Zara Larsson shoppar för 150.000 i månaden när hon pratar om kvinnoförtryck


FEMINISM. Idag är det Internationella kvinnodagen som uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Med anledning av Internationella kvinnodagen har Twitter tagit fram en lista med de mest inflytelserika svenska kvinnorna på plattformen. 

Listan toppas av artisten Zara Larsson som trots sin ungdom, 21 år, gärna uttalar sig i politiska frågor om feminism och invandring.

Nu väcker Zara Larsson uppmärksamhet med att berätta att hennes kreditkort fylls på med 150.000 kronor varje månad och att hon shoppar upp alltihop. – Jag maxar ut mitt Amex till hundra procent varje gång, berättar Zara Larsson.

– Ja, vad fan lägger jag pengar på? Jag vet inte! Då ska ni veta att damen fortfarande bor hemma och kan handla en väska eller jacka för sin mammas månadslön.

Den kvinnan är alltså ett föredöme för våra ungdomar och vill att vi ska ta emot fler invandrare.

Alexander Bard: ”Låt oss kalla det Zara Larsson-syndromet. Kändisbitch som hatar män. Män skriver och producerar hennes låtar, organiserar och marknadsför hennes turnéer, regisserar hennes videor. Och tillverkar mikrofonerna och de sociala plattformar på vilka hon fortfarande hatar män.”

-Pettersson säger att det finns många människor som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

TIDIGARE 2016-01-01. Zara Larsson tycker du ska skippa julen och i stället hjälpa flyktingar, men åker själv till Jamacia…

DUBBELMORAL. Zara Maria Larsson, född 1997 i Stockholm, är en svensk sångerska. På Rockbjörnen i augusti 2013 vann Larsson två priser: ”Årets genombrott” och ”Årets kvinnliga liveartist” och blev med sina femton år den yngsta artisten att vinna två Rockbjörnar.

Zara är väldigt ung så det ska hålas till hennes försvar, men hon är bara en av många i underhållningsbranschen som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra. Hon borde ha bättre rådgivare, hon är trots allt idol för många människor.

I början på december vädjade den unga damen i Aftonbladet att ”Skippa julklapparna i år, köp inte en ”en trött jävla tröja” till mamma i julklapp. Istället väljer hon att skänka pengarna till Unicef.
2016-01-01_1009

Zara Larsson presenterade också en önskelista på sociala medier…

2016-01-01_1016

När det var gjort drog hon iväg till Jamaica där hon klagar på att Wifi inte ingår i rumspriset på hotellet. Så kan man också göra och Pettersson skulle heller inte ha något emot att vara på Jamaica idag. HÄR kan ni se vad livsviktiga varor kostar i Unicefs butik och kanske jämföra det med priset på en Jamaicaresa och jag förutsätter att Zara inte är ensam utan minst två och då ryker allra minst 30000 kronor.

https://twitter.com/zaralarsson/status/681563529720233988

2016-01-01_1014


15 responses to “Zara Larsson shoppar för 150.000 i månaden när hon pratar om kvinnoförtryck

 • Tony

  Har inte förstått varför denna tjej med sitt uppblåsta ego ska vara ett föredöme för kvinnor,? Däremot så är dom många kvinnor, en del kanske ensamstående i 70-80 års åldern som inte ens i årslön kommer upp i 150 tusen att beundra, men så typiskt för Sverige, när man utser hjältar?
  men man blir lätt illamående när sådana som hon propagerar för att ta emot många invandrare, att det är därför så många andra får försaka, för att vi ska vara värst i Världen när det gäller att sprätta ut pengar? Någon som vet ifall hon är släkt med Stefan?

  Gilla

 • Tore

  Hon är en schablon bild av den privilegierade vita Svenska kvinnan som skiter fullständigt i att det finns ett enormt kvinnoförtryck i vissa kulturer i Sverige.

  Gilla

 • kaj jakobsson

  Zahra förebild f många unga vilsna flickor.
  Många vill bli som hon.Samtidigt handlar hon
  Och flyger till avlängsna platser. Klimatsmart?
  Arma land

  Gilla

  • Tore

   Jag tror inte dom är speciellt vilsna utan Zaras livsstil är drömmen för många kvinnor, ett liv i sus och dus med ett välfyllt konto för klädinköp och resor.
   Sen få uttala sig i media med sitt floskel och mans hat utan motargument, men utan män hade hon setat vid en öppen eld.

   Gilla

 • eugenecork


  @SdPontus
  6 mars
  TV4 Nyhetsmorgon säger att kvinnorna bara har 88 % av männens lön! Men så har de ju sin egen lön också… 🙄 pic.twitter.com/Ht1W6MWWM0

  kunde inte låta bli, låna detta av Pontus på Twitter
  Detta ”går igen” i hela 82% av den Svenska politiska
  juntan…alltså inte bara av käringar i gemen!

  Gilla

 • Scandico

  Zara är ett shoppingdjur 🙂 undrar varför man behöver tvångskonsumera för 150000:-/mån. det här hennet tillför inte något gott till någon och tom skadlig för sig själv

  Gilla

 • SVENSK

  Utan de vita männen, som hon hatar, och som har byggt upp hela välfärdssamhället och nästan alla dess banbrytande uppfinningar skulle sådana som hon suttit i en grotta någonstans och mjölkat getter!
  Hon är ett praktexempel på kvinnlig idioti!

  Gilla

 • Ståfräs

  Ett riktigt feminist föredöme, grattis PK.

  Gilla

 • angelicaplacet

  För några år sedan var det ju någon som föreslog att ge bort flyktingpaket och då blev det ett himla liv på etablissemanget som kallade det för främlingsfientlighet,rasism med mera.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Och vem 17 är Zara Larsson?

  Gilla

 • ossie

  Vilken supernolla hörde en låt häromdan som var rent usel vilket ju inte är nåt ovanligt det var Zara Larsson. Hemskt om jag hade tyckt om låten och sen fick veta att det var hon.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: