Medias manipulationer om Donald Trump


MEDIA. Paul Manafort, 69, var Donald Trumps kampanjchef, och har nu dömts till fängelse, ni har säkert sett det på SVT, SR, TV4, Expressen, Aftonbladet med flera medier. Sätter man sig inte in i saken tror man naturligtvis att USA:s president Donald Trump är inblandad och det är meningen.

Paul Manafort ansvarade för Donald Trumps presidentvalkampanj mellan juni och augusti 2016. Tre månader. Det är allt.

Manafort har hamnat i fängelse, dömd för bedrägeri och skattebrott, efter att han hamnat i trubbel med det amerikanska rättsväsendet för sitt arbete för Ukrainas tidigare president Viktor Janukovytj. Paul Manafort började jobba för Janukovytj 2005, och upphörde arbetet 2014, enligt egen utsago, rapporterar Politico.

-Pettersson konstaterar att Donald Trump inte hade något med dessa affärer att göra men det kan man inte tro om man läser svenska medier, inte en enda av åtalspunkterna berör Donald Trump, ändå…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Medias manipulationer om Donald Trump

 • carl ekström

  Svensk media ljuger om allt ,,för att komma i bättre dager tror dom..
  En vacker dag kommer onskan tillbaka till Er.
  Gumman och jag ber för det varje dag.

  Gilla

 • Tony

  Karina Bergfeldt har konstant pratat skit om Donald Trump? Lite märkligt när vi har en ledare här i Sverige som inte gjort sig känd för att vara en ärlig ledare, lovar saker som han konstant bryter emot ljuger om motståndare, men om honom har våra TV kanaler inget ont att säga, men att veta om hur USA ska skötas, det är Media här experter på?

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Typexempel på Fake News i Fake Media (MSM/Public Service)

  Gilla

 • Svans

  Har följt fenomenet Donald Trump i mer än två år nu sedan han blev president. Naturligtvis har jag inte följt honom på msm stasi media utan har sett hans uppträdanden och hört hans tal och läst om honom på alternativ media. Har också läst och hört alla de som stödjer honom och det är ingen tvekan utan att Donald Trump är den STÖRSTA och BÄSTA presidenten USA har haft någonsin och han kan bli hela världens räddning.

  Gilla

 • ossie

  Carina Bergfelt lyser av glädje när hon kan rapportera nåt negativt om Trump.

  Gillad av 2 personer

 • Ståfräs

  Enda gången jag ”läser” dessa skitblaskor är när Pettersson visar inlägg som ovan, ryser ändå.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: