De helvita medierna


MEDIA. Det är märkligt med tidningsredaktionerna, de har i alla år förklarat fördelarna med massinvandring från tredje världen, de talar om hur bar det är med mångkultur och vilken enorm kompetens de nyanlända besitter. 

Igår skrev vi om att Kronofogden jagar tidningen Metro och idag rapporterar Nyheter Idag om att Metros personal blivit utan lön.

-Pettersson undrar om problemen i branschen beror på att redaktionerna inte anställer mångkultur, tvärtemot sina egna råd. Metro är dock inte värst, jag ser en (1) kanske två (2) färgade på bilden. Det är betydligt fler än många andra redaktioner…

Expressens helvita redaktion för en tid sedan

Aftonbladets redaktion jublar över att de slipper solarium. Foto: Ola OLA AXMAN

Eskilstuna-Kurirens helvita redaktion som rapporterar om hur bra det är med mångkultur.

Det går tydligen bra att tala om för andra hur man ska göra, men leva som man lär är inte så lätt för många. Själv anser jag att lika barn leka bäst…och kom ihåg att det är dessa redaktioner som kallar mig och andra för rasist…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “De helvita medierna

 • Stenbock

  Sent igår kväll blev det för Stenbock dagens Clou,när de stora US-drakarna i sina TV-program,tvingades läsa upp att Trump f r i a t s !
  Som bekant är skadeglädjen den största,och det hjälpte föga att nya klipp med pratglada Demokrater,sökte förringa utslaget.
  Dessa typiskt högdragna CCN o. CBS hade än en gång sålt björnen innan den var skjuten !

  Gilla

 • gamgubben

  De kan inte ens stava till ”dästa.”

  Gilla

 • Peter Skoglund

  När ska svensk media komma ut?

  Gilla

 • robbcos

  Vompa, jag hoppas du kommer vara konsekvent resten av livet och vägra alla produkter som tillverkas/ uppfinns och utvecklas av dina förhatliga judar. Lova att inte använda deras mediciner och sjukhusutrustning, det är bättre att dö än att bli vårdad av judesvin teknik.. om du använder Intel på din dator ta bort denna idiotiska Jude uppfinning och förmodligen är din mobil full av Judesvin teknik. Och drick orenat vatten och använd inte grön el då idiotiska kroknäsor har ett och flera fingrar med i spelet. Men Vompa när du skrev detta var du säkert full, bitter och frustrerad över att du fortfarande sitter i en för liten bostad och inte förmått göra något bra för vare sig dig själv eller andra under ditt härliga liv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: