Blodbad i laglösa London

BROTTSLIGHET. Under tisdagskvällen upplevde Londons invånare återigen hemska knivattacker på ungdomar. Sex ungdomar knivhöggs på fem olika platser i Englands huvudstad London, rapporterar Daily Mail.

Ögonvittnen säger att gärningsmännen var beväpnade med jättelika knivar. Attackerna verkar vara planerade och riktar sig mot olika “grupperingar”. Polischefen i England sade tidigare i veckan att knivattacker bland unga människor ligger på den högsta nivån någonsin.

Läs också: Mödrar i London skickar sina barn till Somalia för att undvika knivdåden. 

-Pettersson säger där som här, det är snart bara Jerzy och Morgan som vidhåller att brottsligheten minskar.

Fler mord och våldtäkter i London än i New York

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Blodbad i laglösa London

 1. Förmodligen en av orsakerna till engelsmäns önskan om brexit. EU:s lagar har tvingat många länder bl.a. GB att importera stora mängder individer där många av dem blir kriminella och bildar kriminella gäng. Bäst är att varje nation även inom EU sköter sin invandring efter sina egna nödvändiga behov och förmåga. Den invandringspolitik, som pågått i EU-länderna är en form av olagligt maktmissbruk mot de egna medborgarna, speciellt i Sverige. Hur kan regeringar gå med på att skapa såna säkerhetsrisker i sina egna länder?

 2. Jag kommer att tänka på vad koranen säger;

  8:60
  ”Muslims must muster all weapons to terrorize infidels!”

  9:123
  ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  Socialdemokraterna har kontrakt med sekten där det står
  att S ska bidra till att Sverige blir ett muslimskt land.

  Tack alla socialdemokrater!
  (50% av alla människor är dummare än snittet) => det märks!

  Vi har sekten i Vårt Fosterland! ! !

 3. Charles Bronson, kom tillbaka. Du behövs mer än någonsin.
  Du rensade rent från ohyra i dina Death Wish filmer när polisen var handlingsförlamad.

 4. VILKA brukar använda knivar, och liknande??? Det vet ni, samma “rättrogna”, som brukar bränna bilar, våldta och ägna sig åt skjutningar, när de känner för det. De går ju efter den “store” kriminelles bok koranen. Då gör man ju på detta viset i praktiken överlag. Det handlar helt enkelt om ORSAK och VERKAN.

  Radikalisering handlar bara om, när man byter våldtäktandet, skjutandet och knivskärandet mot sprängmedel. INGET ANNAT!!! Den vidrigt onda attityden finns där hela hela tiden i allt!

 5. blinda, döva, stumma,mentalt störda fattar, men inte PK maffian och Lövén och rövargänget
  otroligt

 6. Men Löfven säger fortfarande att de kommer att bli en vinst för samhället lite längre fram. Men vem vet, han har ändrat sig om allt annat.

Kommentera