17 thoughts on “Av EU:s 28 länder är det en enda utrikesminister som inte är välkommen i Mellanösterns enda demokrati

 1. Wallström annonserade att Sverige, alltså S, avser världen över propagera för feminism och demokrati. Vi har redan sett detta svenska koncept på flera platser i världen. I Syrien kallar man de individer som finansieras via trixningar med SIDA-medel för “befrielsekämpar” resp attentaten för “befrielsekamp”.
  Nu skall andra länder, som anser sig som Sveriges vänner, världen över drabbas av “svensk” feminism/demokrati – oavsett hur många som mördas av de Sverigebetalda aktivisterna.
  När sedan det attackerade landet försvarar sig genom att gripa “kämparna”, lagföra attentatsmän etc, samt döma dem enligt landets lagar, så kallar Socialdemokraternas aktivister dessa länder för odemokratiska, förtryckande etc via MSM/Public Service och i diplomatin.

  Vad skall dessa länder med fiender till, när de har Sverige, som vän? Diktaturen DDR agerade på sin tid på motsvarande sätt – hmmm . . .

 2. I Nyhetsmorgon Tv4 intervjuar Anders Pilblad Göran Persson och tar upp detta ämnet och man kan klart och tydligt höra vad GP tycker i detta samt vad han har för tycke “utrikesblondinen”

 3. Margot gör nog bäst i att tiga. Så fort hon öppnar käften så hoppar stora paddor ur den. Hon har ju lyckats att göra sig ovän rent politiskt med alla länder snart.

 4. Socialdemokraterna erkännande av Palestina var felaktigt därför det finns ingen sådan stat.
  Det finns ingen möjlighet med två stater på området, om det hade varit möjligt hade det funnits två stater som det inte gör.
  Att erkänna Palestina är samma sak som att erkänna Palestina som den staten som kommer att inkludera det som är Israel idag med Gaza och Väst banken.
  Samma sak som att den judiska staten försvinner och ersätts med en palestinsk islam stat.
  Naturligtvis accepteras inte erkännande av Palestina som Sverige gjorde av Israel, och därför markerar de med att bojkotta utrikesblondinen.

  Sverige erkände Palestina för att stödja araberna som är för en Palestinsk stat, och ser att Israel som stat försvinner.

  • Eftersom utrikesblondinen inte vågade ställa upp i debatt om erkännande av Palestina, visar det att hon är feg och okunnig.
   Eftersom Socialdemokraterna erkände Palestina är det hennes skyldighet att lägga fram vad motivet var för det handlande, som kan ses som mycket ologiskt.
   Utrikesblondinen hade planer på att bli medlare mellan USA och Israel och gå till historien som många före henne också haft planer på, men Israel tog inte emot henne som utrikesminister utan som turist kunde hon komma till Israel.

   Det bevisar att utrikespolitik är inte hennes starka ämne, utrikesministern i Israel förklarade för henne att Israel – Palestina konflikten är inte som att sätta ihop en IKEA möbel.

 5. Hittepå folket palestinierna som är ett lika äkta folk som en transvestit i Barbie kläder och det är kanske därför vänsterliberalerna är så betuttade i dem. Man älskar fejk, fejkade arbetslöshets siffror, fake news, åldersfejkande bidragsparasiter, fejk historiker, Annelie Lööf, genusvetenskap mm mm. Get real.

 6. FN? Varför granskar ingen denna bankautomat? Skyhöga löner, eller hur Wallström mfl? Nyttan och hjälpen hur sker den ut? Hur ser hjälpen ut i bl.a.i Afrika? Hur ser fördelningen ut? Går det till rätta och tänkta målgrupper eller..? Utöver pengar till FN, så finns även SIDA i Sverige.
  Vart tar alla pengar vägen? Varför märks ingen förbättring? Ser bl.a. afrikanska länder oss som en bankautomat liksom FN?

 7. Om Wallström och resten av sosseriet hade öppet kampanjat i valrörelsen 2014 för att de tänkte erkänna Palestina … Ja, då hade säkerligen valresultatet för (S) blivit så lågt att varken Löfven, Wallström eller resten av den rödgröna röran hade kunnat bilda regering. Det hade i sin tur besparat Sverige massor av elände som följde i spåren.

 8. Politikerna är nog mutade av muslimerna. Varför i helvete springer regeringen deras ärende hela tiden annars? Reinfeldt har som sagt tvåsiffrigt miljonbidrag av någon mutare.

Kommentera