647 dagar kvar till jordens undegång


KLIMAT & MILJÖ.  Det går fort nu. I Dagens Nyheter den 25 januari 1972 stod att vi hade vi tio år på oss att undvika klimatkatastrofen. 

Klimatvarning 1972, då hade vi tio år på oss att hejda katastrofen.

I går gav oss Expressen och miljöpartiet fem år för att hejda katastrofen. 

Värst är ETC.se, de har ett räkneverk som idag ger oss 647 dagar, alltså mindre än två år för att rädda klimatet och jordens överlevnad.

-Pettersson blir lite orolig, törs jag lita på Patrick Moore, en av Greenpeace grundare som påstår att klimatet är historiens största bluff. Vad tror du Greta?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “647 dagar kvar till jordens undegång

 • Stenbock

  Ja nu börjar tiden bli knapp för oss i Abzurdistan… I skitblaskan HD skriver man idag (obs. inget Aprilskämt) att medeltemperaturen stiger snabbare över ”vårt” dårhus….än över andra delar av klotet !!!
  För att riktigt poängtera allvaret i artikel,finns en bild av en termometer !

  Gilla

 • Billy Boy

  Snart kallar väl den etablerade klimatmaffian in den här gossen så han också får framföra sina stolliga idéer.

  Enligt vänsterflummaren Andreas Magnusson, gymnasielärare i svenska, religion och etik mm …

  … som bl a skriver på webb-magasinet Para§raf att man med …

  ”Ökad invandring kan stoppa bränderna”

  Gymnasieläraren Andreas Magnusson har också sitt alldeles egna sätt att räkna fram ytan på Sveriges landareal och kommit fram till detta häpnadsväckande resultat …

  ”Sverige är ett land med ungefär 10 miljoner invånare och en areal på 447 435 kvadratmeter. Det gör Sverige till världens ytmässigt 56:e största land. Tittar man istället på befolkningstäthet, är Sverige så glest befolkat att vi hamnar på plats 158 av 196 på världslistan. Det är gott om plats i Sverige.”

  Min kommentar: Alltså hela Sverige (447 435 kvadratmeter, som läraren skriver) skulle rymmas på en yta motsvarande endast c:a 669 ggr 669 METER.

  Då är man ju nere på så korta avstånd för alla boende i Sverige att de lätt skulle kunna förflytta sig genom att gå eller cykla inrikes på dessa korta avstånd i hela landet. Så glöm motordriven båt- bil- buss- MC- moped- & flygtrafik mm och få därmed ned koldioxidutsläppen till noll (0).

  Kolla gärna vad den galne läraren Andreas Magnusson skriver om Sveriges areal mm tokigheter på länken nedan:

  https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/52513-okad-invandring-kan-stoppa-branderna/

  Andreas Magnusson skulle ju kunna berätta för Greta och världens alla övriga klimataktivister att lösning på klimatproblemen är att hårdkrympa ytorna på all världens länder och vips skulle alla klimatproblemen ha lösts.

  Gilla

 • carl ekström

  Pol pot löfven kommer fixa det.Handlingens man.Så var lungna.

  Gilla

 • Jan

  Den stora frågan är vem som är mest galen, väder-Pär eller kunke-dunke.

  Gilla

 • Suzie

  Den här klimatcirkusen är ju värre än en kafka roman. Hur lättlurade är svenska folket egentligen? I Indien tex vet tioåringar om att solen och solaktiviteter och solstormar att det påverkar vår jord och jordens klimat enormt mycket, i varje väderpresentation talar man om solaktiviteter bla.Jag skulle tippa på att många barn i Indien är mer upplysta och undervisade i viktiga saker än vad sk svenska ”experter” och hela svenska folket är.Fördumningen har lyckets fantastiskt bra i just Sverige.Ett kulturmarxistiskt projekt som är skrämmande.Lögner måste slås hål på genom faktakunskap så dags att plugga nu svensson och lyssna på de forskare som är ärliga och inte köpta.

  Gilla

 • ossie

  Att dessa IQ befriade bluffmakare orkar fortsätta bara för att bli avslöjade med byxorna nere när tiden runnit ut och inget hänt.

  Gilla

 • centurion

  Fel, fel, fel. Vi har 0(noll) dagar på oss. För vi sitter redan i katastrofens epicentrum. Och har så gjort i åtskilliga år. Men av en helt annan anledning…

  Gilla

 • Grune

  Patrik Moore har nog alldeles rätt. Jorden har nog åtskilliga tusen år kvar att både existera och vara beboelig för både människor och muslimer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: