Alex Schulmans språkbruk slår alla rekord i osmaklighet

MEDIA. Socialdemokraten och provokatören Alex Schulman är med på bloggen då och då, läs HÄR. Frågan är om herr Schulman slår något slags rekord när han kallar mördarsekten Islamska statens medlemmar för is-svenskar, is-resenärer, is-hemvändare och det värsta av allt is-humanister i en krönika i Expressen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Alex Schulmans språkbruk slår alla rekord i osmaklighet

 1. Han glömde:
  IS-frihetskämpar
  IS-framtidsbyggare
  IS romantiker
  Sverige är ta mig fan ett paradis för tidernas värsta mördare och krigsförbrytare. Det saknas ord för vad dessa vidriga individer har gjort mot barn, kvinnor och värnlösa människor. Dessa shitholes ska vi ta till Sverige och låta gå fria bland oss?

 2. Kan inte den där Alex Schulman flytta till öknen och bo med muhammedanerna så slipper vi och hela Sverige hans jävla imbecilla kommentarer.

  Antingen får han bra betalt under bordet av musselmanerna eller så är han bara korkad och saknar helt och hållet konsekvenstänk och verklighetsförankring.

 3. Om nu tidningar inte bryr sig om sina läsare utan använder Schulman som krönikör händer detta:

  Orvesto 2018 helår:

  Enorma tapp hos både morgon- och kvällspress.

  DN: -6,7%
  Skånska Dagbladet: -5,7%
  Sydsvenskan: -7,5%
  SvD: -4,3%
  GöteborgsPosten: -10,4%

  Metro Sthlm: -5,2%
  Metro GBG: 2,2%
  Direktpress Stockholm kommun: -17,3%

  Aftonbladet: -4,3%
  Expressen: -5,9%
  Kvällsposten: -7%

 4. Nån jävel borde tvätta hansa flabb med TOMETSKUR. Och skicka den jävlen till psykakuten, för pågafan är inte redit hoppaskruad i hoded.

 5. Den träskallen borde bära hjälm ifall det är en hackspett i närheten.
  Pappas pojke kan skickas ner i dom områdena som exportprodukt, han är ju väldigt fäst vid dom länderna och folket som kommer därifrån, men så är dom, som utifrån Stockholms innerstads horisont tror sig sitta på lösningar på dessa problem?
  Vilken jävla fjant ,som tror att dessa typer rest ner för att koka kaffe.
  Ja herre jösses!

 6. var det Samir senast han gav sig på?
  då var det ett missförstånd? och nu var det Morgan, men nu har han tappat sitt förstånd helt å hållet, nu när Morgan råka säga det vettigaste han någonsin sagt.
  som han yrar denne man verkar han ha en dröse champagne flaskor som sina enda vänner,

Kommentera