Fyra svenskar gripna, misstänkta för mordförsök och grovt rån av 83-årig man


BROTTSLIGHET. Den fjärde man som misstänks för misshandeln av en äldre man i Ronneby kommun har gripits. Mannen gick själv in på en polisstation och anmälde sig själv, rapporterar P4 Blekinge. Mannen har varit anhållen i sin frånvaro.

Sedan tidigare sitter tre män anhållna. De är alla misstänkta för försök till mord, säger Malin Pernborn, inre befäl vid Blekingepolisen.

-Pettersson säger att tre först gripna har begärts häktade för på sannolika skäl misstänkta för försök till mord och grovt rån.

 • Fast, född 1968 från Falkenberg
 • Petersson, född 1995 från Falkenberg
 • Öberg, född 1980, från Torup
 • Henriksson, släkting till offret

TIDIGARE 2019-02-02. Svart kvinna går före vit, gammal, torterad man

MEDIA. I går var en av huvudnyheterna i våra medier en färgad havande kvinna som försökte åka tunnelbana utan färdbevis, alternativt hade färdbevis men visade inte upp det. Damen vägrade dessutom följa ordningsvakternas anvisningar och det blev bråk. Media drämde i med storsläggan och skyllde på vakterna trots att problemet inte hade uppstått om kvinnan följd de regler som finns. Däremot är det inte helt tyst men nästan om Reines gamla morfar… 

”Igår kväll blev Reines gamla Morfar Torterad i sitt eget hem i KALLINGE/RONNEBY
I flera timmar misshandlade dom honom och ville att han skulle berätta var han har sina pengar . Pengar som inte finns.

Dom har Sparkat , bränt mm, allt som hör att tortera en människa till. En liten Gubbe som knappt kan stå på sina ben. Inte ens har en liten chans att försvara sig.
Nu är han på sjukhuset med Riktigt allvarliga skador.
Man har sparkat och slagit han överallt , mycket över bröstet.
Dom har slitit ”loss” öronen, för han inte hör va dom säger. Så han har precis nu blivit ihop sydd.
Han är helt sönder😢

Att ge sig på en gammal försvarslös gubbe i en rullstol och plåga han i sitt eget ”trygga” hem. Att hålla på i flera timmar 😢
Det är inga människor som kan göra så här , utan det är monster.

SNÄLLA SNÄLLA DELA DETTA SÅ MYCKET NI KAN , SÅ ATT MAN KAN FÅ BORT DESSA MONSTER FRÅN GATORNA.
Så att Reines morfar kanske kan känna sig lite trygg, men det går nog inte .

Vet ni något kontakta Polisen eller oss.”

Från Sofie Johanssons Facebook.

-Pettersson säger att det är dagens Sverige, en svart kvinna som inte följer reglerna väcker mer uppmärksamhet än en vit, gammal, torterad man. Fy fan!

Helle Klein, chefredaktör på fackföreningsägda Dagens Arbete får symbolisera media, men hon var inte ensam med sina prioriterar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Fyra svenskar gripna, misstänkta för mordförsök och grovt rån av 83-årig man

 • Langmore

  Verkligen förvånande att de verkar vara fast, hur gick det till?

  Gilla

 • Angus

  Når den venstreorienterte pressen brukte overskrifter som ”monstre”, var det vel ikke så vanskelig å gjette seg til at dette handler om svenske svensker.

  Hadde det vært noen mørkhudede på ferde, så ville en selvfølgelig ikke brukt ordet ”monster”, siden dette fort kunne blitt stemplet som rasisme.

  Gilla

 • Hanna

  Neeej, en släkting till offret också! Så grymt och empatilöst om det stämmer. Hoppas farbrodern återhämtar sig och har andra vettiga anhöriga!

  Gilla

 • Ragnar Ask

  I dessa tider är det lätt att glömma bort vårt infödda avskum vilket är ett stort misstag.

  Gilla

 • Maya

  Undrar hur man kan skriva till Helle ? Jag vill inte twittra. Jag vill skicka bilden på den misshandlade 83 åringen och fråga varför hon inte reagerar på det?

  Gilla

  • Stenbock

   Ledsen för dig,men kommunistpack/svin kan du aldrig omvända !’
   F.ö. ligger dessa på så låg nivå förståndsmässigt att hon knappast ens kan tyda bilden….

   Gilla

   • Maya

    Jag var vid torget 2010 när Helle hetsade mot SD !Jag gjorde min röst hörd trots en enorm hets från ett par hundra tomtar. . Resultatet av det var att de antisvenskar tittade på mig som om jag hade ramlat från månen och blev ganska besvärade. Jag tog tag i vissa enstaka i klungan och frågade vad de vill vinna med detta. De kunde inte svara!
    Men prova själva.
    Även när Nordisk Ungdom blev bespottade i Humlegården gick jag emellan.Tog och skakade vissa vuxna som skrek rasistiska ord och annat . Det blev ganska tyst i klungan när jag ifrågasatte med hård röst varför inte de får demonstera? De är väldigt fega ensamma , men i en klunga kan de bete sig som om de ägde världen.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilka tuffa och modiga kriminella parasiter, förmodligen extremvänsterns idoler !

  Gilla

 • Gringo

  Synd vi inte har något passande fängelse för asen, man borde ha outsourca fängelserna till ex Ryssland, Kina eller Nord Korea. Då hade de fått ett lämpligt fängelsestraff. De får de tyvärr inte i Sverige.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Har dessa parasiter riktig otur med det svenska havererade rättsväsendet så får de tillbringa en stund på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell med mycket god omvårdnad och skyhög service !
   Ska bli skönt att inom kort och 36 år som fångvaktare ta pension och slippa se dagens mångkulturella fångvård och höra totalt respektlösa ghetto-fångar som numera helt tagit över innanför murarna deras ständiga hot och jargong.

   Gilla

 • Ateisten

  Vafan var det dom 0,01% som var svin den här gången då chansa jag på fel typer ska erkännas.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Verkar vara nån form av släktfejd!

  Gilla

 • Maya

  ”Att just dessa greps snabbt kan bero på att vittnen sett dom komma hem till afghanboendet, med blod på kläder och händer, vid en tidpunkt som stämmer med händelsen. Sen snabbt polistillslag och massor av bevis upptäcks.”

  Gilla

  • Maya

   Så ni som ger tummen ner har ingen empati med den gamla misshandlade handikappade mannen.Skäms på er ! Hoppas att ni själva råkar ut för samma behandling.

   Gilla

  • Ragnar Ask

   Afghanboendet?

   Gilla

  • Hanna Göransson

   Maya, du kanske fick tummen ner därför att det är otydligt att du skriver ”afghanboendet”. Vad gjorde de där? Vet du något mer?

   Gilla

 • robban

  är väl ”tur” för media att det finns en flock med pundare som som ställer till med jävelskap, spöstraff räcker inte som straff för de trallhattarna.

  Gilla

 • Blodsven

  Helle Schwein tillhör ondskans hemliga sällskap…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: