Hade Greta fått skolka för mer kärnkraft?

INRIKES. Mattias Lindberg twittrar om att anledningen till att skolledningen låter Greta Thunberg skolka utan åtgärd är att hon opinionsbildar med vänsteråsikter i en fråga som känslomässigt är viktig för vänstern. Hon hade aldrig fått ledigt för opinionsbildning från höger.

Greta Thunberg tillåts skolka eftersom vänstern ser hennes åsikter som allmängiltigt sanna. Vilka andra frågor ska en elev få driva för att skolket ska vara befogat? skriver Mattias Lindberg.

19 thoughts on “Hade Greta fått skolka för mer kärnkraft?

  1. Enligt Expressen är ” Greta” föregångare av ” rock socks” eller liknande. Nej, det är den enimenta friidrottskunnaren, Anders,Juhlin. Redan tidigt åttiotal bar han och ff. olikfärgade sockar.

  2. Stackars Greta?

    Hon har bara blivit en nyttig idiot I debatten som eldas på av vänstern. Inte så svårt när I stort sett alla springer åt samma håll och inte många frågasätter vad som igentligen sker.
    Döda fiskar flyter med strömmen. Glöm inte det.
    Glöm sedan inte att greta är en produkt av sammarbetet mellan en sk, takesmedja och en miljöorganisation som backar upp skiten ekonomiskt.

    Tack för ordet.

    Johan

  3. Hade Volvo arbetaren fått strejka för att de bygger den farliga miljöbov en.
    Bilen som de säger förstör hela jorden.
    Strejkar Volvo arbetaren och alla bil byggare över hela Jorden varje måndag måste väl bli nominerade till Nobel pris.
    Det tycker jag borde vara lämpligt.

    • Greta tillåts därför att svennebanan glömmer bort massinvandringen, kriminaliteten, äldrevården och allt annat elände när de ser henne gå runt med plakat.

      Plus att svennebanan gärna betalar mer i skatt om jorden ska brinna upp om 12 år.

      Svennebanan fattar inte att den promillen som släpps ut, eller inte släpps ut av sverige inte gör någon skillnad i det stora hela.

      Om inte svennebanan tycker som Greta får han epitetet Klimatnekare…. Det är inte bra…

  4. Hon ska rädda världen så Islam sedan kan ta herravälde över planeten.
    Jag börjar mer och mer luta åt att hela skiter hellre kan gå åt helvete då det ändå inte kommer finnas något vettigt att rädda.

  5. ang kärnkraft så är den ett klumpigt och sårbart alternativ som är lätt att slå ut. Det finns idag fungerande små enheter av näst intill gratis små enheter som man kan installera i villor-hus och kan producera ca 20-40 Kwatt(ca 20-40000 w) för tex flerfamiljshus så skulle man då i princip kunna ha 3 st sådana på en yta av ca 15´m, finns mängder med tips på Youtube om dessa.
    När det gäller fordon som bilar-bussar-motorcycklar-mopeder tom flygplan så finns idag redan fungerande HHO konstruktioner som fungera utmärkt,i princip drivs de endast med vatten och 0 utsläpp och där 1-2 L ger ca 7 mil i distans

    • grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
      gamgubben skriver:

      Ett par konkreta produkter vore något att stilla be om, inte bara hjärnspöken. Jag tackar på förhand!

    • Lme ! Vakna ur koman ! Vore det så enkelt så hade dessa alternativ givetvis varit i full drift redan !!! Än så länge finns det inget som slår ut kärnkraften vad det gäller effekt och renlighet !!!

KommenteraAvbryt svar