Fler mord och våldtäkter i London än i New York

BROTTSLIGHET. I London har tio personer mördats de senaste 19 dagarna och för första gången i modern tid begås det fler mord i London än i New York. Under februari mördades 15 personer i London mot 14 i New York och även i mars begicks fler mord i den brittiska huvudstaden, 22 mot 21. Framför allt har knivmord skjutit i höjden. Våldtäkterna är tre gånger fler i London än New York. 

Londons polischef Cressida Dick skyller bland annat utvecklingen på sociala medier. – Det är definitivt något med sociala medier som får människor att gå från att vara lite irriterade till att bråka väldigt fort, säger Cressida Dick.

Antalet mord i London har stigit med nära 40 procent de senaste tre åren. I New York har antalet mord tvärt om fallit kraftigt. 87 procent färre mord begick förra året jämfört med 1990.

-Pettersson antar att om Londons polischef har rätt om sociala medier så saknas sådana i New York. Annars påstår Londons muslimske borgmästare Sadiq Khan att London är den säkraste globala staden i världen och troligen är påståendet om motsatsen rysk propaganda och har ingenting med muslimsk invandring att göra…

BBC

10 thoughts on “Fler mord och våldtäkter i London än i New York

  1. Kanske en av alla orsaker till att London är så illa ute, kvinnan som ber polisen att de skall se till att reglerna gäller blir ifrågasatt , det svindlar.
    Sätt upp stora skyltar där reglerna framgår klart och tydligt, har varit så i USA så länge som jag kan minnas, blev så därför att vissa grupper alltid tog / tar sig friheter.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=47&v=Cyn8GMkFe4s
    Tycker att filmen är alarmerande då reglerna inte gäller lika beroende på vem du är och vilken ideologi du tillhör.

  2. Har ni också lagt märkte till att Absurdsk PK-press nyttjar stunden,när stora Metropoler typ London o. New York kommer på tapeten ?
    I min ortsblaska HD har detta nu inneburit en egen lokal undersökning i spridningsområdet för Nv. Skåne.
    I första hand sökte man efter spåren (som främst zigenare) lämnat efter sig vid inbrott.
    https://hds.imgix.net/bWUPYY8Ux_Y27GSS11Oz5YWyT1o.jpg
    Bilden ovan skall symbolisera att inbrotten har minskat.I texten framgår,att vissa orter typ Djuramåsa,inte ens haft ett enda inbrottsförsök.
    Med denna undersökning vill man visa sin kvarvarande läsekrets,att det går på rätt håll i landet !
    Som bonus för sina läsare erbjuder man dessutom en f.d. tjyv,som mot betalning ger tips om hur du skall skydda dig.Se bilden nedan,som hämtats liksom övre från HD:
    https://www.hd.se/images/sVut38dpX_KRTmIBXZvzcaqL3kc.jpg

  3. ”The Mayor of London, Sadiq Khan, has said that living with terror attacks – like the one that hit New York at the weekend – is ’part and parcel of living in a big city’.”

    Antar väl att det även gäller för mord och våldtäkter… bara ’parts and parcel’… Sånt man får leva med om man bor i en storstad tydligen. (Märkligt dock att det inte verkar gälla Tokyo… Och den staden har inte ens mångfalld på tillväxtschemat.. hm.. 🤔 )

  4. Det sägs och skrivs att borgmästaren i London är, ”islamist och kommunist”, kanske är det så , dock så har majoriteten röstat fram honom.
    Vilket folk är majoriteten ?
    https://www.youtube.com/watch?v=I7cJcAgCkfs
    Det slösas pengar på filmer som detta i klippet, ingen mångfald där inte.
    Några enkla regler framträder i klippet, verkar vettiga.

  5. Givetvis, eftersom London numera har en muslimsk borgmästare!
    Dylika uttalanden kan enbart komma från en kvinna och visar på ett London långt ifrån det ”Swinging London” som fanns på 1960 – talet!

      • Har aldrig varit en vän av London,och dess omgivningar.
        Tvärtemot hatar jag de Km-långa sträckorna mellan olika gater på Heathrow,för att hinna komma därifrån med nästa plan !

Kommentera