister / Wahabister och snarlika ”islamistiska kulturberikare”. Judar som bor där är respekterade, relationen med Israel god – till skillnad mot Margot Wallströms Sverige, och inga brandbomber kastas mot synagogorna – så som det gör i det ”spännande och dynamiska” Sverige. Så sluta missinformera, annars kommer islamisterna börjar tro på detta. Och i konsekvensens namn, markera isf delar av Sverige i rött också – garanterat mera islamiskt!

 2. Matthew 21:12
  Then Jesus entered the temple courts and drove out all who were buying and selling there. He overturned the tables of the money changers(jews) and the seats of those selling doves.

 3. Dom inkompetenta och ociviliserade muslimerna kommer aldrig att kunna rå på Israel. Judarna är intellektuellt och militärt överlägsna dessa grottmänniskor som vill förinta dem.

 4. Äntligen har en ”kändis” uttalat sig öppet,om hur STATS-TV vinklar sina nyheter. Kvinnan på bilden heter Andrea Kiewel och jobbar bl.a. som programlederska för populära Söndagsprogran i ZDF.(tyska 2:a kanalen).
  ARD´s nyhetssändningar har jag själv ofta påkommit,när de ljuger och vinklar,precis (eller än värre) än i Abzurdistan.
  Denna protes och hennes klara ord har väckt uppståndelse i Merkels drömland.
  Här en länk med hennes öppna ord över lögnerna i ARD:

 5. Den humanistiska, moraliska och feministiska stormakten Sveriges populistiska regering stödjer, umgås och gullar hellre med terrorister än mena-områdets enda demokrati Israel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: