Trump får inga pengar till Clintons mur


UTRIKES. President Donald Trump går nu med på Demokraternas krav att finansiera de offentliga myndigheter som hållits stängda i USA. 800.000 personer får börja jobba igen. Majoriteten av deras löner, förutom bemanningsanställda, kommer att betalas ut och de myndigheter som varit stängda ska nu öppnas.

Obama byggde mur som Bush och Bill Clinton påbörjade och Hillary Clinton röstade för. 

Men bara för tre veckor framåt. Uppgörelsen, som under tre veckor finansierar de myndigheter som hållits stängda, innehåller inga pengar för en mur.

Men striden är inte över. I sitt tal utanför Vita huset sa president Trump att de båda partierna nu har 21 dagar på sig att arbeta fram ett förslag om gränssäkerhet som innehåller pengar till en mur.

– Murar fungerar, så är det bara, sa Trump.

-Pettersson säger att tillbyggnad och förlängning av muren bara är ett svepskäl i striden mot Trump. Demokraterna som tjafsar nu hade inga problem med muren när arkitekterna och byggmästarna hette Bill Clinton och Barack Obama, då var den nödvändig, även enligt SVT.

Gränsen mellan Mexiko och USA är c:a 320 mil lång och byggmästarna Clnton och Obama har byggt klart c:a 100 mil utan några klagomål från SVT.

Det är OK när vi gör det…och ni vet väl att president Obama utvisade flest illegala invadrare av alla USA:s presidenter. Det är OK, när vi gör det säger vänstern i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


9 responses to “Trump får inga pengar till Clintons mur

 • Onkel Björn

  I ett tidigare tal kritiserade Trump de demokratiska senatorerna för deras motvilja mot muren samtidigt som de själva bodde i hus omgivna av höga murar.
  Demokraterna i USA verkar vara av samma skrot och korn som våra vänstersossar.

  Gilla

 • Langmore

  Det är sant att islamism fått ett uppsving, det vore intressant att veta varför. Men vi skall inte räkna bort kristendomen, den är fortfarande stark i många länder tex USA där vissa skolor slutat med utvecklings läran. Det är liknande metoder i Turkiet, så de båda filosoferna har beröringspunkter.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Det politiska systemets funktion i USA byggde på mittenrepublikaner och högerdemokrater som brobyggare. Numera är dessa nästan utrotade och det blir fler låsningar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Trump är väl inte sämre än att han kan ändra sig !
  Vad säger och tycker Sveriges anti-Trump journalist Carina Bergfeldt ?

  Gilla

 • Mm

  Sverige vill inte, vi är utsedda av globulisterna till försöks kaniner eftersom vi inte kan se konsekvenserna av vårt röstande, och är så medgörliga, därför kan våra valda politiker sälja ut vårt land till allehanda invällare som mördar, gängvåldtar, eldar skolor, bilar och inte alls har för avsikt att försörja sig själva och resten av klanerna.

  Gilla

 • SVENSK

  Med hjälp av alla historieförfalskare kommer troligen Trump att skrivas in som den som både påbörjade och ville färdigställa muren.

  Gilla

 • ossie

  Säga vad man vill om Trump men han kämpar i alla fall för att hålla sina vallöften. Se bara på våra politiker de bara skiter i sina vallöften.

  Gilla

 • Saturnus

  Finns det någon som kan få ordning på USA så är det Trump. Han vet nog vad han gör och han känner nog att han inte har ett skvatt att förlora. Vi såg upp till USA för inte så länge sedan och jag tror han kan få tillbaks ett fungerande icke roffar-samhälle.

  Tänk om vi hade Trump, han skulle fixa alla våra ”problem” på 1 år. Stoppa invandringen och göra media fritt, göra författarna fria och repatriera invandrarna som tär. Baggis!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: