Detta gör mig rasande…

ISLAM. Detta gör mig rasande. Det skapar mer hat och konflikter. Detta skulle ha varit en minneshögtid för offren i Nya Zeeland och blev så återigen ser vi att extremisterna förstör för alla andra, twittrar Ida Auken, folketingsledamot i Danmark. 

-Pettersson ser att det är dem islamistiska organisation Hizb ut-Tahrir som demonstrerar, och hör att den som talar låter som den lille mannen med mustasch gjorde för en del år sedan. Det kommer inget positivt ut ut ur islam.

Hizb ut-Tahrir, är en organisation som drömmer om ett globalt kalifat, och kända från bloggen, det är obegripligt att Hizb ut-Tahrir tillåts verka i Danmark och i Sverige. De är helt emot att muslimer integreras i samhället, de uppmanar folk att inte gå och rösta, de hatar allt från väst utom bidragen.

De svarta flaggorna betyder heligt krig för införandet av sharialagar, de vita symboliserar det som redan är infört…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Detta gör mig rasande…

 1. De sätter på sig hucklen i NZ. För att solidarisera sig med dessa män och deras beteende?
  Irans kvinnor piskas och stenas när de tar av sig hucklet

 2. Det är inte de vanartiga gossarna i NMR som kommer att inför något totaliärt styre i Sverige utan det kommer från något helt annat håll. Bara att lyssna på filmen så står det helt klart. Undra om Stefan Löfven får vara med i det nya styret eller han blir huvudet kortare? Han har ju ändå helhjärtatat hjälpt till.

  • Det är delvis redan infört, ”demokratin” är nu endast en chimär. Så gott som hela Europa och nästan hela världen i övrigt styrs av ICKE folkvalda!

 3. Varför har man inte en ”kärleksmanifestation” som efter terrordådet på Drottninggatan?

 4. Vidrigt!
  Kommer Löfven utpeka både talaren på Hizb ut-Tahrir-demonstrationen och samtliga närvarande åhörare som antidemokrater och fullblods-nazister?

  Nix! Finns inte på (S)-kartan.

Kommentera