Man skjuten i Hallstahammar

BROTTSLIGHET. Klockan 14:01 inkom samtal till polisen att en man skjutits i benet i Hallstahammar. Skjutningen skedde utomhus i bostadsområdet Barnängen. Mannen var talbar när polis anlände till platsen. Mannen fördes sedan med ambulans till sjukhus. Polisen har upprättat anmälan om grov misshandel. Ingen person är frihetsberövad i nuläget. Polisen är kvar på plats och genomför vidare utredningsåtgärder såsom bland annat förhör och undersökning av brottsplatsen.

Polisen

5 thoughts on “Man skjuten i Hallstahammar

  1. ”Mannen var talbar” säger polisen. På vilket språk då kan man undra. Arabiska eller somaliska?

  2. Så lågt har Sverige sjunkit. Dagliga skottlossningar och knivmord, våldtäkter och misshandel, stölder och trakasserier.
    Inte en käft reagerar, detta är numera vardagsmat i detta kriminella helvete. Folk skjuts ihjäl på gatorna och i sina hem och ingen reagerar, här har vi dagens svenska folkhem. Mellersta österns folkhem, d.v.s. primitiva mord och våld har flyttat till Sverige! Ingen går säker längre.

    Och vem är skyldig? Jo det är dom styrande idioterna/landsförrädarna som under 50-60-års tid förvandlat ett normalt och fint land till helvetet på jorden! Medskyldiga är hela den svenska mediakåren med SVT i spetsen, kommuner och myndigheter och andra mindre begåvade varelser! Dom är våra fiender, dom vill oss bara ont, deras sjuka hat är bottenlöst!

    • Och som alla vet tar varje skjutning resurser från polisens övriga verksamheter.

Kommentera