UPS levererar inte paket till Rosengård, rånrisken för stor

BROTTSLIGHET. UPS, United Parcel Service Inc. startade som budfirma i USA 1907, och har växt till ett företag i mångmiljardklassen. Varje dag hanterar UPS varor, pengar och information i mer än 200 länder och områden världen över.

Bagdad-Bob…

Ett område som för närvarande dock inte får några paket stadsdelen Rosengård i Malmö. Enligt UPS har deras chaufförer blivit attackerade och därför har UPS beslutat att inte dela ut paket på Rosengård.

Sydsvenskan skriver om detta, tyvärr vinklar de som om det är diskriminering av Rosengårds invånare och inte verkliga hot mot UPS:s personal. Rosengård och några av Stockholms multikulturella paradis får för närvarande inga leveranser med UPS.

 • UPS har huvudkontor i Atlanta, Georgia, USA
 • Omsättningen är över 580 miljarder SEK
 • Antal anställda, fler än 430.000
 • Global leveransvolym 4,9 miljarder paket och dokument per år.

-Pettersson tycker det är märkligt att de skötsamma människorna inte kan få ordning på kaoskillarna men det är klart, de får ingen ordning i Mellanöstern eller så de kanske vill ha det som hemma…

Naturligtvis borde invånarna i Rosengård få paket och brev hemkörda men säkerheten är n fråga för regeringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “UPS levererar inte paket till Rosengård, rånrisken för stor

 1. Ha ha Rosengård har alltså upplyfts till samma kategori som East L.A och delar av Detroit från UPS sida! Nu måste väl politikerna vara stolta….

 2. Hur många politiker bor det i det trygga och heligt mångkulturella Metropolen Rosengård?

 3. Ja när självbevarelsedrift bedöms, som rasism eller diskriminering har dumheten tagit över. Undrar hur många, som ska hinna dumoffras på det fullpackade altaret?

 4. Kan väl inte vara nåt stort problem.
  De flesta som bor där hämtar ju grejer på andra håll gratis!

  Inte många som bor i no go zoner som betalar för något.

 5. UPS och Fedex fungerar knappt utanför dom 2-3 största städerna och har ej gjort det under många år.
  Bor 3mil utanför örebro (fjugesta) har även familj/vänner som bor nästintill mitt i örebro som har exakt samma erfarenheter av dessa två.

  Det handlar om att man får ungefär 50% av sina paket och då efter att man ringt dom och bråkat en hel del.
  Ups egna kundtjänst har vid 3 olika tillfällen (2 till mig 1 till vän och år imellan) sagt att “bilen” som har hand om mitt område (som är fjugesta och även örebro) ej lämnar terminalen om den inte är fylld till minst 75%.
  Samma sak med Fedex fast då bara två gånger (till mig med ~6mån mellanrum) och det var olika fyllnads % med men kommer ej ihåg promillen där.

  Båda kan dock använda andra fraktbolag (vilket jag fick reda på av kundtjänsten vid mitt andra paket då UPS användes som tur var) och jag har sett posten/schenker/dhl användas av båda.
  Problemet är att dom verkligen inte vill göra det och man måste i stort sett ringa dom och får oftas som svar att näe så gör vi aldrig men efter en del bråk där jag tar up att dom har gjort det många gånger tidigare så brukar det gå, ibland får man ringa tillbaks nån dag senare o då går efter en en del bråkande.

  Jag gissar på att dom förlorar all förtjänst och troligen mer på att göra detta dock.
  Men vad fan ska man göra behöva låna bil och åka 22-24 mil enkel resa till stockholm för att hämta ut ett sketet paket som kostade några hundra.
  Då det närmsta utlämningsställe som UPS har är i stockholm, fedex har dock i västerås bara 12-13mil enkel resa då.

  Tack vare detta så har jag lyckats få ett tiotal US butiker att lägga till andra fraktsätt, 2 av dom rätt stora butiker så dom har nog förlorat en hel del pengar tack vare det då en del folk valt annat fraktsätt även om UPS/Fedex funkar ok för dom.

  Visserligen lite offtopic här men hade denna text skriven redan för annat ändamål så varför inte!

  • Knappt dem levererar i Stockholm heller.
   Men det gäller i princip alla fraktbolag utom Budbee, men det är mer lokalt de kör!

 6. “Trygghet i en ny tid”

  Vi lever de facto i två parallella världar.

  I den verkliga existerar ingen trygghet. På gräsrotsnivå är den insikten
  glasklar och odiskutabel.

  Den andra är en låtsasvärld, en pratvärld. Aktörerna i denna är nog
  först och främst ministrar, regeringsföreträdare, politiker och övrigt
  etablissemang. Kanske skådespelare är den mest träffande beskrivningen.

  De låtsas, pratar och agerar som om att trygghet, korta vårdköer,
  ordning och reda i skolan, landets solida ekonomi etc är kännetecken på det samhälle som är vårt.

  Bilden i artikelns ingress är en perfekt illustration på det bråddjup som
  skiljer den verkliga från låtsasvärlden!

  Att delta i skådespelet/låtsasvärlden är tvingande. Om inte utgör du en
  måltavla för en outsinlig kanonad av invektiv!

  Och ditt värde, ja, glöm att du är inräknad i “alla människors lika värde”!

 7. Mellanöstern finns det nog ingen lösning på, men en bra början är att skicka hem dom som kommer från Mellanöstern, och inte vill sköta sig,
  då kan dom ju hålla på och praktisera sina nöjen där, så hjälper det till att få ordning på dessa områden i Sverige.

 8. Jag tycker att våra så kallade politiker skulle prova på att köra leveranser till alla dessa nya människor som invaderar vårat land ! Det finns tyvärr ingen av dom som är i närheten av medvetande om hur verkligheten ser ut idag !!!!

 9. Tokvänstern försöker göra sken av att alla folkslag är lika, och det stämmer inte, det finns olikheter bortom hudfärg mm, och det är sjukt att det ska döljas bara för att det är psykiska skillnader. Benägenheten till dessa skillnader ärvs ned! Men det är sant att miljön påverkar, men HELT fel att det BARA är miljön.

 10. Hmmm…
  Ledningen för UPS i Sverige borde nog ha ett prat med vår begåvade statsminister eller någon av hans gelikar angående säkerhetssituationen i Malmö. Då torde nog UPS bli rejält uppläxade för att ha en sådan naiv tro om läget i Malmö.

 11. Då kan ju dessa vänstergökar, naiva dum-svenskar och politiker, som hävdar att det är en VINST FÖR SAMHÄLLET, och att SVERIGE HAR ALDRIG VARIT SÄKRARE, leverera paketen.

  Idiotin är total !

  UPS 👍

Kommentera