Adriano Rodriguez Cadiz döms till livstids fängelse för dubbelmord

BROTTSLIGHET. En 40-årig man, Adriano Rodriguez Cadiz, döms för dubbelmordet i Upplands Väsby i november 2017 – och får livstids fängelse. Det meddelar Svea hovrätt rapporterar flera medier. Mannen friades av tingsrätten i juli trots att det var styrkt att han befunnit sig på mordplatsen.

Adriano Rodriguez Cadiz döms för dubbelmord. Foto: Polisen 

Offren, som 40-åringen var bekant, med sköts ihjäl med ett par timmas mellanrum och hittades bara ett par kilometer från varandra, skriver tidningen Mitti.

I början inleddes två förundersökningar men efter ett tag riktades misstankarna mot 40-åringen.

Under de senaste månaderna har herr Cadiz suttit häktad misstänkt för mordförsök efter att en man blivit knivhuggen på sin arbetsplats inför en rad olika vittnen.

-Pettersson säger att herr Cadiz verkar vara en trevlig pensionsräddare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Adriano Rodriguez Cadiz döms till livstids fängelse för dubbelmord

  1. Politikerlekmännen måste kastas ut från det svenska rättsväsendet.
    Varför inte öppna möjligheten för vanliga icke politiskt organiserade människor att bli nämndemän. Sverige verkar vara ganska ensam bland demokratiska länder med politiskt aktiva i domstolarna.

  2. Frågan är om Adriano Rodriguez Cadiz är resultat av att Sverige släppte in kommunister efter Allendes fall eller om han släntrat in senare?

  3. Vårt rättsväsende fungerar mycket dåligt, ska det alltid behöva alla dessa dragningar i långbänk för att få en mördare dömd?

  4. Livstid på något av Kriminalvårdens fina fullservade mångkulturella hotell där fångvaktarna numera bara är servicepersonal åt totalt hänsynslösa och totalt respektlösa ghetto-parasiter som bara hotar och hatar och får igenom det de vill av en ryggradslösa och politiskt korrekta chefer !
    Efter 36 år som fångvaktare ska det bli skönt att nu gå i pension och slippa den patetiska lekstugan innanför murarna.

  5. Ytterligare ett bevis på att tingsrätten är värdelös med sin ”privattyckarjury” .. lekmän.

Kommentera