Stäng

Vi är afghaner, vi är soldater…

INVANDRING. För en tid sedan släppte dessa ”ensamkommande barn” en musikvideo där de framhäver sig som soldater som krigar. Det handlar om migranter från Afghanistan som försöker etablera sig i musikbranschen. 

Aina är slang för snuten, polisen och inte i någon positiv bemärkelse.

”Vi är afghaner, vi är soldater, aina följer oss hela tiden, de vet hur vi gör det på platsen, vi är G:s (Gangsters)”
”De ser hur vi krigar”
”Grisarna försöker” (Grisarna är polisen)
”FTP” (Fuck the Police)
”Vi hustlar, vi becknar i trakten” (att hustla är att stjäla, lura någon på pengar) (beckna är att sälja exempelvis knark)

-Pettersson trodde att soldater slogs för sitt land och inte deserterade…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “Vi är afghaner, vi är soldater…

 1. Mycket kan man kalla dessa men inte soldater,
  En person som flytt sin plikt att försvara sitt land kvinnor barn är inte en soldat, det finns namn denna företeelse.

 2. jaha, så de erkänner att de är soldater,vilket man pratar om i många länder men icke här i brottsparadiset,då är det inte svårt att räkna ut vilken deras krigsherre är som de tjänar,eller hur..

 3. Det är nog bara de fnoskiga kärringarna runt dessa Afghaner som tror att de är barn. Vi andra set att de är män, krigsutbildade som deserterat och är ett stort hot mot etniska svenskar

 4. Gulliga och oskuldsfulla små vilsekommna gossar som sjunger sånger om det tuffa livet de lever.

 5. Som pensionerad ”yrkesmördare” och av staten i rikets väpnade styrkor blivit utbildad att försvara vårt land.
  Där vi fick lära oss att bekämpa oönskade inkräktare med verkanseld, så undrar jag,
  Hur kan detta överhuvudtaget få förekomma i vårt samhälle utan åtgärd?

  Men jag är väl bara en gammaldags uråldrig varelse som inte kan se det fina för vårt samhälles framtid.

 6. I Sverige finns det stora allmänna lögner som desperat upprätthålls.

  Den största är nog den om den lönsamma invandringen. Med såna grundbultar så kan vissa släppa in vuxna män som har varit soldater, möjligen terrorister och kalla dem barn. Detta trots att de bevisligen inte är i behov av asyl.

  De intervjuer Samhällsnytt gjorde med folk på gatan visar med önskad tydlighet att allt handlar om att låta Samhället stå för vissas goda hjärtan. Jag anser mig ha ett gott hjärta, men jag vill först och främst lägga pengar på dem som lider i Sverige och därefter hjälpa dem i flyktingläger runt jorden.

  Jag vill inte hjälpa lögnare som inte vill visa leg eller arbeta när de kommit hit. De är extremt överrepresenterade vid grova våldsbrott och normalstraffet borde innebära utvisning. Men som Lisa uttrycker sig här på bloggen så är det tydligen förbjudet att klaga på dem, men ok att de erkänner att de ljugit och utnyttjat samhället.
  Men Lisa kanske kan försörja dem, det vore det minsta hon kunde göra, förutom att be alla kvinnor som utsatts för dem om ursäkt.

 7. Det här är alltså de vi kallar ensamkommande, de som batikhäxorna gullar med och de som Annie Lööf & Co gett amnesti för att de ska studera?

 8. De slåss ju som soldater, för islamSatan. Då spyr man upp all skit också, och förstör för andra. För DET ÄR DETTA SOM ÄR ISLAM!!! Kackerlackernas och ohyrans armé. Det är som Hitlers dödskallearmé, fast äldre och betydligt vidrigare än så.

 9. De appa efter USA gängen inget eget de kan komma på. Det enda jag se och tänker på är ett gäng schimpanser, men också ett gäng schimps i flock kan vara farlig för den enskilde

 10. Det mest skrämmande är, inga ordningsmän på plats. Fast när jag tänker efter så förstår jag att polisen tröttnat, om någon grips blir det aldrig relevanta straff. Det demokratiska samhället existerar inte längre, vi har fullt utvecklad anarki i Absurdistan.

 11. Hoppas regeringen, politiker, PK-media är riktigt nöjda nu när deras ”barn” visar upp sina riktiga syften och tankar om Sverige. Mår bara illa när jag ser det.

 12. Detta är de små afghanbarnens nationalsång. En ”sång” som sammanfattar deras levandsstil och syfte i livet.

 13. Kolla på den videon utan ljud och försök att inte skratta. Hörni löjliga små barn, borde inte ni vara i skolan och lära er läsa och skriva istället för att studsa uppochner framför en kamera som ett gäng fåntrattar..? Vi fattar, ni äger Sthlm och ni är jättefarliga, iväg med er nu så ni orkar gå till socialkontoret imorgon. Borsta tänderna och hoppa i pyjamasen så kommer mamsingen och läser en godnattsaga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: