IKEA ansluter sig till den pågående islamiseringen!


ISLAM. Jenny Piper skriver på sin blogg att IKEA Linköping att det numera finns ett bönerum på platsen och att det är ännu ett steg i den pågående islamiseringen av landet.

-Pettersson vet liksom ni vet att detta bönerum är framtaget för en ideologi från medeltiden och misstänker att om några andra, exempelvis judar, kristna, buddister, hinduer skulle drista sig till att använda rummet så blev det inte populärt. Jag undrar om IKEA tänkt till där.

Min åsikt är att förr klarade vi oss utan bönerum och muslimer och jag är övertygad om att det går bra i framtiden också…

Islams steg för steg taktik

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


42 responses to “IKEA ansluter sig till den pågående islamiseringen!

 • Bosse S

  Var på IKEA i Svågertorp Malmö för ett tag sen och kunde då konstatera en stor förändring sen de senaste åren. Majoriteten av anställda var skäggiga menagubbar och tyginpackade hucklekärringar. Svenskarna som var i majoritet tidigare verkar ha bytts ut mot muslimer från mellanöstern.
  Antar att man numer bara anställer folk som staten betalar det mesta av lönen för. Även IKEA hugger åt sig av skattebetalarnas pengar.

  Gilla

  • compulsoryunion

   Kriminalvården och AF ger dubbla arbetsgiaravgiften när anställer dömda f.d. fångar. När liknar sexbrottsanstalt och asylbedragare knivhugger kunder till döds kan man vara säker på att om IKEA vore SD hade staten stängt ner stället direkt pga skyddsombud osv.

   Gilla

  • compulsoryunion

   Halal certifierad skinka behövs efter knivmorden på svenkar. Vanlig skinka och svenskar är väl haram?

   Gilla

 • Macke

  Det var länge sedan man såg och hörde ”Frälsis” när de spelade och sjöng. När de var ute på torgen samt i Köp C.

  Förmodligen på samtliga varuhus.

  ”Bönerum på IKEA i Västerås”

  ISLAMISERINGEN I morgon, onsdag, slår IKEA i Erikslund upp portarna. Förberedelserna är i full fart och man har försökt att tänka på det mesta – även de muslimska kundernas bästa som kan använda vilorummet som ett bönerum där de kan varva inköp av bokhyllan Billy med några väl valda ramsor. Frågan är hur mycket vila övriga kunder får medan det bes. Källa: Värmlandstidningen 110409 IKEA Malmö beställde slöja till anställd muslim.
  http://www.pressen.se/1322763.html

  Gilla

 • white lady

  Hur skulle IKEA reagera om någon representant av fredlig relion skulle attackera en annan som bad och gjorde korstecken eller skulle denna representant tolerera en ammande kvinna i rummet? Hur korkad och undfallande är IKEAs ledning? Och är mord på oskildiga kunder – mor och son på IKEA Västerås 2015 redan glömt? Shame on you, IKEA! Ska aldrig handla hos er.

  Gilla

 • Zsa

  Svaret från Ikea är väldigt ”diplomatiskt”. Men om det ska vara ett kombinerat vilo- och bönerum: varför är då skylten utmärkt med ”prayer room” och en man på knä?

  Gilla

 • Per Wesch

  Tack Ikea. Nu vet jag var jag ska gå när jag vill i lugn och ro äta min korv med bröd.

  Gilla

 • Emil

  Här kommer IKEAs svar på frågan:


  Tack för ditt mail!

  IKEA vill vara ett öppet och inkluderande företag för de många människorna. Därför har våra varuhus ett kombinerat vilo- och bönerum för våra kunder, exempelvis på IKEA Linköping. Rummet är öppet för alla – den som exempelvis behöver en andningspaus, vill be eller amma sitt barn. Det är ett utrymme som är till för att man ska kunna komma ifrån och få en lugn stund om man behöver det.

  Vi på IKEA önskar dig en trevlig dag!

  Gilla

  • Hanna

   Tveksamt om männen accepterar kvinnor som vilar och ammar bebisar i det kombinerade böne/vilo/amningsrummet när de ber🤨

   Gilla

 • compulsoryunion

  Ikea Barkarby har slöj tvång på söndag eftermiddagar, alla Mohammeds släkt är där då.

  Gilla

 • Billy Boy

  Då kommer IKEA i Linköping snart få besök av det här celebra gänget.

  Värdegrundsbloggen

  Gilla

 • carl ekström

  Detta skulle inte Kamprad gilla ,det är jag övertyggad om.
  Sparka den som har som bestämt det.
  .

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Bönepallen muhammed! 🙂 Total galenskap!

  Gilla

 • Bajen666

  Känns skönt att jag aldrig har använt mig av detta företag, ska jag vara helt ärlig så är jag stolt som en tupp just nu..:-)

  Edit:
  Nu när jag tänker efter så har jag fått en del i present därifrån…så nu blir det raka vägen till soprummet med den tavlan och mattan.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det går fort utför nu med fosterlandet !
  Undrar vad Kamprad skulle sagt och tyckt ?
  Garanterat inom max 20 år är Sverige inte längre ett kristet land utan har en helt annan religion styr landet och vilken religionen är vet alla utanför begåvningsreserven.

  Gilla

 • Blodsven

  Trodde idioterna i IKEA´s ledning hade lärt sig något av knivattackerna på IKEA i Västerås? Bara man tjänar stålar så kan man väl överse med ett par mord tydligen…

  Gilla

 • Tony

  Bönerum för Muslimer ?? Men hur ska ni göra med toaletter för människor som inte vet vilket kön dom har för dagen? Dom vill väl
  också bli sedda Ikea?

  Gilla

 • Gus

  Det här kommer muslimerna inte att gilla. En riktig muslim ligger på alla fyra med snoken i golvet. Gör om, gör rätt IKEA.

  Gilla

 • Stenbock

  IKEA är som många andra större koncerner och likt Folkpartiet.Vänder kappan efter vinden.Liksom ormen i Eden slingrar de sig fram,för att dyrka Mammon. Allt för sina Aktieägare….
  Vad som idag är inne,kan imorgon vara ute,bland dessa penningdyrkare….
  I Tyskland anklagas de för att mygla med sin köttbullar ! Kanske är de inte tillverkade enl.Halal ?
  Jo som någon skrev,har mycket inom det företaget förändrats,sedan Stenbock första och sista gång,besökte dem i Älmhult,1958 tror jag det var !

  Gilla

 • Bobby

  IKEA var ju första företaget i Sverige med halshuggningar så detta är ju enbart en naturlig utveckling. Detta behöver Sverige.

  Gilla

 • Zsa

  Bönerummet; är det till för alla som ska be eller endast för muslimer? Och kan en muslimsk man som går in i bönerummet tolerera att en kvinna går in och ber? Kan en katolik gå in och be samtidigt och göra korstecken? Hur långt sträcker sig muslimernas tolerans för olika religioner? Vem tar ansvar för bönerummet och vad som kan utspelas där i Guds namn?

  Gilla

 • Monica

  Inte kräver kristna,judar buddister mm speciella bönerum i offentliga lokaler varför skall muslimer särbehandlas? Det var förresten just på IKEA en gång jag utsattes för ett hånflin av en välsminkad tonårstjej med märkeskläder iförd i hijab när jag var därinne i ett ärende. Just den dagen hade jag en liten kris som gjorde att jag såg disträ och svag. Jag var nära att gå fram till henne och sätta henne på plats. Men min impulskontroll bromsade mig. Kanske var det det bästa då de tycks ha förgreningar och kontakter inne på IKEA då flera anställda har muslimska huvudbonader på sig. Det hade förmodligen vänt sig gentemot mig att jag var rasist och främlingsfientlig och kanske slutat med stämning och åtal. En sådan beskyllning hade kanske gjort en så ilsken så att man hade blivit självdestruktiv och bitter. Det är inte dessa typer värda.

  Gilla

  • Pettersson

   HelenaP och allt annat du kallar dig, det räcker om du använder ett alias/en signatur. Tre stycken under samma inlägg är onödigt. Jag raderar två.

   Gilla

 • Argus

  Nu är det inte den muhammedanska böneställningen men det beror nog mer på att de inte ville vara övertydlig. Jag lutar mer åt att det är för personalen mer än kunderna. Alternativt att de var less på se röven på folk på allehanda ställen.

  Enligt både FN:s och den europeiska deklarationen om mänskliga rättigheter har du som ateist rätt att slippa bli utsatt för religion om du så önskar. Skulle vara kul att se vad som hände om man anmälde IKEA.

  Gillad av 1 person

 • jr

  Ytterligre ett företag som får klara sig utan mina pengar.

  Gilla

  • Ståfräs

   82%PK idioter tar gärna med sig kaffe o fikabröd in i rummet för att prata om kärlekens religion och hur vi pursvenskar skall anpassa oss för att bli godtagna som muslimer i paradiset.

   Gilla

 • turrim

  När jag måste byta skinnfåtöljer så fann jag inget som jag gillade på IKEA. Gick till XXXLutz som är ett österrikiskt företag med filialer i bl a Sverige, Ungern, Tjeckien och Schweiz. Jag blev positivt förvånad över sortiment och priser. Mina nya stolar fanns där. Det är osannolikt att den företagsledningen inreder bönerum.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Jaha. Då är det sluthandlat på IKEA. Tyvärr så är det här nog bara en början. Om IKEA börjar så kommer säkert fler att följa efter.

  Gilla

 • Burre

  När Sverige väl är muslimskt, och det dröjer nog inte speciellt länge då kommer kritik mot religionen inte tillåtas, vad tycker ni om det?

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Man behöver ju inte handla på IKEA… längre!

  Gilla

 • ossie

  Detta vidriga skit som heter Islam äter sig in vårt samhälle bit för bit. Snart har vi sharialagar också. Fy faan.

  Gilla

 • Kent

  Undrar om Ingvar Kamprad hade godkänt detta om han varit i livet?
  Om inget välter denna skräckministär över ända som vanstyr Sverige idag så kan vi se framemot med skräck hur islam kommer att breda utsig i treochetthalvt år till.
  Det är betalningstid för rösterna man fick från den islamska diasporan i höstas och man vill kanske också lägga ett litet förskott till nästa val.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: