Dagens11 responses to “Dagens

 • Stenbock

  Ett annat typiskt exempel på ”klimatförändringen” publiceras nu i Slaskpressen….
  Vargkramarna i Fjollträsket med förorter,kan nu äntligen njuta av ett Vargbesök. Denna glada nyhet finns idag tillgänglig,för de som har 25:- över !

  Gilla

  • Tony

   Tre inlägg förekommer dagligen I kommunistkanalen, Hur taskigt det blivit i Ungern, vad Donald Trump har uttala för dagen , också förstås Klimatet ,värmen i Australien , och rekordkylan i USA. Och dom kommer säkert fram till att det är den Globala uppvärmningen?
   Varför inte fråga GRETA, vår nya klimatexpert?

   Gilla

 • Ettan

  Al Gore är en skicklig talare. Han pratar så folk förstår och blir intresserade av hans agenda. Lyckligtvis börjar folk förstå att det mesta (kanske allt) är skitsnack. Enligt Gore skulle Arktis is vara helt borta 2013. Han förnekade nyligen att han hade fel, utan sa att orsaken till att isen finns kvar är att vi vidtagit åtgärder.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  SVT pratar om den ”extrema” värmen i Australien, men de talade aldrig om den extrema kylan som var i USA i slutet av förra året.

  Gilla

 • Lellegoo

  DN idag. Gap och skrik om en glaciär i Antarktis. Var annars Arktis isar är ju större än på många år. Då vänder klimatskrikarna blickarna åt ett annat håll. Det skrivs (skriks) om att denna ”sjö” skall häöa världshaven med 65 cm. Smälter hela glaciären handlar de enligt dessa klimat”forskare” om 2,5 m.

  Nu verkar det som att klimat”forskarna” har ett monumentalt problem med riktiga forskare inom oceanologi. Oceanologerna verkar vara en grupp forskare son håller på sin vetenskapliga etik. Samfällt från denna forskargrupp konstateras att havsnivåerna inte höjts och inte sänkts, utan fluktuerat några cm som de brukar göra. Detta gäller hela den tid denna typ av forskning har pågått. Maldiverna skulle ju idag stå under vatten enligt Klimat”forskarna”. Det var vad de sade för 18 år sedan. Beträffande Maldiverna och havsnivå ser det ut som det alltid sett ut.

  Hoppas oceanologerna fortsatt håller hårt på sin forskaretik och inte blir infiltrerade av klimatcharlatanerna.

  Gilla

 • Stenbock


  V.g. titta,och sök utröna vad denna bild skall lära oss ?
  Svaret är att ”klimatpropagandisterna” har gjort ett ”hemma hos” reportage i Antarktis. Har då funnit ut,att det finns stora ”ihåligheter” under isen !!
  På slutet påstås,att detta fenomen kommer orsaka de förväntade s.k. ”havshöjningarna”.
  Lämpligt nog fanns samtidigt med reportaget,en annons från ”klimatexperterna”,som placerats i anslutning till denna årets stora upptäckt.Troligen blev denna allt för utmanande,och är nu försvunnen.
  Överdrifterna kan ju bli till löjets skimmer…..

  Gilla

  • Stenbock

   I Klimatförändringens tidevarv sker det under. Bl.a. lär det nu finnas en art ”flygande Rådjur” i vår fauna,jämte den importerade vargen.
   Vill därför varna er som bor i Värmland,för denna nya art av Rådjur.
   I X-pressen finns idag några intressanta rader,kring dessa flygande djur eftersom detta ”flygfä”, idag orsakade en olycka vid Kil.
   Lyckligtvis blev kvinnan som träffade på djuret oskadd,enl. sensations-blaskan ! För C:a 25:- finns mer om denna nyhet i Kiosken.

   Gilla

  • odalkvinnan

   Jag trodde det var i huvet på Rockström och Per!

   Gilla

 • Ståfräs

  Åka runt i privatjet o snacka miljö, ganska sjukt.

  Gilla

 • SVENSK

  Detta är ett klart bevis på klimatlögnerna. På Vikingatiden frodades stora delar av Grönland och dessutom Isbjörnarna! trots mindre is, som de också är anpassade till, Al Gore är en bedragare, dock ovisst hur medveten! Jag har aldrig trott på cirkusen kring hans ”klimatengagemang”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: