Anställd knivhöggs vid rånförsök, misstänkt gripen men släppt…


BROTTSLIGHET. I lördags kväll knivhöggs en butiksanställd kvinna två gånger i ryggen i samband med ett rånförsök mot en matbutik i Stallarholmen. Den misstänkte gärningsmannen försvann kort därefter när han inte blev insläppt i butiken. Polisen kunde senare gripa en man, som nu har släppts, men är fortsatt misstänkt för grov misshandel, rapporterar SVT. 

Under måndagen har butiken haft en krisgrupp på plats för att stötta personalen. Kvinnan som blev knivhuggen är nu tillbaka i butiken.

-Pettersson säger att Stallarholmen är en ort med 1800 invånare utanför Strängnäs, där som på många andra områden frågas om samhällskontraktet är uppsagt från statens sida?

Invånarna betalar skatt till staten mot att staten ger dem utbildning, vård, pension och skydd. När staten inte uppfyller sin del måste man då betala skatt Stefan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Anställd knivhöggs vid rånförsök, misstänkt gripen men släppt…

 • Jenny

  Det svenska rättsväsendet är ett enda stort skämt. Sverige är inte längre en rättsstat.

  Gilla

 • gamgubben

  Fullt utvecklad anarki råder i nästan alla kommuner i Sverige. Denna för våra rikspolitiker en liten notis rör dem inte eftersom det inte skedde i Fjollträsk!

  Gilla

 • Gringo

  Precis som politiker, PK-journalister och regeringen vill ha det, skäll inte på polisen de lyder/gör bara vad riksdagen säger åt dem att göra, men visst blir man förtvivlad.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Saknades måhända signalement ?
  I så fall är den misstänkte naturligtvis som vanligt oskyldig !!!!!!

  Gilla

 • Claés-Göran Svensson

  Om man knivhugger en människa i ryggen, hur f-n kan man då bli satt på fri fot av polisen???

  Gilla

  • robban

   troligtvis för att knivhugga någon i ryggen klassas som misshandel av någon märklig anledning sen var det väl någon påstådd minderårig som vanligt.killen ska naturligvis sitta inspärrad tills dom faller.

   Gilla

  • SVENSK

   Häktena är fulla.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: