Utvisningscentrum på obebodd ö blir verklighet, liksom lägre bidrag och tillfälliga uppehållstillstånd

INVANDRING. Folketinget i Danmark har röstat igenom ett lagpaket som innehåller flera förslag för en mer restriktiv migrationspolitik. 

Danmarks invandringsminister Inger Støjbergs dataskärm, sm hon stolt visar upp på Facebook.

Överenskommelsen innehåller bland annat det uppmärksammade förslaget om att inrätta ett utvisningscenter på den obebodda ön Lindholm, åtta mil söder om Köpenhamn. Förslaget var sedan tidigare finansierat.

Andra förslag som nu röstats igenom är ett sänkt integrationsbidrag, att det ska gå att sätta ett tak på antalet familjeåterföreningar och att uppehållstillstånd ska vara tillfälliga och lättare att dra in.

Förslaget röstades igenom av regeringen som består av Venstre, Liberal Alliance och Det Konservative Folkeparti. Det fick stöd av Dansk Folkeparti och socialdemokraterna.

Politiken.dk

-Pettersson noterar att Dansk Folkparti, som närmast motsvarar Sverigedemokraterna länge drivit dessa frågor och nu får som man vill.

  • Fokus ska flyttas från integration till återvandring så fort det är möjligt.
  • Bidrag för invandrare ska sänkas, här var socialdemokraterna kritiska men röstade ändå för.
  • Inga permanenta uppehållstillstånd, endast tillfälliga som är lätta att dra in.
  • Det ska införas ett tak på antalet familjeåterföreningar.
  • Människorna som kommer ska få ett ärligt budskap. Ni är här tillfälligt. Det går inte att fortsätta som tidigare att nio av tio får permanent uppehållstillstånd.

Det kallas sunt förnuft och nu väntar Pettersson på Annika Strandhälls (S) twitter om den danska nazismen och ett ökande tryck på Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Utvisningscentrum på obebodd ö blir verklighet, liksom lägre bidrag och tillfälliga uppehållstillstånd

  1. Det låter ju bra i teorin, hur många blir sedan utvisade i verkligheten ?
    Snacka och komma med förslag är inga problem men verkstad är aldrig lika enkelt.
    Varför en Ö , vore det inte bättre att utvisa direkt exempelvis till det öppenhjärtliga trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

  2. Nu mitt ANDRA HEJA detta till DANMARK !!!
    Ni föregår med tydlighet ett tydligt lagligt alternativ som gagnar ERT LAND !!
    Vad gör Svea rikes styrande ????

  3. Tänk att bara ett litet smalt sund skiljer två länder åt, där det ena landet jobbar för sitt folk medan det andra landet leds av kompletta idioter?

  4. Politikerna i Danmark jobbar verkligen på och får något gjort. Vad gör man här? Jo, man beslutar om att ta hit ännu fler och med det följer problem som man inte kommer kunna lösa. Våra politiker borde lära sig vad ordet folkvilja betyder.

  5. Man kan ställa sig frågan , när i glödheta h—-te ska den nuvarande församlingen av verklighetsfrånvända amatörer , som sitter och kallar sig för regering ska komma till insikt till av vad som händer i landet , Det enda dom gör det är att kasta skit på SD och peka finger på andra länder , det är hög tid att dom kavlar upp skjortärmarna och visar lite handlingskraft .

    • Jag har länge funderat på en sak !!!

      Tänk om SD säger att de vill ÖPPNA GRÄNSERNA FÖR ALLA !!!

      Vad säger REGERINGEN ”tvärtemot” då ???

      Troligen säger de att gränserna och migrationen ska STÄNGAS OMEDELBART !!
      Detta enbart för att göra en tydlig politisk inriktning MOT SD !!!

      Enligt min åsikt är denna regering bara en ”regering MOT SD” !!

      Varför denna ”såpopera” i Svea RIKES REGERING ??

      När ska REGERINGEN TA ANSVAR FÖR SVERIGE ??????

  6. För utomstående som läser detta. Det är i Danmark det händer normala saker som leder åt rätt håll, ”sveriges” migrationspolitik är förödande och sjuk!

  7. Danmarks regering går från klarhet till klarhet. Sveriges regering kör bara vidare ut i dimman och kommer bara mer och mer vilse.

KommenteraAvbryt svar