Vi gör tvärtom

Stefan Löfven följde idag upp de ord som Anders Ygeman använde i fredags. “Tvärtemot övriga Europa ska vi hålla högerextremismen borta från inflytande”.

Vad innebär det?

Ska man rösta ned alla motioner som SD lägger? Ska man lägga ned sina egna förslag om SD ger dem sitt stöd? Är det så man tänker hålla “högerextremismen borta från inflytande?

Eller handlar allt om invandringsfrågan?

Innebär det att den tillfälliga gymnasielagen permanentas och att ännu fler med avslag får stanna? Är löftet om EU:s miniminivå ett minne blott? Är ordning och reda två ord på ett papper fr.o.m. nu? Får vi åter se den generösa politik som skapat alla de problem vi snart dagligen läser om? Kommer miljardrullningen till asylindustrin att fortsätta i oförminskad styrka och på vilkas bekostnad? Kan vi vänta oss en asylpolitik som förs tvärtemot vad SD vill?

Hur långt är regeringen Löfven beredda att gå för att hålla SD utanför? Vad är man beredd till för att detta ska ske de kommande fyra åren? Vilka vinner på detta och vilka förlorar?

Det här är frågor man önskade att media ställde. Fast de står ju på samma sida i synen på SD.

18 thoughts on “Vi gör tvärtom

 1. Extremhögern måste vara Reinfeldt som öppnade gränsen till Sverige och släppte in 100 000-tals potentiella terrorister, mördare, våldtäktsmän och bidragsturister. Det kallar jag högerextremt.

 2. Hitler sa: “Vi ska hålla judarna borta från allt inflytande.” Det är sådan politik man vill bedriva. Mot alla som försöker stå upp för goda värden. Som inte vill förgöra allt som är vi.

  Fast man kanske menar den palestinska invandringspolitiken. Och ta tillbaka erkännandet av detta etniskt rensade land. Eller kanske menar man Kurdistan, och vill göra det till ett öppet och tolerant och turkvänligt land.

  Men jag tror inte det. För det är skillnad på folk och folk, hos detta sosse-Lööf-styre. Vissa är värda att bry sig om för denna regering
  Andra är endast värda att utrota. SOM VI, denna nations rättmätiga innevånare och styrande. Men vi är sannsvenskar, är ju förstås inte de likvärdigt utvalda, av vänsterpacket.

 3. https://imgl.krone.at/scaled/1847900/v6d2daa/full
  I Abzurdistan göres,och skall vi ju göra allt tvärtom,enl. skribenterna i PK-organen.
  Hur länge har inte “gräsätarna” agerat för att vi skall sluta äta kött/fläsk ?
  Om ifall stod det igår,att mer än 14 gram/dag skulle förkorta livet !
  I dag presenterar Krone en medicinsk undersökning,som visar att vi som stoppar i oss Biff och Fläskkotletter,lever längre ån Veganerna !

  • Det stannar inte med att köttätare (eg. allätare) lever längre än veganerna, utan är generellt även friskare. Veganerna tvingas äta kosttillskott, för att hålla borta framför allt bristsjukdomar (= i-landsproblem). Att det sedan inte finns någon specifik kvalitétskontroll av kosttillskott, kan man dra en och annan slutsats utav …

 4. Högerextremism – i munnen på en regeringsmissbildning tillkommen i
  januariblåsningen är det ett vackert
  ord!
  Demokratihaverister saknar trovärdighet
  i varje uttalande!

 5. Sverigedemokraterna låter som vårt sista hopp men faktum är att styrde de Sverige skulle invandringen fortsätta öka och ställa till det. SD är kontrollerad opposition. Det innebär att de kör med falsk flagg för att inte släppa in ett riktigt parti som faktiskt vill förändra. Har ni inte märkt att tonen förändrats över tid?

  • Jo, det har vi märkt.
   Och det fungerar! De är snart inne i stugvärmen och har lyft berg för att flytta politiska positioner och vidga åsiktskorridoren.

   Hur går det för AFS’s hårda retorik tycker du?
   Kommer de in i riksdagen så är det på grund av SD, inte trots SD.

   De är liiiite smartare, faktiskt.

  • Vad vill kan och vågar SD konkret göra om partiet verkligen fick en ärlig chans att bedriva sin politik?
   Att vara i opposition kritisera sina motståndare och i teorin lova saker och ting är inte svårt men att sedan omsätta sina löften i verkligheten är inte lika enkelt vilket naturligtvis J.Å vet lika väl som alla de övriga välmående politikerna som lever i en trygg icke mångkulturell miljö.
   SD kan och kommer inte att kunna göra ett dyft åt Sveriges totala förfall, allt är bara snack utan verkstad.
   Så länge dagens politiker från V till SD inte själva drabbas negativt av dagens samhällsförfall vilket de inte gör så bryr de sig inte dyft.

   • De har stångar sig blodiga i pannan med hård retorik tidigare, det har bara ökat motståndet och minskat framgångarna.
    Nu är de en varg i fårakläder som smyger in och normaliserar sin retorik varpå de kan flytta positionerna ytterligare.
    Det är enda sättet att förändra långsiktigt och hållbart, går man på för hårt blir det backlash och socialisterna tar tillbaka förlorad mark.

 6. De hade svårligen kunnat odla nationalistisk extremism snabbare med flit oavsett antal skattemiljarder till ändamålet än vad de gör nu.

  Det gör dem inte bara löjliga utan även korkade och inkompetenta, sådana ledare kan ett land inte ha.

 7. Bara ta det med ro, den vidriga extrema vänstern som nu styrt Sverige i drygt 50 år och som bidragit till en total samhällskatastrof är på väg bort !
  Löven och Ygeman sitter snart ensamma och övergivna i sin vänstervridna sandlåda och viftar med sina illröda spadar och ropar på mamma.

Kommentera