Elev slogs medvetslös under lektion

BROTTSLIGHET. En elev inne på Fredrika Bremer-gymnasiet misshandlades medvetslös mitt på lektionstid med ett sopkvastskaft. Fallet är ett av flera fall på gymnasiet där polisen kontaktats sista tiden. De senaste månaderna har flera brottsfall skett inne på Fredrika Bremer-gymnasiet.

Polisen har fram tills nu inte velat informera media om de allvarligast fallen men nu skriver Mitti Stockholm om flera fall,

Den 15 januari misshandlades en elev till medvetslöshet inne på gymnasiet, och flera polispatruller ryckte ut tillsammans med ambulans. Enligt polisanmälan ska flera andra ungdomar ha gått in under pågående lektion och överfallit eleven.

Enligt uppgiftslämnare till Mitt ska förövarna bland annat ha misshandlat eleven i huvudet med ett kvastskaft, vilket gett till slut orsakat att han blev okontaktbar. Sju ungdomar ska ha varit inblandade, som tillsammans alltså överföll en ensam elev.

– Det ska ha handlat om furiöst våld, som om de verkligen försökte döda eleven.

Robert Aspfors, rektor på Fredrika Bremer-gymnasiet, bekräftar att det skett ett överfall och att det fanns både elever från Fredrika Bremer och Riksäpplets gymnasieskola bland förövarna.

Robert Aspfors, rektor på Fredrika Bremer-gymnasiet, bekräftar att det skett ett överfall och att det fanns både elever från Fredrika Bremer och Riksäpplets gymnasieskola bland förövarna. – De elever som vi kunde koppla till vår kommun har blivit avstängda, säger Robert Aspfors.

Den 18 januari och 25 januari gick ungdomar in på skolan och försökte råna andra elever uppger polisen.

– De försökte tvinga av elever på jackor och mobiltelefoner, säger Lars-Göran Rehn, operativ koordinator på Haningepolisen. Det om utomstående ungdomar från en annan del av Stockholm.

– Kommunpolisen har en dialog med skolledningen, men jag skulle inte säga att det varit särskilt otryggt. Det är en stor skola med 2 000 elever med många utrymmen där det kan ske saker och ting.

Läs vidare på Mitti…

-Pettersson undrar vad det är frågan om, grova fall av misshandel, hot och rån men poliis och skolledning verkar se mellan fingrarna, det verkar pågå ett inbördeskrig…

 • Det är en stor skola…
 • Utomstående tränger sig in…
 • De elever som tillhör vår kommun är avstängda…
 • Undrar vad Fredrika Bremer hade tyckt om detta?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Elev slogs medvetslös under lektion

 1. Sverige är tryggt säger och tycker landsfader Löfven bakom sina livvakter och han har också lovat att lösa ALLA problem i Sverige !

 2. Av döma av antalet gärningsmän på brottsoffret så är det babbar, babbar är alltid i flock där finns ingen heder fega som dom är.
  Detta våldet kommer inte försvinna utan bara axelerera, våran feministiska pajas regering är oförmögen till annat än prata om utmaningar.
  Vi kommer snart få en utmaningsminister eller en av regeringen utsedd samordnare mot våldsbejakande utmaningar.
  Det är på den nivån dessa våp av olika kön regerar detta land, Handhjärtan och vaselin byggde det nya Sverige.

 3. De försökte döda eleven tydligen. Ett mordförsök med andra ord. Det får man kanske räkna med i en skola på 2000 elever säger de. Det uttalandet avslöjar hur allvarligt sjukt det är. Det är allvarligare än någon låtsas om. De mörkar och lägger locket på. Varför inga demonstrationer mot elevers våld mot elever? Är det väktarna i samhället, som är största problemen? Masspsykosen i falskhet verkar breda ut sig i landet. Vilka är det, som tränger sig in i skolor och misshandlar vem? Vilka tränger sig in i klassrum under pågående lektioner för att råna eller misshandla? Hela Sverige behöver nog en lååång välbehövlig paus med kraftiga utrensningar och uppstädning av grov kriminalitet och omstart med nya begrepp om sakernas natur.

 4. “– Kommunpolisen har en dialog med skolledningen, men jag skulle inte säga att det varit särskilt otryggt. Det är en stor skola med 2 000 elever med många utrymmen där det kan ske saker och ting.”

  Vad är det för en korkad PK-människa som yttrar dessa ord efter vad som hänt? Enligt den personen får man alltså finna sig i våld i9 skolan.

 5. Jag har sagt det många gånger .
  Om vi skulle Bussa Politikers ungar , Journalisternas ungar och Fackpamparnas ungar till problemskolorna så skulle problemen inom skolväsendet vara ett minne blott inom 5 arbetsdagar .

 6. Med all säkerhet är det vita elever! Vars föräldrar är högerpopulister,
  nationalister eller har lagt sina röster på SD!

  De står för all ondska i Sverige. I alla fall enl vårt korrumperade
  etablissemang, journalistkåren, politiska adeln etc, etc

  Att orsak står att finna i senaste årens historiska och dramatiska
  befolkningsutveckling är givetvis helt uteslutet!

 7. Kommer inte ihåg ett endaste slagsmål under min gymnasietid. Regeringen måste tillsätta en utredning.

Kommentera