Vi löser problemet med muslimsk terror på vårt Kinesiska sätt

Kinas vice minister: Terrorism i Xinjiang ska lösas på kinesiskt sätt!

Kina använder en ”kinesisk lösning” när det gäller att hantera muslimsk terrorism i den autonoma regionen Xinjiang, säger dess vice minister för Publicity Department of China Communist Party of China (CPC), Jiang Jian Guo.

Han sa att terrorismen var en gemensam fiende för alla, och Kina skall inte böja sig för något tryck från utländska parter.

”Problemet kommer att lösas med en kinesisk lösning så att ”praktikanterna” kan fortsätta med sina liv (efter omskolningen)”, berättade han för en malaysisk och  en indonesiska mediedelegationen.

JJiang tillade att det i det här skedet  hade ett stort antal ”praktikanter” avslutat utbildningen och återvänt till sin familj och det fanns också ett stort antal personer som hade avslutat utbildningen och väntade på anställning.
”Det finns fortfarande många människor som fortsätter med utbildningen.

På frågan, hur många sådana utbildningscentra det fanns i Xinjiang, sa han att han inte hade några exakta siffror.

Mer om de omfattande åtgärder som Kina vidtar för att ”utbilda” den muhammedanska  delen av befolkningen, för att passa in i Kinas samhällsbygge, på Petterssons Blogg: HÄR, 

 

4 thoughts on “Vi löser problemet med muslimsk terror på vårt Kinesiska sätt

  1. Det sägs att kineserna är en mycket intelligent ras, ja, faktiskt det folk med högst IQ! Jag tror att det är bäst att låta kineserna sköta sina egna problem utan inblandning av SVT + Socialdemokraterna och andra ryggradslösa. Om Kina lyckas med att omskola muslimerna så är det något vi måste ta efter, vi vill inte ha ”fredens religion” i Sverige, det är dags att tala klarspråk!

  2. Det låter som en bra utbildning. Kanske något för svenska universitet att ta efter. Det finns ju en stor marknad. Tyvärr är svenska universitet idag fylla med skräpkurser.

    Sluta var muslim I 7,5 hp
    Sluta var muslim II 7,5 hp
    Sluta sa ja ju III 7,5 hp
    Återvandringskurs IV 7,5 hp

KommenteraAvbryt svar