Muslim vägrade sälja godis, förlorar socialbidraget…

SOCIALBIDRAG. Ahmed Cali Greedi, född 1988, bor i Borås och lever på socialbidrag. I socialtjänstlagen framgår att den enskilde i första hand har ett eget ansvar för sitt liv. I det ingår att den enskilde ska utnyttja alla de möjligheter som står honom eller henne till buds för att försörja sig själv.

Ahmed Greedi fick av Arbetsförmedlingen möjligheten till en praktikplats i en godisbutik. Herr Greedi hade inga synpunkter på detta.

Ahmed Greedi avbröt dock sin praktik, för att det ingick hantering av gelatin som ingår i godis och kommer från gris, och eftersom han är troende och praktiserande muslim är han förhindrad att utföra arbetsuppgifter som inbegriper sådan hantering.

Kammarrätten i Jönköping, dom för Mål nr 3001-18, bedömer att Ahmed Greedi inte haft godtagbara skäl att avbryta praktiken. Han har därför inte rätt till ekonomiskt bistånd för den aktuella perioden.

-Pettersson säger att Ahmed Greedi ska åka hem dit han kommer ifrån, det går inte att leva och arbeta i Sverige utan att komma i kontakt med fläsk, alkohol, otrogna och allt annat muslimerna fått för sig är haram. För övrigt står det i koranen att en muslim som kommer till ett land där det inte råder sharialagar ska följa det landets lagar. Det kallas Darura, så åk hem Ahmed…

Bra gjort av Kammarrätten!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

34 thoughts on “Muslim vägrade sälja godis, förlorar socialbidraget…

 1. Inte ofta att det kan sägas – – men föredömligt av kammarrätten!

  MER sådant!

 2. Men att stoppa i sig gelatin godis vid lösgodis disken eller ur påsen på väg till kassan det gå bra för dessa muslimer, se både vuxna och barnen kalasar vid Nettos / ICA lösgodis disken. Inte så mycket männen men huckle käringar och tanterna ikläd i svarta sopsäckar med sina ungar.

 3. Jag undrar om en svensk som måste arbeta på helger kan förneka det i religionens namn med hänvisningen till att ” Och Gud välsignade den sjunde dagen och helgade den, därför att han på den dagen vilade från allt sitt verk, det som Gud hade gjort, när han skapade.” Vore bara kul om någon som tvingas att arbeta på en söndag kan dra den här paralellen till alla islamister, som inte får arbeta om inte de får en bönestund 5 ggr per dag. Och ledigt på ramadan för att resa till mecka( Kanarieöarna skulle jag tro)

 4. De där jävla mussarna kommer dragande med sin skitreligion för att slippa arbeta och bli försörjda av skattetyngda svenskar.

 5. OM musimen Greedi kan hålla i en spade och skotta snö så finns det jobbdär nu, han kan börja redan imorgon…! Gissar att latmasken föredrar bidraget…Darura gäller, heder åt domstolen, blev förvånad då vårt rättsväsende verkar vara byggt av geleryggar….Att inte ställa minsta krav på dessa parasiter blir förödande för vårt land!

 6. Detta måste vara både rasistiskt och hets mot folkgrupp !
  Detta fruktansvärda påhopp av det öppenhjärtliga Sverige på en pensionsräddare kommer aldrig att hålla juridiskt, ett överklagande och fett skadestånd är ett faktum.

 7. Inget hopp där att Löfvens mantra “Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram” går i uppfyllelse.

 8. Jag tror snarare på att vägran egentligen beror på att det enligt en viss kultur är haram att arbeta och halal att leva på bidrag.

  • Ja och gratis är gott, och där ingår inte gelatin, som för övrigt inte bara kommer från gris utan även andra djurhudar.

 9. Pettersson! Jag tycker han borde åka till Kina istället. För där råder nu GRISENS år. 🙂

 10. En skitstövel som inte vill arbeta..Släng ut parasiten är vad jag tycker…född parasit alltid parasit.

 11. Vore jag riktigt troende och inbiten av någon religion eller ideologi, inte åkte jag till ett land där dom inte tänker lika som jag

  När jag åker utomlands anpassar jag mig efter det landets seder och regler, hur svårt kan det vara egentligen ?

 12. Pettersson, vänliga släng ut dårfinken som i dag kallar sig Hellersten, de är så tröttsamma.

 13. Det är hål i huvudet att man kan vara född 1988 och inte lyckas hitta ett jobb i sverige… men väljer man att följa en pyjamas religion där man som utövare förväntas vara svinofob, kvinnofob, knegofob och desutom bär pyjamas eller helgardin så är detta med att finna jobb ganska omöjligt. Åk hem till medeltiden och sälj flygande mattor och Aladdin lyktor.

 14. Detta är Sverige ! Här äter vi gris , dricker alkohol och är kristna ! Till alla ni som är för dessa människor som vill ändra vårat land säger jag bara följande ! Byt land ni också !

  • Inom kort råder andra traditioner i dagens kristna grisätande och alkoholdrickande svenska Folkhem !
   Det kommer Löven och hans anhang se till, redan inför valet 2022 kommer negativa skillnader tydligt att synas mot idag.

 15. En uppmuntrande nyhet iaf, att man markerar, men egentligen borde han även kastas ut ur landet på en gång.

  En annan glad nyhet:
  Äntligen en glad nyhet!
  Vad kul att höra! Ulf Sterner är vaken! läs detta!
  https://samnytt.se/hockeylegend-med-fru-pa-vag-att-bli-overfallna-av-afghaner-utanfor-globen/

  Han fyller 78 nästa vecka, gick på kryckor då två afganer försökte råna honom, men det gick inte som asen tänkte! Och han kallar dem för ” regeringens gullgossar”, det finns hopp!

 16. Frågan kommer upp igen varför kommer dom hit ?Varför åker man inte till mekka och medina?Där kan dom utöva sin religion utan problem.

Kommentera