Polisen i Nederländska staden Utrecht vill gärna prata med Gökmen Tanis

En person ska vara död och flera personer har skadats i en skjutning ombord på en spårvagn i nederländska staden Utrecht. Polisen vill gärna tala om saken med den 37-årige Gökmen Tanis ,  Muhammedan med Turkiskt ursprung , om händelsen. “Närma dig inte honom”, men ring genast  polisen!

LÄNK

Tre döda meddelas nu:  LÄNK

13 thoughts on “Polisen i Nederländska staden Utrecht vill gärna prata med Gökmen Tanis

 1. Ja nu har Stenbock tagit del av tyska ARD´s kvällsnyheter.Som jag tidigare nämnt i kommentarer,är lögnen där ännu värre än i Abzurdien.
  I kväll kunde de som inte följt fria medier få uppfattningen,att det enbart var en skrämpistol som avlossades i spårvagnen.De döda dog troligen av hjärtattacker…efter tysk tolkning av det skedda. Sammanfattningsvis har de som lyssnande,nu större sympatier för mördaren än offren ! ;(

 2. Svar till peterm. Du har så rätt så. Men i brist på annat ord får jag använda mig av ordet INBÖRDESKRIG. Inbördeskrig är ju egentligen ett krig som pågår inom ett suveränt land. Så det är egentligen också fel av mig att använda ordet inbördes-krig i ett globalt sammanhang. Men det är mitt sätt att omvandla och göra det symboliskt.

 3. Klart de inte säger att det är en turkisk islamistextremist. Det ska ju till varje pris tystas. Istället väljer man den helt irrelevanta informationen ålder, i detta extremt åldersdiskriminerande land. När det gäller det andra attentatet, nämner man INGEN ålder, utan säger rakt ut “högerextremist”. För när det gäller vi på nyhögra sidan skyr man inga medel om utdelning i form av åsikter. Muslimer och vänsterfolk, däremot, ska till varje pris skyddas, anser man, hur extrema de än är. Då åldersmärker man minsann inte människor.

  • Det blev lite fel där. Jag menar att man inte åsiktsutpekar vänstermänniskor och muslimer. Men åldershetsar istället, mot en hel grupp människor tillhörande denna ålder. Sjukt! Man borde istället gå efter det som är relevant för attentatet vid utpekandet.

 4. Kommer Löfven och Sveriges journalistkår nu att fördöma och ventilera deras hat mot ”Muslim Supremacy”?

  • Svensk, och utländsk, media går alltid ut och säger ”ISIS ligger bakom”.
   Det passar perfekt in i vänsterns och flumliberalernas agenda: Det var inte muslimer som låg bakom, det var terrororganisationen ISIS.
   Detta är lögn och bedrag. Muslimer i våra länder ligger bakom.

 5. Kan den mannen vara förövare (misstänkt) till skjutningen eller bara ett vittne (polisen ville ju bara prata med honom) … eller i värsta fall både förövare (misstänkt) och vittne till sin egen skjutning?

 6. Efter händelserna i Nya Zeeland så befaras en kedjereaktion av hämndlystna muslimer. En del siar om att det är början på ett globalt inbördeskrig mellan islamister. och västvärlden

Kommentera