Stäng

Den som inbillar sig att dessa muslimer strävar efter integration är inte bara naiv, den är rent ut sagt dum i huvudet

ISLAM. I fredags höll muslimer ”fredagsbön” och ”minnesstund” för offren i Nya Zeeland utanför Christiansborg i Köpenhamn. Mötet väckte en del uppmärksamhet i dansk media, danska TV2 och i svenska alternativa medier, blandat annat på Petterssons och hos Thoralf Alfsson men i svenska ”etablerade” medier lyser det givetvis med sin frånvaro.

Pia Kjaersgaard, tidigare partiledare för Dansk Folkeparti, nu talman i Folketinget kommenterar ”fredagsbönen” i ett videoklipp!

”Vi har valt att stå framför Christiansborg, eftersom vi menar att politikerna bär ett gemensamt ansvar för terrorattacken i Nya Zeeland. Under de senaste 20 åren har de lett en hatkampanj med felaktig information om oss muslimer, och det är vad vi ser resultatet av nu, sade en av talarna, enligt Berlingske.”

Även i detta uttalande är frånvaron av självinsikt och självkritik total. ”En imam kallade terrorattacken i Nya Zeeland för en ”droppe i havet av övergrepp som begåtts mot muslimer”.

En kvinnlig talare ropade att danska politiker jämför slöjan med svastikan samtidigt som hon pekade mot parlamentsbyggnaden. Därefter ropade de hundratals muslimerna på plats ”Allahu akbar”.”

Självinsikt är inte dessa personers starka sida Se video från mötet.

Det skulle lika gärna kunna vara i Sverige och utanför riksdagen eller slottet i Stockholm. Kom ihåg att i Sverige finns det betydligt fler muslimer än vad det gör i Danmark. Den som inbillar sig att dessa muslimer strävar efter integration är inte bara naiv, den är rent ut sagt dum i huvudet.

Hör Dansk Folkepartis före detta partiledare Pia Kjaersgaard kommentera ”demonstrationen”, det var ingen ”fredagsbön” utan en demonstration.

Dessa människor strävar efter att påtvinga alla islam och att ta herraväldet över det ena landet efter det andra.

Läs mer hos Thoralf Alfsson…

-Pettersson är bra trött på att höra statsminister Löfven med kollegor hota med högerextremister när detta pågår framför våra ögon och har pågått i 1400 år…

Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Den som inbillar sig att dessa muslimer strävar efter integration är inte bara naiv, den är rent ut sagt dum i huvudet

 1. Så Danmarks politiker inspirerar våldsbenägna muslimhatare i Nya Zeeland att begå terror mot muslimer? Logiken känns så falsk. Det börjar likna konflikterna, som 1991 började i forna Jugoslavien. ”Muslimerna i Bosnien hade tidigare i historisk tid gjort gemensam sak med härskarfolket turkarna. Det fanns en motsättning genom historien mellan bönderna i Bosnien, vilka var kristna och en jordägande överklass som var muslimsk. Turkarnas herravälde kallas nu i de muslimska skolböckerna för en tid av framsteg och kultur. I serbiska och kroatiska läroböcker talas det om en period av förtryck.”
  https://www.so-rummet.se/kategorier/balkankonflikten
  Jag gillar inte tanken på att nordiska länder eller EU-länderna riskerar bli ett nytt balkan.

 2. Läs gärna också ledarsidorna.se idag där Johan Westerholm redogör för Socialdemokraternas väg till att bli ett etnofascistiskt parti genom islamsk infiltration. En av de viktigaste och samtidigt otäckaste artiklar som skrivits i Sverige.

  1. Länken:
   ”Socialdemokraterna: På väg mot etnofascismen”
   https://ledarsidorna.se/2019/03/socialdemokraterna-pa-vag-mot-etnofascismen/

   Ledarsidorna hade 2017 om Socialdemokraterna och Muslimska Brödraskapet.
   När sossarna också då skulle hålla sin partikongress.
   Även den en skrämande läsning.

   ”Socialdemokraternas kärlek till Muslimska Brödraskapet är inte över”

   ”Av föredragningslistan framgår att Socialdemokraterna inte har för avsikt att göra upp med den relativism och postmodernism som försatt Sverige i en allvarlig situation. Inte heller vare sig kapar Socialdemokraterna banden till Muslimska Brödraskapet eller gör upp med den historien. En historia som kom att nå sin kulmen på Bommersvik genom Bommersviksakademin åren 2011-2013. Denna kurs av framtida ledare i Socialdemokratin är i allra högsta grad kopplade till såväl Muslimska Brödraskapet som de är närvarande i dels utformningen av den migrationspolitik som gällde fram till i november 2015, dels i allra högsta grad närvarande i den politiska ledningen på Utrikesdepartementet.”
   https://ledarsidorna.se/2017/02/socialdemokraternas-karlek-till-muslimska-brodraskapet-ar-inte-over/

 3. Varför hade man inte en hånfull ”kärleksmanifestation” för muslimerna, där en Vit man står och domderar och pekar finger åt dem!?
  Det hade man ju för SVENSKARNA efter terrordådet på drottninggatan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: