Låt eleverna klimatstrejka – det är viktigare än sju glosor

MEDIA. Frida Boisen är journalist och har bland annat varit krönikör på Expressen, numera är hon programledare för Lyxfällan och Trolljägarna på TV3 samt krönikör på Aftonbladet.

Boisen verkar förakta kunskap och skriver att Greta Thunberg utan tvekan är vår tids viktigaste ledare. När Greta Thunberg talar lyssnar världen. Vi gör det, för att vi måste, säger Frida Boisen.

-Pettersson har inget emot att barnen och deras föräldrar demonstrerar men undrar varför de inte kan göra det på lördagar eller söndagar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Låt eleverna klimatstrejka – det är viktigare än sju glosor

  1. Det vore väl bättre om hon och andra journalister klimatstrejkade istället för elever. Det gör ju ändå ingen nytta och få skulle sakna dem.
    Eleverna är vår framtid så de ska sitta i skolan och lära sig falta.

  2. Klimathysterikerna är som en religiös sekt , bestående av hjärntvättade o korkade dumsvenskar. Greta Thunberg ha ha ha. Giv mig kraft.

  3. Frida är nog rädd att alla ungdomar kliver över hennes kunskaper som hon lärt sig i skolan, därav också den stora anledningen att hon är anställd på den blaskan. Man behöver inga andra kunskaper än genustrams och den stora klimatlögnen, att kunna något om riktig journalistik och sunt bondförnuft är helt tabu på den blaskan.

    Sedan måste man se till att hålla nere kunskapen på ungdomen, annars ser ungdomarna den stora lögnen om att det finns journalister på den blaskan

    • Har alltid haft intryck att samma sak gäller för politiker och större delen av lärarkåren.

  4. En planets klimatsystem är förmodligen något av det mest komplexa fenomen som existerar i naturen. Det styrs och påverkas först och främst av vår närmaste stjärna och därtill av miljoner olika naturliga faktorer.

    Tror folk på allvar att allting styrs av människan och att lösningen är global kommunistisk planekonomi, vilket är det Greta förespråkar?

    Jag orkar fan inte med det här landet längre.

  5. Det är förstås inte fel när ungdomar engagerar sig men, som sagt varför inte demonstrera på helgerna? Alla elbilar, som få vill köpa och färre har råd med, måste kanske krängas innan det avslöjas att det inte var så miljövänligt. Så bilindustrin får säkert draghjälp där. Jag kan heller inte se att batteribilar i dagens form passar i nordiskt klimat med snö is och kyla. Snart hittar de teknik för bensin och diesel så de släpper ut mindre eller inga farliga kolväten och kväveoxider. Men då finns inga orsaker till skattehöjningar, vilket ändå bör vara förbjudet i dag i Sverige

  6. Frida som är med i ”Trolljägarna”.
    ”Trolljägarna” ikväll med avsnitt 8 kommer att handla om:
    Granskning Sverige.

    Enl. Frida har GS erbjudit henne bl.a. jobb – pengar – kamerateam – manus och redigerringshjälp.

    Varför ”Feministinspektionen” nu är nedsläckt från Yoytube har då sin förklaring.

    Feministinspektionen nämner på sin Twitter:

    ”Feministinspektionen‏ @feminspe · 3 timmar sedan”
    ”Får inte Frida jobb, pengar och kamerateam av @StrixTelevision för att sätta dit vanliga människor som skriver kraftigt mildare saker på nätet än vad våra svenska ”journalister” skriver om folket?”

    Frida Boisen‏ @fridaboisen
    ”I Trolljägarna imorgon: Om trollfabriken Granskning Sverige som erbjuder mig jobb, pengar, kamerateam, manus & redigeringshjälp för att ”sätta dit” journalister. Dessutom, om näthatet mot lokalpolitikern @MLiedholm som misshandlades grovt och hånades när han kämpade för sitt liv.”

    Feministinspektionen‏ @feminspe · 6 timför 6 timmar sedan

    ”Så Aschberg kunde inte hålla sig utan stängde ner youtubekanalen Feministinspektionen dagen innan hans program om Granskning Sverige.
    Lugn bara lugn farbror, folket kommer få höra om ditt liv ändå din korrupta gamla kommunist.
    Inget stulet guld i världen kan stoppa oss sörru.”

    Feministinspektionen har en hel del utlagt på sin Twitter.
    https://twitter.com/feminspe

  7. Det amerikanska utrikesdepartementet erkänner 193 stater som självständiga, medan Australien har en lista på inte mindre än 240 länder och handelspartner. Det internationella fotbollsförbundet FIFA har 208 medlemsländer, medan Globalis har landsprofiler för 200 länder och 100-klubben räknar 205 länder. Svaret på frågan om hur många länder det finns i världen, beror helt enkelt på hur man räknar och vilken lista man väljer att följa. Så vill man ha fler länder på sin lista kanske Australiens variant lockar. Detta enligt Discovering the planet.
    Hur räknar du Greta, eller har ni geografi på fredagar så du har missat den eventuella fakta de andra fått sig till livs?
    Hemska tanke, du har ingen aaaaning!

  8. Enligt nomenklaturan skall vi nu glömma lagar och förordningar samt låta skolbarnen bestämma. Naturligtvis skall vi alla glömma vad vi lärt oss och applådera vad denna lilla flicka hittar på. Amen!

  9. I flumlandet Sverige sätts hela tiden fokus på fel och totalt oviktiga saker.

    Här är det viktigare att få ut ”rätt” propaganda istället för sanningar och fakta!
    Sverige är nog tyvärr slut som normalt land, här styr numera ondskan och hatet landet rakt ner i avgrunden.

  10. När får vi se en skolstrejk mot massinvandring och islamisering? Ja, just det. Svensken är ju notoriskt rädd för att bli kallad rasist.

  11. Det är ju hennes mor som backar uppe Greta. Jag har inte sett ett konkret förslag hur vi ska jorden. Bara en djävla massa AVG.
    Så man blir fattigare o fattigare

  12. Det jag tycker är mest intressant är staben bakom Greta. Hur många tror ni dom är? 5 eller 10. Förmodligen ett koppel med lobbyister och marknadsförare. Som vanligt mörkar slaskmedia och försöker få oss att tro att Greta agerar själv.

    • Sverige borde ha fått nog av alla aktivister, nyttiga idioter som går andras ärenden och media som inte gör sitt jobb.

  13. Helt rätt vi skall vara rädd om Klimatet
    FN, EU och KlimatPippi säger samma sak:
    Vi skall rädda klimatet men med vad kommer det inga förslag
    Handla närodlat samt kött (dra ner på transporter), ta bort all plast samt microplast, lång siktig planering av Energiförsöjning (kärnkraft, kärnbränslet kan upparbetade till nytt bränsle) och drivmedel till bilar (diesel börjar bli riktigt rent)
    Men ingen pratar om det verkliga problemet och det är att jordklotet börjar bli överbefolkat

  14. Hon har ett vackert ansikte, Frida, men hon borde strunta i karriären och förfina och försanna sin insida också, istället för att slicka röven på RA!

  15. Frida Bojsen är BRA. Men bäst är Greta Thunberg. Två helylletjejer.😇

  16. Boisen och andra svagsinta behöver ledare eller förledare som kanske är en bättre beskrivningen av klimathysterikernas förebilder.

  17. Spelar ingen roll att ungar strejkar från dagens vänsterextrema flummiga och mångkulturälskande svenska skola där de i alla fall inget lär sig utan att bara ogilla äkta genuin svensk kultur och SD och AFS!

  18. Nästa katastrof som väntar dessa småglin,och andra ”frickar” som sitter och knappar på sina Smartphons,med nya 5 G !!
    Idag uttalar 180 vetenskapsmän från 36 länder,hur farligt det blir när dessa sätter upp sina strålande master,i städer och småorter….
    Om dessa lärda representerar konkurrenter för andra system,framgår inte ur varningen….
    Nåväl tid för ”Anna”,att sitta ner framför Riksdagshuset,med en kartongbit !!

  19. Sverige kontrolleras nu av en av landets mest korkade, emotionella och lågutbildade grupper, journalistkåren. De bestämmer över allt, också energiteknologi och vetenskap. Klart att det går åt helvete.

Kommentera