Res ett monument över den anonyme bloggaren!

ISLAM. Res ett monument över den anonyme bloggaren! Det är hans förtjänst att myndigheterna börjar vakna, att moskéer kommer att stängas och våldsagitatorer kallade ”imamer” kommer att skickas hem till sina antidemokratiska hemländer, skriver Julia Caesar. 

Pettersson  är inte anonym men tycker Sverige ska bli lagom igen.

Det förutspår den anonyme bloggaren Joneirik på den norska sajten Document.no i en optimistisk text som Julia Caesar har översatt.

Och visst behöver vi upprättelse, alla vi som år efter år har skrivit på våra bloggar och varnat för islam. Vi har fått utstå mer spott och spe än någon människa ska behöva tåla, vi har hängts ut, mordhotats, demoniserats och åtalats för ”hets mot folkgrupp”.

Det har tagit tid att få politiker, myndigheter och allmänhet att inse att islam inte är ”en religion som andra”, utan en våldsideologi som uppmanar till mord på ”otrogna”, det vill säga alla icke-muslimer, och som vill göra hela världen till ett kalifat.

Fortfarande är de flesta okunniga om islams verkliga innebörd. Upplysningsverksamheten måste fortsätta. Under tiden kan vi läsa Joneiriks text, en hyllning till den anonyme bloggaren som kämpar ensam vid sin dator – men inte vet att många, många andra gör samma sak.

”Tusentals inlägg har du skrivit och starkt tvivlat på om det skulle tjäna något till. Men tusentals andra gjorde samma sak.”

Läs Julia Caesars översättning HÄR…

-Pettersson skulle gärna då åt sig men jag har skrivit under eget namn och inte anonymt, jag började med insändare år 2004, när den möjligheten försvann in i censurens dimma startade jag bloggen år 2010, jag har hängts ut, hatats och mordhotats, demoniserats och åtalats ett flertal gånger, men bara fällts en gång och då för att jag skrev sanningen.

Tillsammans har vi som skriver på bloggen åstadkommit 55.000 inlägg, vi har hat 77 miljoner besök och drygt 500.000 kommentarer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Res ett monument över den anonyme bloggaren!

 1. Det där var i Norge, det. Det är inte detsamma som Sverige. Här kan man inte säga samma sak för här har politikerna inte vaknat. Inte ens en majoritet av svenska folket. Och även om politikerna är klart medvetna om det islamska trycket på det svenska samhället så törs man inte egera eftersom man har röstningsöverenskommelsen att ta hänsyn till Ett negativt agerande mot islam skulle ta ifrån, främst Socialdemokraterna migranternas röster. Kanhända man tror att man också skulle få svårt att köpa olja från arabländerna.

 2. Heja Pettersson!!!

  Anonymitet är vad som skyddar i alla skendemokratier och det fria ordet kommer alltid att (över)leva alla lömska och/eller lövska diktatorer!

  Skulle uppskatta en daglig rapport runt allt skit som sprids via Public Service lokalt där vi kan länka till lokalnyheternas dagliga stollerier för jag är övertygad om att det inte är bara här i västernorrland (även om Mittnytt må vara ett unikum med sin staff av fd, om de nu någonsin övergett sin teoretiska teologi, (r)-are, VPK:are, SKP:are, APK:are, Stalinister och Maoister) som det förekommer och att där vi kan dela liksom delges det vansinne vi får utstå.

  Kanske kan vi uppnå en värld där vad som delges oss inte måste komma från en värld där partibeteckning och släktskap (biologiskt eller politiskt) inte får fortsätta vara de enda kriterier som krävs för att bedriva ”journalistik” i Public Service’ namn om vi lägger ihop våra pusselbitar…

  • Bloggen är en hobby, tiden och den tekniska kunskapen är begränsad, men jag gör vad jag kan.
   Fast inte anonymt, under eget namn.

   Jag tror tvärtom, att om alla skrev under eget namn skulle det bli betydligt bättre demokrati i vårt samhälle.

   P

   • Det tåget har redan gått, du blir straffad och vi ser ditt öde och förblir anonyma, förtrycket har vunnit den kampen, återstår möjligheten att opponera anonymt så länge vi nu får det.
    Inskränkningarna i yttrandefriheten och friheten på nätet är växande, numera undantag att straffritt kunna uttrycka sina tankar.
    Du gör ett ovärderligt jobb, håll ut!

  • Pettersson och andra bloggare är en mycket viktig kraft i svensk demokrati.

   De fyller en funktion i åsikter och tyckande som tyvärr försvinner och har försvunnit. Då i många av våra styrda medier, där tyckandet ska vara ”rätt” och i linje med agendajournalistiken som varje tidning förhåller sig till.

   Håller sedan med TP, i om fler skrev under med eget namn, skulle det bli betydligt bättre demokrati i vårt samhälle. Jag hoppas att den trenden har ökat.

 3. Jo, islam måste verkligen bekämpas, då det är dödens lära, och inte livets! Motsatsen till allt gott på vår jord!

  • Notera att våra makthavare aktivt stöder Islam, vem är då fienden? Islam eller våra makthavare? Islam är inget annat än ett verktyg i överhetens kamp mot folket och för makten.

  • Weronica, det kan mycket väl vara en hon, men jag återger Julia Caesars text och hon skriver han trots att hon själv är en anonym kvinna som blivit uthängt och hatat av Expressen, Dagens Nyheter och många fler.

   ”Julia” har varit journalist på bland annat Dagens Nyheter och jag misstänker att hon sågs som en svikare bland kollegorna.

 4. Norska Verdens Gang och danska Ekstra Bladet tillåter kommentarer till vissa kontroversiella artiklar. Det kanske är så i fler aviser och jag vet inte hur kommentarerna granskas. Jag bara konstaterar att många av deras läsare får komma till tals. Både för och emot.

  Detta törs våra stöddiga chefer för Expressen och Aftonbladet inte tillåta. Man bara klagar på att jag får säga min åsikt hos t ex Pettersson.

 5. Instämmer i alla lovord för alla bloggare och de som vågar ta ställning med konsekvenser till följd. De är moralens väktare.

 6. Vi ser äldre som jobbat och gjort rätt för sig hela livet bli åtalade för att de skriver sanningen! De har angetts av en djurplågare och f.d. polis. I en demokrati värd namnet måste taket var högt och ordet flöda fritt! MEN de politiskt korrekta har en agenda och den heter massinvandring från dysfunktionella muslimska länder av unga aggressiva muslimer – allt vill de göra för att förstöra och slita sönder det som finns kvar av det vi kallar SVERIGE! Historiens dom kommer att bli hård över alla landsförrädare! Petterssonsblogg o Pettersson borde ha stora journalistpriset i 24 karats guld!

  • Som utvecklingen ser ut kommer historien skrivas av muslimer, domen blir därför snarare en hyllning.
   Våra makthavare har känsligt finger och vänder sig blixtsnabbt i vindens riktning.
   För närvarande vinner Islam mark på vår och kristenhetens bekostnad, vilket skiter makten i så länge de får sitta vid köttgrytorna.

 7. Pettersson m. fl. ska verkligen ta åt sig. Som vi vet är otack världens lön, men jag tackar er av hela mitt hjärta iallafall….

  • Hej Blodsven!

   Ja, Pettersson är värd beröm.

   Och, Du Blodsven, notera att du har möjligheten att sända in lite pengabidrag när du känner för det.

   Använd också din verbala förmåga för att få fler att läsa Petterssons Blogg.

   Jag är fattigpensionär men har ändå bidragit med lite. Inte mycket men mer än ingenting.

   Och så försöker jag dagligen att få fler att börja läsa Petterssons, med flera och överge fulmedia.

   Vi som läser här bör också försöka förmå allmänheten att höja sin blick och själv se, med egna ögon, vad som pågår i vårt land.
   Ha det så bra.
   Tomas.

 8. Jag vet inte vad vi skall skylla den extrema kylan som råder på jordklotet nu på. Vi får väl skylla på den globala uppvärmningen.

  • Kylan på jordklotet, är det globalisterna som har skapat, genom sitt frostiga sinnelag till levande mänskliga länder med unik touch. Global uppvärmning står de också för, genom sin hätskhet gentemot nations -och människovärnare. (MÄNNISKOVÄRNARE, är de som står upp för de goda, som vill andra väl. Att stå upp för drägget, i nån slags bakvänd medmänsklighet, som vänsterristerna gör, är inte att värna människan. Utan precis tvärtom. De som vill hyggliga människor illa, kan bara flyga och fara. DET ÄR INGA MAN SKA BRY SIG OM, SOM IDAG ALLTFÖR MYCKET, OCH FEL!!!)

 9. ”Kyla är väder, värme är klimat”!
  Det fick vi lära oss igår kväll av vädertanten på SVT Pia Hultgren.

 10. Domedagen för de riktigt otrogna mot sitt land och sin inhemska befolkning kommer att komma.
  De trogna som ser verkligheten gör vad den är, och vägrar låta sig kuvas, har rak rygg, och försökt få människor att vakna och öppna ögonen….de kommer belönas.

  IDIOTIN KOMMER BESEGRAS, OCH FÖRSTÅND OCH ANSVAR RÅDA.

  TACK till er som är förgrundspersoner i kampen för förnuft och ansvar.
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • Priset för förnuftets seger över idiotin är ohyggligt högt, minst ett folk och land.
   Dessutom kan idiotin och psykopatin inte besegras, endast stundtals motas bort från makten, något vi misslyckats med.

Kommentera