Sexuella trakasserier i småskolan

Lokaltidningen skriver om tio elever som stängts av från sin skola p.g.a. sexuella trakasserier.

Det är tyvärr inte ovanligt att det numera rapporteras om sexuella trakasserier i svenska skolor. Det anmärkningsvärda i den här rapporten är att det handlar om barn, riktiga barn.

Det rör sig om elever på samma skola, en skola för elever upp till årskurs sex. Vi talar då om barn upp till tolv år som sexuellt trakasserat jämngamla klass- och skolkamrater. Lokaltidningen skriver om elever som stängs av från skolan p.g.a. droger, misshandel och annat, men att det är ovanligt att elever i förskoleklasser agerar på ett sådant sätt att skolledningen tar till så drastiska åtgärder som att stänga av eleven.

När undertecknad gick i årskurs 4-6 hände det att man smög på flickorna när de duschade efter gymnastiken, precis som att flickorna tittade i nyckelhålen när vi grabbar duschade. Därvid stannade det alltid, men tydligen råder det nya tider nu.

Vad är det då som inspirerar 10-12-åringar att sexuellt ofreda jämngamla flickor? Är det tillgängligheten till vuxensidor på Internet som får barn att agera så här? Är barn av idag mer inspirerade av vuxenvärldens baksidor? Eller är det så att vuxenvärlden tappat greppet om den nya teknik som finns några knapptryckningar bort eller beror allt på det mer råa samhälle vi ser växa fram? Eller finns det något annat som ligger till grund för detta agerande?

SN

25 thoughts on “Sexuella trakasserier i småskolan

  1. 12-åriga aliens uppför sig som piraterna och könsdiskrimineringsaktivisterna deras föräldrar är, utkastade ur mindre förlåtande samhällen med mer erfarenhet. De är sända hit för att få svenska kronor skickade tillbaka.

  2. Eftersom vi har en Islamistisk regering och Sharia gäller i Sverige så måste Småflickorna sluta gå omkring nakna . På med Burkan ! Omfamna Islam du åxå och din fru och dina barn kommer att lyda dig som den man och familjens överhuvud du i den feministiska Islamska nya Svenska tillvaro som den socialistiska väljarkåren kräver .

  3. I den islamska världen behandlas flickor/kvinnor likt deras husdjur. Getter och Kameler har ett högre värde än dessa.
    Åter den kultur som lovordades av bl.a. Reinfeldt. Nu får gemene man i Abzurdistan vetskap om,hur det fungerar i Orienten.
    Tyvärr blir aldrig livet mer,som det en gång var i Norden.

  4. Det finns ett utryck som är: det har varit i säck innan det kommer i påse, eller äpplet faller inte långt från träder. En del av befolkningen tvingar sina kvinnor att bära heltäckande klädesplagg och behandlar dem som skit. Kanske där vi får söka svaret?
    Eller ska vi tala klarspråk. Det är muslimjävlarna som nu är så många att de gör avtryck i all negativ statistik.

  5. Det handlar inte om ålder, det bevisas här, utan om härkomst. De flesta som har sin grund och ursprung i vårt land, har också vett och ett sunt och respektfullt förhållande till det andra könet, om man inte tillhör det fördärvade vänsterslöddret förståss, som metoo fick fram men förbered till alla vita män. Kommer man däremot från islamvärlden eller hoppa-lång-land i sydvärlden, är man helt fördärvad i hyfs till andra. Då lever man och krälar som gråsuggorna i total brist på vanligt vett till andra. Släpper man in djur och kryp, så får man också resultatet efter detta. Det ser man bara i city, hur de asen är på och härjar på andra i våld och sliskighet. SÅ DET ÄR INTE KONSTIGT ALKT, SOM DET TYVÄRR ÄR IDAG. SUCK!!!

  6. Vi ska inte glömma vad den ljugande islamistvurmande Frigolit sa,han som var skolminister ,han har sagt i tv intervjuer att han tycker det är bra att sätta idlösa vuxna män från shithole countries tillsammans med svenska barn redan från årskurs 1,det är så hårresande horribelt så det är svårt att ta in, jag är glad att mina barn inte är små längre och går i skolan,jag hade aldrig någonsin tolererat att sådana män skulle gå i samma klass som mina barn,aldrig. Det är varje förälders ansvar att värna och skydda sina barn från rovdjur och ondskefulla politiker som vill deras barn illa,skolpersonalen skyddar inte våra barn längre.

  7. Det är förmodligen en del i deras hemuppfostran, att kvinnliga varelser inte är mer än hälften så mycket värda som dem själva, det syns och hörs ju även i vuxenlivet i deras beteende?

KommenteraAvbryt svar