Expressens policy om mördare

MEDIA. Vi har många gånger hört Expressens chefredaktör Thomas Mattsson påstå att de inte gör skillnad på folk och folk vid namnpubliceringar utan att de följer pressens regler. 

Idag fälldes två män för likartade knivmord på sin fru respektive sambo. Den ena heter Andreas och den andra Reza. Expressen väljer att pixla den ena men inte den andra. Expressen väljer att namnge den ena men inte den andra. Det skiljer tre minuter mellan  publiceringarna…

Kvällsposten är Expressens Sydsvenska upplaga och GT är Västkustupplagan.

Om Andreas Moberg på bloggen…

Om Reza Ebrahimi, afghansk medborgare på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Expressens policy om mördare

 1. Den pixlade är naturligtvis oskyldig !!!!!!!
  Det censurerade mångkulturella idiot-Sverige anno 2019.

 2. Vad annat att vänta av liberal slaskmedia, är någon utanför begåvningsreserven förvånad ?

 3. Den pixlade är naturligtvis oskyldig !!!!!!!!!!
  Det censurerade mångkulturella idiot-Sverige anno 2019.

 4. Så här har det varit i många år. Vita brottslingar går, opixlade med namn, yrke och allt, rundgång i de regimtrogna medierna medan utlänningar pixlas och benämns tex “man 34år”, om de ens presenteras alls (om man ens skriver om det). Detta ger intryck av att endast, eller majoriteten, är Vita Svenskar som begår dessa bestialiska mord och våldtäkter. Detta måste vara en agenda. 65-75% av befolkningen genomskådar tydligen inte detta.

 5. Det som är viktigt är att mördare får livstid.
  Sen skriver tidningar och bloggar vad dom vill och det är bra.

  • Langmor ! Vad är det som är bra ??? Varför skulle det vara bra att pixla den ena mannen och inte den andre ??? Du tycker själv det är bra att tidningar ljuger för dig ? Är ganska övertygad av att alla skattebetalande vill ha saklig fakta för sina pengar !!!

 6. Skandalöst!!j-a Nordkorea,DDR o Sovjet fasoner!!diktaturen kommer allt närmare i sverige.tidningar,tv,radio,nätet.allt är censurerat!

 7. Expressen har en agenda, det vet vi. Så vad vill de säga med dessa skenbart motsägelsefulla publiceringar? Kan det vara så enkelt att när det pixlas så berättar det för läsaren att det inte är en svensk misstänkt/gärningsman? Dels följer man PK-agendan, dels informerar man läsaren s.a.s indirekt.

 8. Kan någon ge en rimlig förklaring till varför man på msm gör så här. Gissar att alla på denna blogg dock redan vet att om tidningen pixlar en bild eller utlämnar namn, så är det med all sannolikhet en utlänning som är brottslingen. Eller så är det en kändis i medievärlden.

 9. Narrativet är Svenskar är också brottslingar. I det andra fallet skall frågan vara öppen. Minst sagt genomskinligt.

  • Helt fel! Narativet är att enbart etniska svenskar är brottsliga, medan invandrare alltid är helt oskyldiga och utsatta för diskrimineringar och förföljelser.

   • Enligt sharia är det “lagligt” att straffa sin fru och avrätta henne vid otrohet, vilket en blick från en annan man innebär.

Kommentera