SVT klipper bort forskares uppgifter som inte passar deras politiska dagordning

KLIMAT OCH MEDIA. Häromdagen skrev vi om att de som inte sjunger med i klimatkören brännmärks. Där stod bland annat att SVT och DN fejkar nyheter om klimathotet – klipper bort och tystar röster som inte är helt hysteriska och klimatångestfyllda. Personer med avvikande åsikter misstänkliggörs och skuldbeläggs.

Anna Wåhlin är en svensk forskare på Antarktis och Polarhavet . Hon är professor i fysisk oceanografi vid Göteborgs universitet och medordförande i Observationssystemet för södra oceanen (SOOS), enligt Wikipedia.

SVT och TV4 sände en intervju med Anna Wåhlin. SVT klippte bort nedanstående, TV4 sände. Vattenståndsökning vi ser i dag är normal och densamma som vi haft de senaste 10.000 åren.

Twitter. 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “SVT klipper bort forskares uppgifter som inte passar deras politiska dagordning

 1. Anna Wåhlin verkar seriös, inte tvärsäker utan önskar mer forskning om isarnas minskning i Antarktis.

 2. Professor Mörner är också absolut lugn vad gäller havsnivåerna! Påpekar även, att ”klimatpropagandisterna” ej är fackmän ( den som skriker högst är agronom/lantbrukare ). Flickan Greta har en PR-gubbe slagit klorna i!

 3. Ja, vem tror någonsin public service om objektivitet. De har helt klart en politisk vänsterristisk agenda. Så varför överhuvudtaget behålla detta spektakel. T o m P3 är ett propagandainstrument för vänstern, och alla mellansnackare går i kommunistisk flock. Vare sig det gäller miljö, feminism, invandring eller hävts m m. m m. Inte EN ENDA avvikande åsikt presenteras, och får stå för sig. Så lägg ner SR. Kostar bara massa i skatt för oss ickemanipulerade ändå. Och knappt någonting tillbaks. Antingen detta, eller också måste SR bli helt fri, som Aschbergs DISKUTABELT, var en gång i tiden. Det var en frisk vind, istället det unkna PK-förtryck, som idag råder.

 4. SVT och SR är rena rama amatör teatern, med sina hycklare, eller pajaser.
  Skulle man få vara med en dag där, hade man fått tillbringa mestadels av tiden på toaletten. Legat dubbelvikt av garv….

 5. Fruktansvärt att alla nu tvingas finansiera denna ensidiga propaganda direkt via skatten! Det allra sjukaste är de själva tror sig vara objektiva.

 6. Enorma naturkrafter orsakar havsnivåförändringar mm UTAN att människorna kan skuldbeläggas:

  Tsunamin i Japan skapade isberg i Antarktis (Publicerat 11 augusti 2011)

  Läs och lyssna på ljudreportage på länken nedan:

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=4639497

  Gigantiskt isberg har brutit sig loss från Antarktis (Publicerat 12 juli 2017)

  Läs och lyssna på ljudreportage på länken nedan:

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6737092

  Ny nederbörd kombinerat med ständig extrem kyla i ex. vis Antarktis bygger under mycket lång tid upp nya glaciärer varifrån nya isberg bildas som ersätter dom som tidigare bl a brutits loss och drivit till havs av kraftiga tsunamis plus andra starka naturkrafter … UTAN någon påverkan från människor.

 7. Tilläggas skall att även SVT sände även detta i en tidigare nyhetssändning. I de senare sändningarna på kvällen var det bortklippt. Som jag ser det var detta ett av de mer vetenskapligt belagda uttalanden i frågan. Men det passade sig ju inte.

  F ö slutar ALLA klimatkonferenser i att handla om pengar. Klimatet oavsett om det ändras eller hotar är idag en födkrok för ovetenskapliga tyckare. Lite värre med SVT som medvetet undanhåller väsentliga FAKTA.

 8. Moderaterna ställde inga nya krav på SVT/SR. Man bara accepterade skattefinansiering. Då går det så här. Nu är man säker på Gärdet och fortsätter håna tittarna. Vad säger Kristersson nu i efterhand? Vad gör du nu? Törs du på allvar tala med Åkesson?

 9. Det finns privata pengar att hämta i klimatcirkusen nu när flykting karusellen börjar sakta ner, Emanuel sosse i kommunen i norrtälje flykting baron, Bert flykting baron, Özz nujens familj, listan kan göras lång med känt folk som skott sig på folk på flykt.
  Idag ligger flera av fastigheterna som används
  i verksamheten på kronofogden senast fängelset i Härnösand som lämnats när kontrakten upphört.
  Sönderslagna herrgårdar lämnas i konkursboena med tömda bolag och pengarna i skatteparadis räkningen för detta får skattebetalarna och media tiger och yrar vidare om näthat.
  Men nu mina damer och herrar finns nya friska pengar i miljön att hämta, ge folk sk miljöångest bilder på avmagrade isbjörnar så kör vi igen.

Kommentera