Kvinnor spottas på och attackeras av cyklande barn


BROTTSLIGHET. Den senaste veckan har kvinnor på hundpromenad i Katrineholm blivit attackerade med slag, spottloskor och glåpord från barn som omringar sina offer. Polisen uppges ha ”misstankar i en viss riktning”.

Den första attacken inträffade för en vecka sedan mot en kvinna som promenerade med sin hund på Djulögatan. Det var ett gäng barn som cyklade upp jämsides och slog henne i huvudet.

Därefter har ytterligare tre attacker mot kvinnor på hundpromenad blivit polisanmälda under veckan som gått. Vid 19-tiden på onsdagen cyklade två barn fram till en kvinna i samma område och kastade en snöboll innehållandes grus i hennes ansikte.

På torsdagen blev en kvinna i 60-årsåldern attackerad i Sveaparken i samband med att hon var på promenad med sin hund. Ett gäng barn attackerade henne med glåpord och spottade även på henne.

– Den ena killen spottade mig i ansiktet vid två tillfällen. Pojkarna kom på cykel och kretsade runt mig vid tre tillfällen. Den sista gången de kom tillbaka talade jag med polisen i telefonen, säger kvinnan.

Polisen kom till parken och har nu misstankar i en viss riktning. – Det är klart att man tänker att det kan vara samma konstellation, när det är ungefär samma plats och tidpunkt, och vi får väldigt liknande signalement. Det rör sig om barn i 10-12-årsåldern, som misshandlar och ofredar kvinnor, säger kommissarie Peter Göransson, vid Katrineholmspolisen.

Katrineholms-Kuriren

-Pettersson säger att Katrineholm kallas ibland Sveriges lustgård, det verkar växa mycket ogräs där nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Kvinnor spottas på och attackeras av cyklande barn

 • ruben

  Gissar att det är mångfaldens orsaker. Myndigheterna verkar tycka att det krävs dessa offer? Regeringen ska vad jag hört se till att ”utmaningarna” för allmänheten blir fler och större. Jag ser fram mot ny regering och myndigheter, som byter inriktning med nya utvecklande samhällsmål.

  Gilla

 • Bobby

  Det är ju bra att man övar som ung, så man är expert när man blir lite äldre. En spottloska idag, en knytnäve imorgon, en sten i övermorgon.. Utvecklingen och syftet är solklart.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Jogginghåser med ränder?

  Gilla

 • JEX

  Det är väl så att dessa barn lär väl sig av sina föräldrar att det är ok att slå .spotta ,våldta eller döda en kristen Svensk.

  Gilla

 • ossie

  Inavlade Zoomalier som hör hemma på skansen.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Signalement är inget som prioriteras i svenskt polisarbetet.

  Order uppifrån och från våra fasadpolitiker som sätter agendan.

  Gilla

 • Br

  Är det svenska barn som gör detta!?!?den 60 åriga kvinnan som blev spottad på måste ju sett om det var ljushåriga svenskar eller pojkar av afrikanskt eller arab liknande varelser!?!?

  Gilla

 • Tore

  Tur att inte kvinnor i Sverige i hög utsträckning röstar för fri invandring, då skulle man ju kunna tycka att det var rätt åt dom.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Trevligt att det blivit litet mer liv och rörelse i Katrineholm, förr fanns det ju ingenting att göra där.

  Gilla

 • loskan

  Såhär har det alltid varit i Sverige. Jag är ungefär jämngammal med Pettersson, och du minns säkert också hur vi som barn brukade trakassera och spotta på gamla tanter, särskilt sådana med hund. Smutsiga djur dedär! (hundarna alltså)

  Gilla

  • Realist

   Alla som blivit ”trakasserade” skriv ett litet personligt brev till Statsminister Löfven så han vet vad Ni alla råkat ut för !!!
   För Statsminister Löfven vet inget om att detta hänt !!!!

   Gilla

   • Erling

    Tror inte han är intresserad.

    Han lever i en pratvärld där förnekelse är högt på agendan.

    Det är kartan som gäller för honom, inte verkligheten,

    Gilla

   • Tony

    Dom som har inspelningsfunktion på mobiltelefon kan ju spela in dom små lymlarna, för det har nog fan varit i säck innan det kom i påse, ett sätt att flytta fram positionerna
    här i slapptaskarnas samhälle, som tror gott om alla utom
    sina egna.

    Gilla

   • bertil.

    Det går inte att skriva till svetsarn, många filter plockar bort det oönskade.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: