Därför kallas oppositionen för nazister…

INSÄNDARE. Det är i socialdemokratins Sverige helt legitimt och politiskt korrekt att kalla drygt 1,1 miljoner röstberättigade svenskar, som i tidigare och senaste riksdagsvalet lagt sin röst på SD för – nazister. Ja, du läste rätt: NAZISTER!

Vänstern har gjort det lätt för sig, genom att ha nazist-stämplat all opposition i Sverige värd namnet!

Steget efter

Detta är helt lagligt och i socialismens heliga namn, undantaget både lagen om diskriminering, kränkning och hets mot folkgrupp, att kollektivt förnedra, smutskasta, förolämpa och förtala SD:s svenska väljare – genom att kalla dem nazister.

Detta har ”statsminister” Stefan Löfven själv slagit fast, då han i såväl riksdagens kammare som i landets statskontrollerade SVT (Sveriges Vänster Television) offentligt hävdat att landets SD-sympatisörer är genuina nazister… Givetvis utan att bli motsagd!

Gruppvåldtäkt på politiska menyn

Förutom att SD:s väljare och sympatisörer, en masse skymfas och kränks till det yttersta, samt oförskyllt behäftas med epitetet nazister, har mer än 1,1 miljoner svenskar blivit exkluderade från allt politiskt inflytande. Möjliggjort genom en liberal-socialistisk politisk gruppvåldtäkt på demokratin.

Med andra ord: väljarna av Sveriges i dag andra största politiska parti, har omyndigförklarats och helt utestängts från att på riksnivå politiskt kunna påverka både landets och sin egen vardag, sin morgondag samt sina barns och barnbarns framtid. Detta måste självfallet kraftigt ifrågasättas… oavsett partitillhörighet, i ett land som utgör sig för att vara en demokrati. Och oblygt låter kalla sig för rättsstat.

Samtidigt medges landets minsta parti, oseriösa extremistpartiet MP som balanserar på fyraprocent-spärren i alla mätningar, med inte mindre än fem (5) ministrar i regeringen Löfven ha inflytande över Sveriges framtid! Ja visst – det är helt absurt!

Vänsterdiktaturens fula tryne

Något så surrealistiskt och demokratiskt oanständigt och kriminellt, är endast förbehållet en diktatur. Detta visar att Sverige är en utvecklad och avskyvärd vänsterdiktatur. Och som dessutom har absolut noll koll på den dagliga invasionen av främmande och illasinnade individer till Sverige.

Det är faktiskt riktigt kusligt det som politiskt pågår i vårt land, och som svensk media reservationslöst till 100 % ställt sig bakom – utan ifrågasättande.

Alltmedan SD:s sympatisörer ändå fortfarande förväntas sköta sig och gå till jobbet varje dag och betala skatt på sina inkomster till staten. Man väntas skjutsa sina barn till dagis, delta i föräldrasamtal, hålla hastighetsbegränsningar samt vara laglydiga i största allmänhet och uppfylla andra övriga förpliktelser mot samhället.

Och givetvis betala skatt på drivmedel, skatt på el, moms på mat, vägskatt, miljöskatt, skatt, skatt, skatt… Skatt till SR & SVT för att få sig itutat fake news, vänsterpolitiska pekpinnar och daglig invandrings- och vänsterpropaganda. Snart även skatt på den luft man andas… Med andra ord: ett av världens i särklass högsta skattetryck!

Samt naturligtvis finansiera islamiseringen och landets accelererande sönderfall och splittring. Detta går alldeles utmärkt fastän man är nazist.

 Varför är vi just nazister?

Varför…? Jo, det skall jag berätta. Nazist ett extremt laddat begrepp. Människor i allmänhet förknippar automatiskt nazism med de fruktansvärda ogärningar som tilldrog sig i Europa för drygt en mansålder sedan. Det associerar till Hitler-Tysklands krigsförbrytelser under WW ll.

Någon närmare beskrivning lär inte behövas. De flesta känner till historien. Denna har särskilt vänsterrörelsen sett till att hålla vid liv, till sin fördel.

Nazism – eller nationalsocialism som var dess riktiga namn och en strikt socialdemokratisk/arbetarpariförankrad rörelse – har naturligtvis ingenting med Sverigedemokraterna att göra.

Men… ingen vill naturligtvis ha med nazister att göra. Vilket vänstern naturligtvis tagit fasta på, och exploaterat in extenso till sin egen smutsiga favör.

Detta är ett oerhört frånstötande, billigt och simpelt sätt att slippa en politisk konfrontation på demokratiska premisser. Medan man för egen vinnings skull, utnyttjar allmänhetens spontana känslor för ett begrepp som oavkortat förknippas med terror, massmord och död. Smutsigare kan vänsterpropaganda knappast bli.

Vad är det vänstern försöker dölja…?

De som använder så starka epitet som nazist i verkligheten är – i en påstådd demokrati – dessutom offentligt av en statsminister i parlamentets talarstol, visar att man inte har rent mjöl i den politiska påsen och desperat försöker flytta focus från något som man till varje pris vill dölja. Vad tror ni Löfven och hans socialister försöker dölja…?

Steget Efter

Nazist har därför kommit att bli det ultimata invektivet för vänstern, då alla de andra vulgära epiteten sedan länge är förbrukade: rasist, invandringskritisk, främlingsfientlig, rashatare… och fan vet allt. Vad svenskarna har kallats för, bara för att man ifrågasatt vänsterns kompletta vansinne och tagit sitt hem- och fädernesland i försvar.

Varför kallas inte motståndarna kommunister?

Löfven & Co. kunde precis lika gärna ha kallat SD:s sympatisörer för kommunister… Det hade varit mer relevant, med tanke på de obeskrivligt fruktansvärda folkmord som skett i denna blodiga socialistförankrade massmördarideologis namn. Över hela världen!

Kommunismens svarta bok (Le Livre noir du communisme: Crimes, terreur, répression), är en fransk bok som listar brott i likhet med mord, tortyr och etnisk rensning vilka begåtts av kommunistiska regimer. Sammanlagt har kommunismen krävt åtminstone 100 miljoner offer… vilket det dock under alla år talats exempellöst tyst om i socialdemokratins Sverige

I Josef Stalins Sovjetunionen mördades minst 20 miljoner, 65 miljoner under Maos ”Den långa marschen” i Kina, 2 miljoner i Nordkorea, 2 miljoner i Pol Pots Kambodja, 1 miljon i Vietnam, 1 miljon under Sovjetregimen i det ockuperade Östeuropa, 150 000 i Latinamerika, 1,7 miljoner i Afrika, 1,5 miljoner i Afghanistan… osv. osv.

Kommunismen har aldrig i något land röstats fram frivilligt genom demokratiska val av något folk. Utan har påtvingats befolkningen med hjälp av vapen, tortyr, död, fängelse och massmord. Glöm inte det!

Det räcker med att Sveriges socialdemokrater och den svenska vänstern har gjort det!

Massmördarelitens Josef Stalin

I dag har Sverige åter igen en ”regering” bestående av socialdemokrater och miljöpartister, där socialdemokraterna dessutom har ingått hemliga överenskommelser med det kommunistiska partiet, kallat Vänstern. Alltså ett genomgående illrött vänsterstyre. Trots att C och L tror något annat…

Exempel från Kommunismens svarta bok som anses särskilt nämnvärda är: de tiotusentals fångar, de fem miljoner som dog av svält 1922, de fem miljoner som dog vid deportationen av Don-kosackerna till Sibirien, de över 700 000 människor som mördades under 1930-talets utrensningar, de två miljoner bönder, kulaker, som deporterades 1930-1932, de sex miljoner som dog under den iscensatta svälten i Ukrainska Sovjetunionen 1932-1933, deporteringarna av polacker, ukrainare, balter, moldaver, volgatyskar, krimtartarer… Effekterna av Stalins människofientliga och dödliga terrorvälde.

Samt judeförföljelser som resulterade i  pogromer och massmord. Samt inte att förglömma Gulagarkipelagen, fängelseindustrin. Sovjetunionenens motsvarighet till Hitlers döds- och arbetsläger i bruk ända fram till den politiska kollapsen 1989.

Om detta talas det givetvis tyst om i socialdemokratins och vänsterns Sverige. Därför kommer epitetet kommunist aldrig på fråga som invektiv. Det skulle innebära ett svek mot kamraterna Lenin, Stalin, Brezjnev, Pol Pot, Mao Zedong, Honneker, Castro…  

Det är därför som vi – oppositionella och kritiker, mot demokratins avskaffande och den vänsterpolitiskt understödda islamiseringen av Sverige – är nazister och förblir nazister!

Johansson

33 thoughts on “Därför kallas oppositionen för nazister…

 1. Är det verkligen sant att Löfven sagt att alla SD sympatisörer är nazister, jag är tveksam.
  Lika löjligt är att säga att alla sossar är nazister. Nazister finns knappt i Sverige, en ytterst liten grupp som få tar på allvar.
  Renodlade kommunister är också få, folk fattar ju numera att ekonomin rasar med kommunism i ledningen.
  Vi vet vad våra partier tycker rent sakmässigt och röstar efter det. Men många i KD är nog kristna och vill att vi andra skall följa deras normer. Får vi ett muslimskt parti kommer antagligen de vilja att vi skall följa deras normer. För mig är det viktigt att vi kan behålla vårt sekulära samhälle.

   • Jag kollade länken och uppfattar det som att han anser att SD har nazistiska rötter. Att påstå att alla SD sympatisörer är nazister faller ju på sin egen orimlighet.
    Jag tror att många får en uppfattning om SD folk genom att läsa kommentarer i bloggar. Många där uttrycker sig ju ganska grovt. De flesta som röstar på SD tycker nog bara att invandringen är för hög och kostar en massa pengar.

   • ALLA partier har väl rötter av ALLT, om man går tillbaka lite i tiden. Därför är det meningslöst att tala om “RÖTTER”. Det är vad de är IDAG, som har betydelse. Eller tror Löven att han är nån slags Konta Kinte va???

 2. Det handlar om projicering av det egna på dem som står för motsatsen. Propaganda för att skyla över sanningen om det egna Hitlersnska beteendet. För det är bara att se på politiken mot oss. Skulle den vara transparent, skulle det inte märkas nån större skillnad mellan Europa då på 30-talet, och idag. Och då talar jag om makten. Allas-likas-värde-nazismen te x. Denna påtvingade dogm, som alla ska tvingas foga sig i, för de som den totalitära makten anser är “ariska” eller “rättrogna” nog, att få vara med i likhetsurvalet. De övriga ska av vänsterristmakten utrotas, eller åtminstone drivas ihjäl, genom brist på allt som andra grupper får, genom övergrepp av våra tjejer, som blir utlännigsslavar, och genom att man göder samkönighet hos oss. Allt för att vi ska gå under som folk. OCH SEN ANKLAGAR DE SD FÖR ATT VARA NAZISTER, NÄR 7:AN DRIVER DEN MEST NAZISTISKA POLITIKEN AV ALLA, NÅGONSIN!!! ?????

  • Tack för lästipset!

   Visste och gissade det mesta men alltid bra att ta del av någon som faktiskt talat med folk på plats.

   Mötte en hel del som flytt från den islamistiska revolutionen när jag gick på KomVux i början av 90-talet och de var ju i mångt och mycket i samma situation så jag har inget alls emot att dessa flyktingar togs emot av Sverige..

   Dagens proislamska flyktingmottagning är dock av en annan art och innebär i praktiken att Sverige försvarar det som iranierna flydde från.

 3. Bra författat!

  Personligen ser jag ingen större skillnad mellan socialdemokratisk och nazistisk ideologi och man ska minnas dels att nazitysklands eutanasiprojekt knappast skulle tagit fart om man inte varit i sossarnas Sverige på studiebesök så när man startade upp bussarna med Zyklon-B för att rensa Tyskland på funktionsnedsatta så var det deras version av vad Rasbiologiska Institutet som motionerats fram av S och C, dels att den fascism som skapades av Mussolini aldrig innehöll något som helst inslag av rasrening. trots detta har vänstern lyckats likt någon i Orwells 1984 fått ordet fascism i allmänhetens öron att sammankopplas med just rasism.

  Men det finns även en global koppling som bör tas upp då systemmedia gör allt för att hylla demokratiska presidenter i det stora landet i väst. Jag är av den uppfattningen att man ska se till vad makten gör och inte till vad de säger för även där kan Orwells 1984 samt Bradburys Fahrenheit 451 visa på skillnad även om det är fiktion. Dock bygger denna då som all bra SF en bild av en verklighet som är än värre.

  Därför anser jag det var av vikt att minnas att Pol Pot stöttades av Carter såväl som att det var Clintonadministrationen som beväpnade Talibanerna i Afghanistan.Obama i sin tur började slicka Ayatollornas iranska rövhål medan Trump nu får skit för att ha lagt ned det fullständigt vansinniga kärnavtalet.

  Trumpadministrationen har satt press på Nordkorea i samma anda som 1900-talets kanske störste hjälte Ronald Reagan som såg till att krossa Sovjetunionen och därmed även dess svans med sitt Star Wars. Det kom inga applådåskor från vänsterhåll runt Reagans politik då och heller inga över Trumps nu. Istället har man mage att framställa Putin som en krigshetsande galning när han går in i skurkstaten Ukraina för att rädda de 90+ procent ryssar som bor på Krimhalvön.

  Jag ser klart på historian och vill inte ha tillbaka sågverksmaffian som en gång regerade norrland totalt (heter numera SCA så även deras historik liksom deras koppling till S borde granskas) och jag tror heller inte att någon ryss med alla hästar i stallet vill ha tillbaka Tsaren. men hur länge ska eliten få skriva om mänsklighetens historia som det passar dem?

  För mig är valet mellan populism och elitism enkel och den som orkar läsa igenom det jag skrivit kanske kan gissa vilka av dess företrädare jag anser har bockhorn, svans samt kluvna tungor…

 4. SD ett nazistiskt parti, så med andra ord går det över en miljon nazister lösa i Sverige efter valet 2018.
  Hmmmmm…

 5. Ta ut era pengar från era bankkonton för Snart låser dom era konton
  Vänta och se.
  Själv tar jag ut allt varje månad.behåll bara en tia på kontot.

  • Sant och precis vad jag skulle göra om jag kunde. Behöver dock mitt minimala sjukbidrag på kontot dels för att handla på nätet då jag har 13 mil till närmsta stad och äger vare sig elbil eller elcykel (miljöfascisterna skulle kunna få testa det ett tag), dels för att dryga ut kassan med lite betting på sport och hästar 😉

 6. Det planerades av marxister och kommunister redan för 100 år sedan. -Kalla dem “Rasister, Farscister och Nazister”!
  Nazist är ett påhittat skällsord av kommunister för Nationalsocialist som har mindre med folkmord att göra än både Kommunism och Kapitalism och demokratier. Kommunismen har ca 80 miljoner offer, “kapitalismen” (Amerikas urbefolkningar) ca 80 miljoner. Nationalsoialismen Tyskland 8 Miljoner. Demokratier ?

 7. Patetiskt att se hur de kämpar för att stoppa sina nazistiska väljare från att hoppa till SD.

 8. Tänk om det var detta som frågan gällde? istället för valet av statsministerposten!

  Riksdagens talman ställer en viktig fråga till ledamöterna:
  Ska vi i dag smitta alla riksdagens ledamöter med ett dödligt virus?
  De som är för, trycker JA, ni som är emot, trycker NEJ. Ni andra som inte vill ta ställning, trycker AVSTÅR.
  – Kan vi gå till röstning? Jag befinner frågan besvarad med ja.
  – Klart för röstning.
  (röstning pågår)
  – Röstningen är klar. Då finner jag att frågan besvarad med: 115 JA, och 154 NEJ, 77 st AVSTÅR.
  – Med det uppfattar frågan är besvarad med JA.
  En ledamot ställer då en fråga:
  – Herr talman, det blev ju 154 NEJ-röster?
  – Jag vet, men här i riksdagen läggs de 77 avstående rösterna till jasidan.
  – Herr talman, varför läggs dom rösterna inte till NEJ-sidan då? Eller varför delas de inte lika?
  – Det går inte, då blir inte svaret så som VI vill ha det!
  Konsensus: Hmm?? Då vet vi hur vi ska byta regering!?

 9. Många i Sverige fattar inte att NAZISM är en variant av KOMMUNISM, parallellt med övriga diktaturskapande ideologier, som Leninism, Trotskism, Stalinism, Maoism, Röda Khmeer, kultur-marxism, vänster-liberalism, kultur-liberalism. Även fascismen är i grunden KOMMUNISM.
  I Sverige är folket så indoktrinerade att man inte begriper skillnaderna mellan kommunismen och konservatism, nationalism resp ÄKTA liberalism (C+L är kapade av kultur-marxismen)!

 10. S står alltså för SOCIALISM (ett täckord för kommunism) och anklagar alla makthotande partier för NAZISM (national-SOCIALISM).

  Så vilken är skillnaden mellan S och nazismen? INGEN . . .

  • Jo, det finns en skillnad.
   Nationalsocialisterna såg det ariska folket,Tyska landet samt den Tyska kulturen som överlägset bäst.
   Resten av världen såg de som deplorables. (Clintons beteckning på onödiga människor).
   Socialdemokratin är en ulv i fårakläder, i grunden är de totalitära socialister men ser den egna nationen som underställd drömmen om det globala, över hela jorden regerande, socialistiska samhället.
   1984 är nog den bästa beskrivningen av den socialdemokratiska drömmen.
   Ordet demokrati i Socialdemokraternas partibeteckning syftar till att klargöra att de önskar ta makten i samhället genom indoktrinering och medborgarnas val, till skillnad från de rena kommunisternas ide om den blodiga revolutionen som väg till den socialistiska drömmen.
   Man får konstatera att Socialdemokratin lyckat betydligt bättre än kommunisterna i att ta makten i samhället.
   Nu då vänstern har makten i Sverige börjar nedmonteringen av demokratin, den utgör nu ett hot mot vänstern dvs. V S L C och Fi.
   Så, det finns skillnad mellan Nazism och Socialdemokrati i synen på det egna folket, för Nazisterna är det egna folket det centrala och för Socialdemokraterna är folket endast ett verktyg i maktövertagandet, inget annat.
   Men naturligtvis har Nazism absolut ingenting med SD att göra.
   SD står väl närmast för 60-talets Socialdemokrati men med socialkonservativa värderingar.
   Naturligtvis måste därför S motarbeta och smutskasta SD så mycket de kan, likgiltigt hur fult och oärligt, det är en fråga om S överlevnad, S saknar egentligen underlag för sin politik i Sverige, den svenske arbetaren blev borgerlig i slutet av 60-talet men fortsatte lojalt rösta vänster.

 11. Mycket bra sammanfattning av Sveriges politiska klimat.
  Under hela valrörelsen och regeringsbildningen upprepade alla partiledare i alla intervjuver samma mantra om att SD måste hållas utanför all makt då de är elaka med ett mörkt förflutet.
  Man anser uppenbarligen att alla deras egns väljare är så korkade att de glömmer detta mellan varje nyhetssändning. Det måste därför hamras in i deras hjärnor dagligen.
  Trots kommunismens illdåd så är det fortfarande en komplimang att bli kallad så för många journalister och politiker.

  Samtidigt jobbar man på med islamiseringen av Sverige där Muslimska brödraskapet slussas in i statsförvaltningen. En förening som är förbjuden i många arabstater p g a extremism
  Detta håller all gammalmedia väldigt tyst om trots alls rapporter här:

  https://ledarsidorna.se/

 12. Margot Wallström säger om den pågående krisen i Venezuela att “Folkets rätt att fredligt demonstrera och fritt välja sina ledare måste respekteras”.

  På frågan varför man förhandlar med Nordkorea så sa hon: Vad ska vi göra, vi har försökt att frysa ut dem och det misslyckades.

  Men sådant gäller bara i utlandet när Sverige spelar humanitär stormakt. I inrikespolitiken är det god politik att kasta glåpord och bojkotta dem som man av olika skäl ogillar och ser som konkurrenter.

  • turrim:
   Bra sammanfattning kring Abzurdiens historia,på sin väg till dagens totalitära envåldsstyre,med de fyras gäng ! Plus kommunisten Sjöstedt…

  • Wallström är den värsta hycklerskan av alla i regeringen. Minns att hon klädde sig i höckle för att tillmötesgå saudiska prinsar och även hennes mungipor ned och barnsliga surande om att “folket inte förstår sitt eget bästa” efter folkomröstningen om euron. Drivande även i att erkänna ett Palestina som suverän stat trots att “landet” egentligen aldrig existerat annat än som ett brittiskt kolonat och som utropades som egen stat av PLO först 1968. Heja Trump som direkt gav sitt stöd till inte bara Venezuelas befolkning utan även flyttade USA:s ambassad till Jerusalem!

 13. Helt rätt och mycket bra information,men hur få ett gravt hjärntvättat folk som förnekats sanningen att själva söka sanningen ,skaffa sig kunskap och bildning om kommunismens sataniska ursprung och utrotande/mördande av minst 115 miljoner människor. utan kunskap förgås folket står det i Bibeln . Två böcker jag kan rekommendera att läsa är; Stasiland av Anna Funder och De som viskade i Stalins Sovjet av Figes Orlando.Läs även Aleksandr Solzjenitsyns böcker och uttalanden.
  Man upptäcker och inser hur kusligt mycket som pågår i Sverige som har sitt ursprung från bolsjevism,det gamla kommunist Sovjet,stora delar av det sovjetiska systemet är i bruk i Sverige men man har valt att inte använda det brutala sataniska våldet,och massavrättningar på regimkritiker eller misstänkta förrädare mot regimens förda socialistiska politik,annars samma totalitära diktaturmetoder.

 14. Bra talat!
  En helt och hållet medveten politisk strategi för att ingen ska våga rösta på något annat än marxistliberalerna. Det är samma strategi som alla diktatorer använder, väl beprövad. Och människor i flock tenderar att bete sig lika räddhågset världen över. Dead fish follow the stream.

  Och jag har massor med människor runt mig som står och skriker och pekar som Annie Lööf. Stefan Löfén och Anders Lindberg. Jag ser ju hur hjärntvättade de är, men det går inte att påpeka, för då skriker de ännnu mer och ännu högre, precis som Stefan Löfvén: Nazist, nazist, nazist!
  Arma lättlurade människor.

  • Den enda stora fördelen med mitt bostadsområde Carina-Fina,eftersom det i “mitt ghetto” endast finns Fru Andersson,som talar svenska.
   Själv har jag glömt de få arabiska glosor,jag kunde för c:a 40/45 år sedan !
   😉

 15. Personligen och som AFS-väljare kallar jag alla Vänsterpartister för tvättäkta kommunister !

 16. 70% av svenskarna valde INTE sossarna, därför fick vi sossarna.
  Sossarna kallar det demokrati.
  Spelar det någon roll vad svenskarna röstar på?

 17. Mycket bra skrivet. Varför exploderar människor som röstar på V i Sverige när man säger ordet kommunister? Då får du genast svaret, NEJ vi är vänsterpartiet inte kommunister???

  Sverige har blivit ett bisarrt land att bo och leva i. Vi behöver en fransk revolution i detta land.

  • Klockren analys Johansson.Ett bra inlägg som ger en bild av vad kommunismen är och står för. Sverige har en avskyvärd socialistisk diktatur för närvarande som C och L hyllar. Det tyder på att någonting har gått fruktansvärt fel.

Kommentera