Fatemeh Khavari ger sig inte, nu ska de vuxna männen ha bostad också

INVANDRING. Fatemeh Khavari har börjat twittra igen efter en månads frånvaro och ingen rapport om var hon varit. Nu kräver den unga damen bostad åt de vuxna ljugande afghanska männen från Afghanistan, Iran och Pakistan som saknar asylskäl och var identitet, ålder och bakgrund är oklar.  

Det är ett blygsamt krav från en som inte själv studerar och vars familj rundat Stockholms bostadskö som består av drygt 600.000 personer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

41 thoughts on “Fatemeh Khavari ger sig inte, nu ska de vuxna männen ha bostad också

 1. Lexus är nödvändigt.För att klara studera mellan nödvändigt hem och skola.Alla studenter har rätt till ett Lexus.Utan Lexus – ingen ro.Det är inte värdigt!Vem tar ansvar?

 2. Fatemeh Khavari borde rikta sina oförskämda krav till sina vänner med störst inflytandet i Sverige. De bär samtliga skulden till alla förödande brister som uppstått under deras vanstyre och som inte blivit åtgärdade i det svenska samhället under de senaste 30 – 40 åren.

  Jonas Sjöstedt, partiledare för (V) tillsammans med Fatemeh Khavari.

  http://hotpot.se/politik/wp-content/uploads/2017/10/fatemeh_khavari_jonas_sjostedt.jpg

  Dan Eliasson (S) fd diplomat, fd ordförande i FN:s generalförsamling och fd utrikesminister tillsammans med Fatemeh Khavari

  https://pbs.twimg.com/media/DL8NI6ZWkAAXnRC.jpg

 3. Sveriges regimmedia är vidriga med sin svenskfolkutbytesagenda-journalistik,ofattbart att enda enda svensk överhuvudtaget köper/prenumererar på skiten fortfarande, detta övergår mitt förstånd.
  Det finns tusentals svenska duktiga skötsamma ambitiösa studenter som tvingas bo i mycket undermåliga sunkiga dyra studentlyor,det finns många svenska föräldrar med barn som är bostadslösa några av dem har måst bo i gamla dåliga husvagnar,tält etc,vi har många gamla som jobbat och slitit hårt hela sitt liv,betalat världens högsta skatter för på ålderns höst tvingas,svälta,bli bostadslösa,gå och leta mat och pantburkar i soptunnor, de har inte råd med varken medicin eller tandvård som är akut,Sverige är ett skammens land som behandlar sina egna så sataniskt illa ,dessa utsatta människor klagar inte,bränner inte bilar/skolor,rånar inte,våldtar inte,skjuter inte folk på öppen gata,kastar inte sten på blåljuspersonal etc,ändå är de så hatade och förminskade av systemmedia och politikerhelvelvetet som dag efter dag hyllar och premierar ljugande vuxna män från afghanistan som dessutom är överrepresenterade i brottsstatistiken ,de får kilomervis positiv uppmärksamhet i systemmedia dagligen,detta är helt sinnessjukt,men det är så det ser ut i det stora Gökboet Sverige 2019.

  • Angående denne Fk sä verkar familjen ha det gott ställt trots att ingen av dem verkar jobba,ändå har de fått gräddfil i Stockholms bostadskö till bostad direkt,på vems order?och varför?

   Afghanledarens familj har köpt en Lexus

   Samhällsnytt har tidigare i flera artiklar granskat afghanledaren Fatima Khawari som har blivit en av gammelmedias mest omhuldade personer. På kort tid har den 18-åriga Khawari nått en stor medial framgång och presenteras numera som en talesperson för migranter från Afghanistan i den offentliga debatten. Idag kan vi berätta att afghanledarens bror har införskaffat en Lexus – som enligt prisjämförelsesajter kostar drygt 60 tusen kronor. Samtidigt har ingen i familjen Khawari något jobb enligt uppgifter till Samhällsnytt.

   https://samnytt.se/afghanledarens-familj-har-kopt-en-lexus/

 4. Denna “icke person” bör inte överhuvudtaget ges “utrymme” i vare sig media eller annat !
  Visa ID och DNA och alla reseuppgifter, så kan jag anse att kanske efter utvärdering kommentera !!!

 5. Ja SVENSKA studenter har rätt till en bostad, det håller jag med om, men när det gäller ”snyltare” från främmande land, DÅ ska de hänvisas till SITT hemland och DÄR KRÄVA samma sak.
  Här har vi andra regler, man måste först jobba och betala skatt, ändå kan vi inte ”KRÄVA” bostad, utan vi får stå i kö.
  Dra det där med ”humanism” i era hemländer, så får du lära dig vad ”humanism” är! Skulle tro, att DÄR vågar du inte ens öppna matintaget innan du sitter i förvar.

 6. Jag förstår inte vad den där människan lever i för extrem sagovärld. Menar hon att svenskar skall försörja alla människor, som vill flytta hit men inte kan försörja sig själva? Det får vara nog nu med orealistiskt daltande av vuxna människor tycker jag.

  • Försörjer nästan hela världen både där ute och på hemmaplan, är det inte vad vi naiva dumsnälla och konflikträdda svenskar gör och har gjort de sista 40 åren ?

   • När jag gick i skolan fick jag lära mig att den goda sidan vann ww2.
    Fan blåst jag vart.

 7. Så här enkelt löste man innan med bostadsproblemet för Baarnen, som behövde bostad I Grums.
  De som satte sig emot var Rasister.

  “Svenskar tvingas flytta för att lämna plats till “ensamkommande flyktingbarn””

 8. Hur menar hon humanitär katastrof skapat av våra politiker ?
  Till en viss del sant, men i slutändan har dom själva skapat detta när dom kom hit. Har dom inte kommit i stora horder ljugande om allt, då har inte denna kris funnits.
  Men som alltid med detta ljugande folk, det är någon annans fel hela tiden. Själva är dom felfria hela tiden, fastän dom ljugit sig in i landet ?

 9. Hon får nog hejda sig lite unga damen. Kan vi börja med att se till att alla svenskar har bostad. Svenska barnfamiljer den bostadsstorlek de behöver, alla svenskar inklusive pensionärer får den försörjning de behöver.
  Vi svenskar har alltid fått klara oss när vi studerat. Fått jobba lite extraomgång om studiemedlen inte räckt till. Fått stå i bostadskö och vänta på lägenhet.
  Mitt förslag: sluta gapa, passar det inte i Sverige för afghanerna kan de ta en returbiljett till Kabul.
  Förresten när jag var i Kabul var det inte en afgan i stan.

 10. Mina barnbarn båda över 25 , arbetar och
  Skötsamma. De bor hemma av ekonomiska
  Skäl. Jag anser att Svenska ungdomar går
  före de vi inte vet ID/ålder/nationellit på.
  Arma land

  • Det hälper inte att på typiskt svenskt försiktigt vis anse att svenska ungdomar ska ha företräde det bryr sig inte våra folkvalda politiker sig om !

  • Mycket snart är Svenskar minoritet i sitt eget land, gissa hur dina barnbarn och barnbarnsbarn kommer att behandlas i framtiden..

   • Tycker vi redan sitter riktigt illa till !
    Undrar vad SD skulle göra med dagens Folkhem om de mot förmodan fick fria händer ?

  • Tja, det behövs ju bevisligen inga större meriter i bagaget för att nå detta ämbete i Sverige, så det skulle inte riktigt förvåna mig om så blir fallet. 😀

  • Tror inte det finns någon Statsminister i Afghanistan.Men kanske kan som nollorna i Abzurdien få någon post i förvaltningen,bland Talibanerna ?

  • Kerim, om du tycker att hon är söt då har du aldrig sett en söt flicka – förresten ser du inte att det är en kille ?

 11. Ja, tänk att de “flydde” Afghanistan för att hamna i ett än större helvete, det hemska Sverige som inte på studs ger dem det de vill ha.
  Nog bäst att fly Sverige tror jag.
  Afghanistan är nog ett mycket bättre alternativ.

   • Ja jag tycker det, de har ju enligt egen utsago ett helvete här i Sverige så visst är det bäst för alla att de nu flyr tillbaka till Afghanistan respektive Somalia.

 12. Lotta Gröngöling och 7klövern måste öppna egna plånboken och se till att dessa guldklimpar får egna bostäder! Men Socialdemokraterna + L + C + V och “öppna dit hjärta” -partiet Nya Moderaterna kommer säkert att lösa detta genom att ösa in pengar ur statskassan….Fler ankarbarn är på väg genom nya generösa regler för anhöriginvandring….! Vi är så “rika” tycker Socialdemokraterna och “alla är lika värda” kommer att kosta öl för skattebetalarna….SOCIALDEMOKRATERNA är på väg att köra ner Sverige i diket, vi ser det INTE än men det kommer, svenska kronan har sjunkit som en sten, ner c:a 30% på något år….! Kan inte rasat för kronan som valuta stoppas, vilket det finns risk för kommer det att dramatiskt påverka befolkningens hushållskassa….-men det fattar de inte än….!

  • Ankarbarn betyder ett “barn” som reser till Sverige i förväg och skaffar PUT! Därefter är nu reglerna mycket generösa då de har rätt att ta släktingarna till Costa Gratis/SVERIGE!!!

 13. Alla som är så bekymrade bjud hem dem att dela vardagen. Ffa den tokan med en påstådd jur kand som röstat för denna särlag och mot lagrådet. Hon kan säkert försörja 9000 och resten får väl de andra godhetspolitrukerna försörja

 14. Tycker hon kan väll börja bygga på sydpolen .Jag vill inte ha henne här samt dom andra parasiterna.Ni kommer aldrig bidraga med något.En gång parasit alltid parasit.Jobbar du eller lever du på bidrag…Annars finns det jobb som städare på Arlanda.Kolla med polisen

  • Hon/han bor och käkar nog runt gratis hos 7 klövern och det övriga svenska välgödda mångkulturälskande etablissemanget !

Kommentera