Tre män häktade för upprepade våldtäkter mot samma barn

BROTTSLIGHET. Tre män sitter häktade misstänkta för att ha begått upprepade våldtäkter i Göteborg, mot ett och samma barn. En av brottsplatserna ska ligga i anslutning till Östra sjukhuset. Vid brottstillfällena var två av männen kollegor vid ett stort kommunalt bolag, rapporterar Göteborgs-Posten, tyvärr bakom betalvägg. 

De häktade männen har kopplingar till Göteborgs Spårväger, och de i sin tur stödjer Pride. Därav bilden. Jimmie Åkesson är nog tacksam att han slapp detta. 

Männen sitter sedan den 30 januari häktade av Göteborgs tingsrätt mål nummer B 2442-18 på sannolika skäl misstänkta för flera fall av våldtäkt mot barn och sexuellt övergrepp mot barn. De misstänkta brotten begåtts på olika platser runt om i Göteborg för mellan fyra och fem år sedan.

Männen häktades i slutet på januari som ett led i en förundersökning som pågått under ett års tid. All tre förnekar brott och ingen av dem har enligt belastningsregistret tidigare dömts för något olagligt.

-Pettersson säger att de tre misstänkta pedofilerna har typiskt svenska namn, är svenska och öppet homosexuella…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Tre män häktade för upprepade våldtäkter mot samma barn

  1. Så är det när avarter gynnas. Oavsett om det är sexualitet eller religion. Var och en få ha och va vad de vill, men när det av makten fokuseras på och lyfts fram, så får vi också fram sån här sjuk skit. Oavsett om det är islamism eller bögism, som är orsaken till det. I ett sekulärt normativt samhälle, som förut, skulle det aldrig ha skett i den gigantiska omfattning som nu sker av övergrepp.

  2. Dessa stackars missförstådda våldtäktsparasiter är om de nu blir dömda av dagens havererade svenska rättsväsende att tillbringa en stund på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell snart ute igen efter avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av tiden !
    Sedan kan de försätta att förgripa sig på barn, i de kriminellas paradis Sverige finns inga gränser för idioti.
    Känns bra att inom kort gå i pension efter 36 år som fångvaktare och slippa se och höra dagens mångkulturella vidriga lekstuga innanför murarna.

  3. Hälften av alla sexualbrott begås mot pojkar i Sverige vilka kan förövarna vara?
    En ledtråd, det är inte vita heterosexuella svenska män.

  4. Inte nog med att homosexualitet är onormalt i sig själv, men sen det sjukaste, sjukaste, är att göra detta sjuka mot barn. FY FAN !!! 😡😡😡

    Finns inte straff nog för dessa skräp !!!

    Sen att homosexualitet hyllas som nått trevligt och normalt, och som alla borde ägna sig åt….med Sveriges regering i spetsen, viftande och trallande med flaggor…..knähundarna står och nickar instämmande.

    Låt sjukt vara sjukt, samt friskt och normalt, vara normalt.

    Sverige är sjukt och behöver akut vård !

  5. Det rör sig naturligtvis om mycket sjuka människor som gör någonting sådant. Helt bedrövligt att ge sig på ett barn på detta sätt.

KommenteraAvbryt svar